Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar yarın benim doğum günümhihoyyyt
busefer adetim geçmeden test yapmıcaktım ama eğer hamileysem kocama doğum günümde bir hediye vermek isterim(bebeğim)
adet günüm 31 ekimbilmiyorumkismile
yarın evde idrar testi yapsam çıkarmı acaba nediyorsunuz?

teşekkür ederim kızlar, bekleyeceğiz artıkk napalım ...7 kasım da regli olmam gerekiyor. allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin. 7 kasıma kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

canım benimmm şimdiden doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı uzun yaşlara olsun inş.a.s.
valla erken gebelik testlerinde cıkma ihtimali var canım...:lepi:
bencede yap şansını dene sonucta 2 gün kalmış olacak adetine nede olsa..kaydirigubbakcemile2şansını dee derimm inşallah meleğin seninledir..:Saruboceq::Saruboceq:

oo iyi hadi gözün aydın sevinim senin adına artık daha sık görüşebilicez demekki..kaydirigubbakcemile5
bu aradaadetinede az kaldı heyecan varmı bakalımçç:lepi:
sağol canım evet daha sık görüşücez:1hug:.evet çok heyecanlıyım busefer hiç kasıklarım ağrımadı göğüslerimde şişmedi herzamankinin aksine farklı belirtiler var sürekli halsizim sabahları ilk uyandığımda bulantı oluyor, sık sık uyuyakalıyorum akşam 4-5-6 saatlerinde(çünkü ben o saatlerde hiç uyumazdım)bilmiyorum cnm yrn sabh test yapmak istiyorum:dance:
canım benim sürekli ediyorum:Saruboceq:
Allah'ım kabul etsin inşallahhhh aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

sağol cnm Allah kabul etsin:1hug:

teşekkür ederim kızlar, bekleyeceğiz artıkk napalım ...7 kasım da regli olmam gerekiyor. allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin. 7 kasıma kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

canım 8 kasımda benimm..mecbur beklicezz yapıcak bişiy yok..:umursamaz: dileyimki rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:
inşallah senden ve bütün isteyenlerden hayırlı haberkler alırız.:Saruboceq::lepi:
tabikiii bendende inşallahhhhhhhhh..:CüvCüv:

tşk ederim cnm hep birlikte sağlıklı güzel günlere inş.ayyyyyy inş gamzelim yaaa çok istiyorum kocacığım sana bende bir hediye aldım deyipte içinde bebek kıyafeti olan bir hediye paketi vermek istiyorum Allahım noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

ayyyyy hadi inşallah canım yaaaa haber ver mutlaka bizedeee.boshayallersmile.sanki ben yapıcak gibi testi heyecanlandım...delikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
şimdiden doğum günün kutlu olsun .. inşallah eşine sürpriz olur tam aksine bende mide bulantısı baş ağrısı sık idrara çıkma, baş dönmesi hepsi var ..

canım bizde burda aylardır bekliyoruz bnmde 10 ay olduu 8 aydır olmuyor bebeğim.gamzelinin yıllardır olmuyor daha birçok kişi var topiğimizde.ben bu topik sayesinde sabretmetyi beklemeyi öğrendim.Allahım hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inş

cok duygulu ve güzelll..:gitme:allahım inş. bu anı yaşamayı nasip etsin canım bunu yürekten ve kalpten istiyorum inşallahhhh allahımm inşallahh....:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım hayırlısı olsun. ama ben çok sabırsızlanıyorum ...

ayyyyy hadi inşallah canım yaaaa haver mutlaka bizedeee.boshayallersmile.sanki ben yapıcak gibi testi heyecanlandım...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tmm cnm haber vericem.inş kocişten laptopu kaçırabilirsem kaçırıcam gelmeye çalışcam gündüz inş kızlar neolur bol bol dua edin başkasının ettiği dua kendi ettiğin duadan daha çok kbl oluymuşş bende hep sizlere ediyrum
şimdiden doğum günün kutlu olsun .. inşallah eşine sürpriz olur tam aksine bende mide bulantısı baş ağrısı sık idrara çıkma, baş dönmesi hepsi var ..

sağol canım tşk ederim.inş hepimiz hamileyizdir bende eşime gerçekten artık baba oluyosun demeyi istiyorum bunu ençokta yarın yapmayı isterim

canım şimdiden doğum günün kutlu olsun eşinle sevdiklerinle beraber
nice yaşlara inşallah :1hug:
ayy bebişin İNŞALLAH seninledirrrrr süpper bi hediye olurrrrrr :lepi:

allah razı olsun canımmm azına yüreğine sağlık kuşumm..Şeniz

sağol canım benim Allah sizden de razı olsun Şeniz

sağol cnm Allah kabul etsin:1hug:

aminn canım :Saruboceq:

cnm benn hamileyykenn aşırı baş agrısı olmuşştuu benndeee işallah seninledirr bebeginn

canımm dogumm günün kutlu olsunnnhihoyyythihoyyyt:Saruboceq::Saruboceq:

canım senin yumurtlama dönemin ne zamandı.. yani ilişki üstünden ne kadar geçti ..

Son düzenleme:
canım senin yumurtlama dönemin ne zamandı.. yani ilişki üstünden ne kadar geçti ..

canım ben daha iki önce yumurtladım sanırım cünki bu ay ovulasyon kullandım ve ikiönce cift cizgiyi gördüm..:lepi:
bakalım artık daha onca döllenme aşamasındadır zaten..boshayallersmileama belki sen erken yumurtlamış olabilirsin..CADIARZUsende cok stres yapma yoksa hamiş olmasan bile adetini ertelersin.eyvahedigeldismile.sakin sakin bekle ve günümüz geldiğinde yaparız testi ve inşallah o cift cizgiyi görmek nasip olur..:Saruboceq::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…