cnm benn hamileyykenn aşırı baş agrısı olmuşştuu benndeee işallah seninledirr bebeginn
canım ben daha iki önce yumurtladım sanırım cünki bu ay ovulasyon kullandım ve ikiönce cift cizgiyi gördüm..:lepi:
bakalım artık daha onca döllenme aşamasındadır zaten..boshayallersmileama belki sen erken yumurtlamış olabilirsin..CADIARZUsende cok stres yapma yoksa hamiş olmasan bile adetini ertelersin.eyvahedigeldismile.sakin sakin bekle ve günümüz geldiğinde yaparız testi ve inşallah o cift cizgiyi görmek nasip olur..:Saruboceq::lepi:
canım şimdiden doğum günün kutlu olsun eşinle sevdiklerinle beraber
nice yaşlara inşallah :1hug:
ayy bebişin İNŞALLAH seninledirrrrr süpper bi hediye olurrrrrr :lepi:
çok sağol cnm tşk..inş benimledir inşşşsağol canım benim Allah sizden de razı olsun Şeniz
sağol cnm doğum günüm yarın ama arkadaşlar sağolsun hepsi şimdiden kutladılar ayy yelizcim sende dua et de yarın bebeğimin bnmle olduğnuu öğreneyeimm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: işallah canımmm edicemm dua bu akşamm senin adınaaaaa:Saruboceq:
canım ben daha iki önce yumurtladım sanırım cünki bu ay ovulasyon kullandım ve ikiönce cift cizgiyi gördüm..:lepi:
bakalım artık daha onca döllenme aşamasındadır zaten..boshayallersmileama belki sen erken yumurtlamış olabilirsin..CADIARZUsende cok stres yapma yoksa hamiş olmasan bile adetini ertelersin.eyvahedigeldismile.sakin sakin bekle ve günümüz geldiğinde yaparız testi ve inşallah o cift cizgiyi görmek nasip olur..:Saruboceq::lepi:
amin canım. allah tüm isteyenlere nasip etsin. ama başımın sol tarafı acayip derecede zonkluyor.. özellikle de yumurtlama döneminden 3 gün sonra çok baş ağrısı kasık ağrısı yaşadım ..
cnm çift çizgiyi gördüğünde adetinin kaçıncı günü oluyordu
canım 18. günde gördüm cift cizgiyi yani adetten 5 gün sonra anca belli olur benim hamişlik cünki gec yumurtladım..:jeyyar:
canım ben hamile kaldıgımdaaa belirtilerr şunlardı baş agrısıı kasıkta ara ara batmalarr ama bu bahsettiklerim regl dönemimde oldu ve devam etti 15 gün geçtikten sonra ögrendim benn
kızlar kaçıyorum misafirler geldi hepinizi öpüyorum Allaha emanet olunn
demekki adetinin 10.günü başlıcaksın çalışmalara 20.güne kdr demii.belkide birçoğumuz geç yumurtluyoruz ben bu ay sadece adetimin 11.,13.,15.,16. ve 18. günlerinde çalışma yapabildikopuyorumnanaktan.ama kocişim hastaydıı verecek olan Rabbim verir bundan şüphem olmadığı için için rahat.ama bu ayyolsun artıkkk bunu çooook istiyorum yarın sela ile ezan arasında hacet namazı kılmalıyım bol bol dua etmeliyimmm
kızlar yemeğimi yiyeyim gelirim yine hadi iyi akşamlarr öptümmmmmm..opuyorumnanaktan
anaa yamukum hoşgeldin bende geldim
şu soframı kurup ta geleyim :))
Hoşbuldukkk sen de hoşgeldin canımm
kur kur anacım benim kociş 3 saat sonra mı gelir artık 4 saat sonra mı :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?