yavyuuum bak bugun ıkıdır seslenıyom duymuyon huuu..,
bu arada senı ıyı guldurmusum bugun aferin banakaydirigubbakcemile2
hoşgeldin bacumm senin arılar ne işşş bitmedi gitti bunların çalışmaları :roflol: sen devam ediyorsun değil miii bak arılaraa bir şey biliyorlar da yapıyorlarrrr arılara güvennn :roflol:
benim herif de geç gelicek offffff offfff yaaa
sorma canım yaa benim arılarında benimde işim henüz bitmedi.:kedi::kedi:.bakalım çalışmalara devamm bugün cift cizgi cıkmadı ama bugünde çalışalım tamam artıkın yiterr yanii..eyvahedigeldismilesırnaşık şeysırnaşık şey
benim koçişimde yok sanıyodum ama evdeymiş..opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: hadi bakalım kolay gelsin bu gece gene ekşin var deseneee
sorma şekerim aynenn.:kedi::lepi:..ayyy topiğin diline düştüm yaaa benden bu ay beşiz bekliyo nanem şekerim..:roflol::roflol::roflol::roflol:
1 tane olsunda beşizinde değilim ben..:umursamaz:
sorma şekerim aynenn.:kedi::lepi:..ayyy topiğin diline düştüm yaaa benden bu ay beşiz bekliyo nanem şekerim..:roflol::roflol::roflol::roflol:
1 tane olsunda beşizinde değilim ben..:umursamaz:
umarim Allah gönlüne göre verir .en kisa zamanda.:Saruboceq:
iyi akşamlarr kızlarr men geldimm sempatiksalakcinni
iyi akşamlarr kızlarr men geldimm sempatiksalakcinni
hos geldinnnn. bu arada kizlar böyle araniza girdim ama umarim yanlis bisey yapmamisimdir-yeniyimde birazcik gzl shbetler görünce dayanamiyorum napiyim.
Maşallah canıma
Parolamız:"Aman sabahlar olmasın!"
Ay inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz valla sabırsızlıkla...Bu ay çok çalıştınız ay hadi bakalım...Bum bum lar getirsin bebişiopuyorumnanaktan
hoşgeldin sefa getirdin emoşummm...opuyorumnanaktaniyi akşamlarr kızlarr men geldimm sempatiksalakcinni
hos geldinnnn. bu arada kizlar böyle araniza girdim ama umarim yanlis bisey yapmamisimdir-yeniyimde birazcik gzl shbetler görünce dayanamiyorum napiyim.
ayy nazar değicek vallah..sırnaşık şeysırnaşık şey
evet sabahlarr olmasın inş..:lepi:inşallah hayatım allahım inş. bunca emeğimin karşılığını meleğimi gönderir..:Saruboceq:bu ay cok caba sarf ettim olmassada yapacak bişey yok..:umursamaz:bilmiyorumkismile
allahım zamanını biliyo sadece onun ol demesi gerekir..:Saruboceq:inşallah benim içinde zamanı gelmiştir..:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin sefa getirdin emoşummm...opuyorumnanaktan
yok canım ne demek hoşgeldinnkaydirigubbakcemile3 bizim topiğimiz hep böyledir zaten.bayanssulusmile.sen bide gündüzleri gör burayı..:teytey:
slm pıtrcıklarım nasılsınızzopuyorumnanaktan
merva kanamanmı oldu canım hayırdır nasılsın ıyısındır umarımbilmiyorumkismile
hoşbuldumm yavrıımmm iyimm sen nasılsınızzz kaydirigubbakcemile3 ayy oriflame başlamıştım bu günn süper siparişler verdimmm kaydirigubbakcemile2 çokkk mutluyumm çokk galiba kıvırcem bu işi bennn:lepi:İyi akşamlar şekerrolumunekankayizsmileHoşgeldin!
Nasılsın bakalım?
hoşbuldukk cnm sende aramıza hoşgeldinnn neden yanlış yapasıınnn bizde böle sohbetlere katıla katıla kaynaştıkk sende devamlı katılırsann tam girersinn aramıza cnmsositosositohos geldinnnn. bu arada kizlar böyle araniza girdim ama umarim yanlis bisey yapmamisimdir-yeniyimde birazcik gzl shbetler görünce dayanamiyorum napiyim.
hoşgeldin sefa getirdin emoşummm...opuyorumnanaktan
hoşbuldumm şekerimmmmmŞeniz
Merhaba canım!
Yok endişelenme;kanamam olmadı çok şükür.İki gün önce akşam böyle koyu sarı akıntım oldu.Akıntı gibi çokta değildi ama rengi koyu sarı gibiydi.Bu da beni endişelendirdi.Ama arkası da gelmedi.Ara ara ağrım oluyor o başka inşallah o da normaldir.
Sen nasılsın canım;bulantıların ne alemde?
AMİNNN CANIM İNŞALLAHHH....:Saruboceq::Saruboceq:Aynen öyle canım Allah'ım "ol" dediği an olacaktır ve senin için hayırlısı o olacaktır..
Dilerim o anda bu ay içindedir ve güzel uğurlarız bu ayıda.Rabbim gönlünüze göre versin canım...:Saruboceq:
Uff bizde kocişle kardeş gibi olduk sorma ekşınsız geçti bebek haberini duyduk duyalı günlerimiz.Hasret kaldık bea olmuo kı böyleŞeniz
gell canım gelll bekleriz herzaman...kaydirigubbakcemile5hosbuldummm.tskkrler hepinizede.öylemi artik sabahlarida burdayim desenize
slm pıtrcıklarım nasılsınızzopuyorumnanaktan
merva kanamanmı oldu canım hayırdır nasılsın ıyısındır umarımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?