ben artık çıkayım kızlar..kociş gelir birazdan.bir duş alıp,masayı hazırlayayım bende..akşam yeni doğmuş bebek görmeye gitcez,tertemiz gideyim:asigim:
görüşürüz yarınnn.... sizi seviyorummmm
canım bebişinin iyi olmasına sevindim. artık 2 3 haftaya 11-14 testine gidersin bebişini 4d de görrsün. zatn 2li testte cinsiyeti söyleyn söylüyor. söylemeselerde 14ç haftada çıtlatıolar. ya sabır ya sabır :)
Gamzelim hoşgeldin canım. Hızlı bir giriş yaptınbayanssulusmile
Haklısın canım sabır edicez mecburen..
Olsun ya zaten günler hızlı akıyor benım için..Yeterki bebiş iyi olsun varsın cinsiyetini merak edelim...zemuszemus
hoşbuldum canımmmmm...opuyorumnanaktanHoşgeldin hayatımolumunekankayizsmile
Yoğun bir gün geçirdin desene...
İyiyim ben çok şükür bugün..Kısır yaptım kendıme söylemesi ayıp nefessiz yiyorum valla çatlıcamkaydirigubbakcemile3 Bebiş bana sürekli ekşi baharatlı ve tuzlu yediriyor.Tatlıya hasret kaldım valla:umursamaz:
Gamzelim hoşgeldin canım. Hızlı bir giriş yaptınbayanssulusmile
evet cannım allah nasip ederse üçüzlerim olucak hayırlısıyla:Saruboceq: oynasınlar artık yaaa:hulya:
oynatsınlar anam,yeterki onlar oynatsınnhissetmek istiyorum artık bennzemuszemus
hoşbuldum canımmmmm...opuyorumnanaktan
ohh kısırlarıda yapmışş misler gibi ye bakalım yarasın bebişine.zemuszemus.ayy nasılda canım cektiki sorma gitsin yarın bende yapim barimm...cokacimcoook
ye ekşiyi cıkar ayşeyi derler ama bununda pek kanıtlanmış yanı yok..
hoşbuldum hayatım evet hızlı oldu sanırım..sırnaşık şey
sende ikili test yaptırmış bir sorun yokmuş sanırımm..:lepi: ay insan ne heyecanlı oluyo ekranda bebişini görünce allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:
ben artık çıkayım kızlar..kociş gelir birazdan.bir duş alıp,masayı hazırlayayım bende..akşam yeni doğmuş bebek görmeye gitcez,tertemiz gideyim:asigim:
görüşürüz yarınnn.... sizi seviyorummmm
kızlar 2li testte free beta HGC değeri 50 nin altında olanların oğlu üstünde olanların kızı oluyormuş Alper mumcunun sitesinde yazıyor. Mayıs annelrrinde çoğu arkadaşta tuttu. doğruluk payı %75 karaguul ve gökçe baksa çok merak ettim.Doğrumu cidden:icecream:
kızlar benim kahverengiler bugün geldi geceye yada sabaha kadar kırmızılarım da gelir beni listeden silebilirsiniz yeni adet günümü yazarım artık bir kesinleşsin de
merhaba
su tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
canım teşekkür ederimm,
ben de seni tebrik ederim Allah hepimize nasip etsin
sağlıcakla doğurmayı inşallahopuyorumnanaktan
onu bunu boşverinnn çin takvimine bakınnn bana kız dedi kız oldu :)
onu bunu boşverinnn çin takvimine bakınnn bana kız dedi kız oldu :)
bana kiz dedi ama erkek dedi doktor :)
bana da erkek demıstı erkek cıktı..kız bu arada sen 15 kılo almıssın ya bende 18 almıstım dert etme benım dogumla bırlıkte 10 kılo gıttı dusun..gercı aydemetın 5 kılo gıtmıs dogumla kısıden kısıye degısır de..benım 1.ayın sonunda 6 kılo fazlam kalmıstı sımdı ıse 4 kılo fazlam var hızla erıyo hıc merak etme koşusturmayla...
selamm yemeğimi yedim ve geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?