hoşbuldum hayatım..kalp kalbe karşıymış desene tamda üstüne geldim..ne yapim canım artık çalışmalara bitti yani bizi bitirdik artık iyice yoruldum zaten bu çalışmayada kalmassa demekki dicem ciddi bir sorun var..inşallah preseed vesile olurda hamile kalırım ben hamiş kalırsam hepiniz alırsınız artık..beklenmeyen inşallah gelmezzz 8 kasım ama listeye 9 diye yazdırdım bakalım kısmet artık..hoşgeldinnnnn canım daha demin aklımdan geçirdim seniii napıyorsun nasıl gidiyo çalışlamar nasıll şu preseed işini bende düşünüyomda bakalım sen hamiş kalırsan kesin alırımbende: beklenmeyen adetin ne zaman cnaım senin??
sağol hayatım valla gezmeyi cok seviyorum havalarda daha fazla soğumadan gideyim dedim..nede olsa çalılmalarda bitti rahatım artık..ohhh gezz tatlımm gezzzzzzzemuszemus hayırlı gesmeler sanaaaaa çalışmaları aksatma heeeeeeee:jeyyar:sırnaşık şey
oooo nereleri gezeceksin? biz görümcelerden biraz dertliyiz :)))) onun haricinde iyi sayılırız
.
canım daha öncegi görev yaptığımız yerdeki arkadaşlara gidiyorum 4 gün kalıcam..amann görümce demeyinde bana ne derseniz deyin..benimkisi kaynanadan beter görümcenin yaptığını kaynanam yapmıyo valla..
iyi olur kafanı dağıtırsın birazz :)
ayyy biri de benim görümcem melek gibi desin yaaa akannehir
Aynen canım ben de bir şey demiyorum ilk zamanlar söylüyordum gördüğüm yanlışları , ben kötü oluyordum ,artık hiç bir şey demiyorum eşim kendi görüyo... :teselli:
iyi olur kafanı dağıtırsın birazz :)
ayyy biri de benim görümcem melek gibi desin yaaa akannehir
selam kızlarrrr...ben bugün gezmeye gidiyorum ve salıya kadarda yokum..dedim kızcelerime haber vereyim..ee nasılsınız bakalım gidene kadar takılayım biraz size..
kızlar ben yemek yiyip geliyorum :)
kızlar ben yemek yiyip geliyorum :)
Canım yapamadın galiba :)
slm hoşgeldiiin yerimseniben
hosbuldumm.eee nasil bu gün kizlarr.sayfalar cok ilerlemis ben gelinceye kadar.kacirmisim bazi konulari:hulya:
sELAM KIZLAR BEN GELDİM lülülülülülü
CANIM EN ÜSTTE KULLANICI PANELİ DİYE BİR YER VAR ORAYA TIKLIYORSUN
SONRA PROFİL DÜZENLE SOLDA, EN ALTTA ÇİZELGE'YE O LİNKİ KOPYALIYORSUN O KADAR BASİT...
AMA ÖNCE CİNSİYETİNİ SÖYLEKİ ONA GÖRE YAPIYIM TİCKERİNİ
ohh yemeğini yedin geldin afiyetler olsun yerimseniben
bende yesem iyi olur yoksa açlıktan bayılabilirim akannehir
offf hiç açlığa dayanamıyorum artık yawcokacimcoook
iyidir tatlımmm misafirim varr katılamıyorumm sizee iyiyimm ben acuk yorgunumm temizlik işleri yordu benihoşgeldinnnnnn kısssssssss naber???opuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlımmoooo nereleri gezeceksin? biz görümcelerden biraz dertliyiz :)))) onun haricinde iyi sayılırız
Günaydın emoşum hoşgeldinnn a.s.
hoşbuldum hayatım..kalp kalbe karşıymış desene tamda üstüne geldim..ne yapim canım artık çalışmalara bitti yani bizi bitirdik artık iyice yoruldum zaten bu çalışmayada kalmassa demekki dicem ciddi bir sorun var..inşallah preseed vesile olurda hamile kalırım ben hamiş kalırsam hepiniz alırsınız artık..beklenmeyen inşallah gelmezzz 8 kasım ama listeye 9 diye yazdırdım bakalım kısmet artık..
sağol hayatım valla gezmeyi cok seviyorum havalarda daha fazla soğumadan gideyim dedim..nede olsa çalılmalarda bitti rahatım artık..
canım daha öncegi görev yaptığımız yerdeki arkadaşlara gidiyorum 4 gün kalıcam..amann görümce demeyinde bana ne derseniz deyin..benimkisi kaynanadan beter görümcenin yaptığını kaynanam yapmıyo valla..
sELAM KIZLAR BEN GELDİM lülülülülülü
CANIM EN ÜSTTE KULLANICI PANELİ DİYE BİR YER VAR ORAYA TIKLIYORSUN
SONRA PROFİL DÜZENLE SOLDA, EN ALTTA ÇİZELGE'YE O LİNKİ KOPYALIYORSUN O KADAR BASİT...
AMA ÖNCE CİNSİYETİNİ SÖYLEKİ ONA GÖRE YAPIYIM TİCKERİNİ
canim ayni dedigin gibi yaptim fakat olmadi.belki ayarlarda bi sorun var olabilirmi?garip gelecek belki sana cinsiyetini bilmiyorum ögrenmedik ilk bebek diye.esimle öyle sözlestik ama simdi cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?