inş su'cum bak neolur dua et bizim için hamilelerin duası kbl olur:Saruboceq:
canım benim sürekli ediyorum:Saruboceq:
Allah'ım kabul etsin inşallahhhh aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar yarın benim doğum günümhihoyyyt
busefer adetim geçmeden test yapmıcaktım ama eğer hamileysem kocama doğum günümde bir hediye vermek isterim(bebeğim)
adet günüm 31 ekimbilmiyorumkismile
yarın evde idrar testi yapsam çıkarmı acaba nediyorsunuz?
sağol canım evet daha sık görüşücez:1hug:.evet çok heyecanlıyım busefer hiç kasıklarım ağrımadı göğüslerimde şişmedi herzamankinin aksine farklı belirtiler var sürekli halsizim sabahları ilk uyandığımda bulantı oluyor, sık sık uyuyakalıyorum akşam 4-5-6 saatlerinde(çünkü ben o saatlerde hiç uyumazdım)bilmiyorum cnm yrn sabh test yapmak istiyorum:dance:oo iyi hadi gözün aydın sevinim senin adına artık daha sık görüşebilicez demekki..kaydirigubbakcemile5
bu aradaadetinede az kaldı heyecan varmı bakalımçç:lepi:
canım benim sürekli ediyorum:Saruboceq:
Allah'ım kabul etsin inşallahhhh aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim kızlar, bekleyeceğiz artıkk napalım ...7 kasım da regli olmam gerekiyor. allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin. 7 kasıma kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
canım benimmm şimdiden doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı uzun yaşlara olsun inş.a.s.
valla erken gebelik testlerinde cıkma ihtimali var canım...:lepi:
bencede yap şansını dene sonucta 2 gün kalmış olacak adetine nede olsa..kaydirigubbakcemile2şansını dee derimm inşallah meleğin seninledir..:Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım evet daha sık görüşücez:1hug:.evet çok heyecanlıyım busefer hiç kasıklarım ağrımadı göğüslerimde şişmedi herzamankinin aksine farklı belirtiler var sürekli halsizim sabahları ilk uyandığımda bulantı oluyor, sık sık uyuyakalıyorum akşam 4-5-6 saatlerinde(çünkü ben o saatlerde hiç uyumazdım)bilmiyorum cnm yrn sabh test yapmak istiyorum:dance:
teşekkür ederim kızlar, bekleyeceğiz artıkk napalım ...7 kasım da regli olmam gerekiyor. allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin. 7 kasıma kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
tşk ederim cnm hep birlikte sağlıklı güzel günlere inş.ayyyyyy inş gamzelim yaaa çok istiyorum kocacığım sana bende bir hediye aldım deyipte içinde bebek kıyafeti olan bir hediye paketi vermek istiyorum Allahım noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım 8 kasımda benimm..mecbur beklicezz yapıcak bişiy yok..:umursamaz: dileyimki rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:
inşallah senden ve bütün isteyenlerden hayırlı haberkler alırız.:Saruboceq::lepi:
tabikiii bendende inşallahhhhhhhhh..:CüvCüv:
tmm cnm haber vericem.inş kocişten laptopu kaçırabilirsem kaçırıcam gelmeye çalışcam gündüz inş kızlar neolur bol bol dua edin başkasının ettiği dua kendi ettiğin duadan daha çok kbl oluymuşş bende hep sizlere ediyrumayyyyy hadi inşallah canım yaaaa haver mutlaka bizedeee.boshayallersmile.sanki ben yapıcak gibi testi heyecanlandım...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şimdiden doğum günün kutlu olsun .. inşallah eşine sürpriz olur tam aksine bende mide bulantısı baş ağrısı sık idrara çıkma, baş dönmesi hepsi var ..
kızlar yarın benim doğum günümhihoyyyt
busefer adetim geçmeden test yapmıcaktım ama eğer hamileysem kocama doğum günümde bir hediye vermek isterim(bebeğim)
adet günüm 31 ekimbilmiyorumkismile
yarın evde idrar testi yapsam çıkarmı acaba nediyorsunuz?
allah razı olsun canımmm azına yüreğine sağlık kuşumm..Şeniz
sağol cnm Allah kabul etsin:1hug:
şimdiden doğum günün kutlu olsun .. inşallah eşine sürpriz olur tam aksine bende mide bulantısı baş ağrısı sık idrara çıkma, baş dönmesi hepsi var ..
tmm cnm haber vericem.inş kocişten laptopu kaçırabilirsem kaçırıcam gelmeye çalışcam gündüz inş kızlar neolur bol bol dua edin başkasının ettiği dua kendi ettiğin duadan daha çok kbl oluymuşş bende hep sizlere ediyrum
sağol canım tşk ederim.inş hepimiz hamileyizdir bende eşime gerçekten artık baba oluyosun demeyi istiyorum bunu ençokta yarın yapmayı isterim
canım 8 kasımda benimm..mecbur beklicezz yapıcak bişiy yok..:umursamaz: dileyimki rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:
inşallah senden ve bütün isteyenlerden hayırlı haberkler alırız.:Saruboceq::lepi:
tabikiii bendende inşallahhhhhhhhh..:CüvCüv:
canım şimdiden doğum günün kutlu olsun eşinle sevdiklerinle beraber
nice yaşlara inşallah :1hug:
ayy bebişin İNŞALLAH seninledirrrrr süpper bi hediye olurrrrrr :lepi:
çok sağol cnm tşk..inş benimledir inşşşsağol canım benim Allah sizden de razı olsun Şeniz
canımm dogumm günün kutlu olsunnnhihoyyythihoyyyt:Saruboceq::Saruboceq:
sağol cnm doğum günüm yarın ama arkadaşlar sağolsun hepsi şimdiden kutladılar ayy yelizcim sende dua et de yarın bebeğimin bnmle olduğnuu öğreneyeimm
canım senin yumurtlama dönemin ne zamandı.. yani ilişki üstünden ne kadar geçti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?