Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Hoşgeldin canım... ben iyiyim kendi adıma :) sen nasılsın şekerim

hoşbuldukkk şekerimmm bende iyiyim işlerimi hallettim işteee bakalımmm bugunde adetim bitti çalışmalara çok sıkı birşekilde başlayacağım inş. bu ayy :):):)

hadi bakalım tembellik yapmak yokkkk :) ama kafana da takma yani o işi yaparkennn bebek düşünmeee takma kafaya rahat olll :lepi:

bende kıyameti kopardım hemde nasıl ama yapacak bişey yok ya ayrılacaktım ya da evimin huzuru bozulmasın geçici bir dönem çekeyim diyecektim ve bende ikinciyi seçtim.ama eşim çok iyi bir insan bekle diyor herşey çok güzel olacak diyor sabret diyor ben sana herşeyin en iyisini yapıcam diyor bende bekliyorum.ama yapılanları asla unutmam.daha çok şey var ama anlatmayayım artık kafanızıda şişirmeyeyim.

iyiyim canım napıyım işteyim çalışıyorum :hulya:
hep aynı ya çok sıkıldım :sinifsinif:
kızımın alışverişini bir an önce yapmak istiyorum:asigim:
idil özendirdi beniii boshayallersmile

kız özendirme değil yaaa dost tavsiyesi :1hug: bir kaç hafta sonra ağırlaşacaksın ve hiç bir şey alamadan evine geri döneceksin :))

şuan ayrı yerlerde oturuyoruz ama yine de yetişiyorlar.ama eğer birileri benim hakkımı yiyorsa ben helal etmiyorum.eşimede söyledim bunu.onun zoruna gidiyor bazı şeyler ama ailesi bi yerde bişey söyleyemiyor.aramızda kaldı zavallı.

kız özendirme değil yaaa dost tavsiyesi :1hug: bir kaç hafta sonra ağırlaşacaksın ve hiç bir şey alamadan evine geri döneceksin :))

takılıyorum beeee tabiikide öylekaydirigubbakcemile5
hatta beni aydınlattın çok saolasın
yoksa bana kalsa son hafta düşünüyordum ama hem ben ağırlaşıcam hemde havalar çok soğuk olucak hiç bişey anlamam o yüzden ilk izin günümde başlıyoruuumm :lepi:

haklısın canım ne diyimki....eşinin ailesi çok düşüncesizmiş...sen ne kadar iyi olursa ol onlar için el kızısın, ve hep kötü olursun onların gözünde...
ayrıca kafamızı da şişirmiyorsun, ne güzel dertlerimizi paylaşıyoruzzz ben de görümcelerden yakındım hatırlıyorsan :)) yoksa kafanızı mı şişirdimmm

hadi bakalım tembellik yapmak yokkkk :) ama kafana da takma yani o işi yaparkennn bebek düşünmeee takma kafaya rahat olll :lepi:

tamam canımmmm kafaya takmak yokkkk zaten geçen ay taktım adetim 3 gün geçtim bu sefer ki adetime hiç kafamı takmadımm gününde geldi....bebek yaparkende düşünmek hayırlısıyla gelir inşallah :):):)

iyiyim canım napıyım işteyim çalışıyorum :hulya:
hep aynı ya çok sıkıldım :sinifsinif:
kızımın alışverişini bir an önce yapmak istiyorum:asigim:
idil özendirdi beniii boshayallersmile

yaa canım snein iş de bi yere kadar sıkıcı olur yaniii sürekli aynı tempoda çalışıyorsun evin işine nasıl yetişiyorsun yanii zorrr ....aahh ahh ben şimdiden özeniyorummm benimde bebeşim gelse ona ciciler alsammm kim özenmezzzkiii :sm_cool:

canmmm sabret bakalım bu gibi sıkıntıların arkası bolluk olurr... kafana takıpta kendinide üzme eşinide üzmee hele ki sakın ailesinin yanlışını sen söyleme çünküüü ozaman eşinle aran bozulur.. bırakkendi görsün senden yana olur.. ben artık öyle yapıyorummm ee benimkide kendi görüyo bazı şeyleri müdahale ediyoo sabırrrr herzaman sabırr Allah görür yanii...hemmmm kafanızı şişiriyom deme herkesin bi sıkıntısı var biz burda konuşuruzzz dertleşirizz...kimseninde kafası ağrımazzz...rahat ol canm...

vereliniortak vereliniortak vereliniortak

selam kızlarrrr...ben bugün gezmeye gidiyorum ve salıya kadarda yokum..dedim kızcelerime haber vereyim..ee nasılsınız bakalım gidene kadar takılayım biraz size..

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmilenasılllsızzzzzzzzzemuszemus

Son düzenleme:

Aynen canım ben de bir şey demiyorum ilk zamanlar söylüyordum gördüğüm yanlışları , ben kötü oluyordum ,artık hiç bir şey demiyorum eşim kendi görüyo... :teselli:

selam kızlarrrr...ben bugün gezmeye gidiyorum ve salıya kadarda yokum..dedim kızcelerime haber vereyim..ee nasılsınız bakalım gidene kadar takılayım biraz size..

hoşgeldinnnnn canım daha demin aklımdan geçirdim seniii napıyorsun nasıl gidiyo çalışlamar nasıll şu preseed işini bende düşünüyomda bakalım sen hamiş kalırsan kesin alırımbende: beklenmeyen adetin ne zaman cnaım senin??

ohhh gezz tatlımm gezzzzzzzemuszemus hayırlı gesmeler sanaaaaa çalışmaları aksatma heeeeeeee:jeyyar:sırnaşık şey

oooo nereleri gezeceksin? biz görümcelerden biraz dertliyiz :)))) onun haricinde iyi sayılırız

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmilenasılllsızzzzzzzzzemuszemus

Günaydın emoşum hoşgeldinnn a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…