Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
güzeller slmmmm
karga bo.... yemeden uyandımmmm kahvaltı ortalığı toparlama derkennn börek sut tatlısı ve fındıklı kurabıyelerımı de yaptımm sadece patates salatam da kaldı sıraaaa... ama geberıyorum yorgunlultan varyaaa akannehir belım ozellıkle çok kötu oluyor ben bole hıç oturmadan iş yapıncaaa akannehir akşama mısafırlerım gelecekkkk allahtan temızlığı dun yapmıştımmm kaydirigubbakcemile offf oyle iştee

hava kapkara, hatta sulu kar yağıyorrr eşim muayenehanesıne gıttıı ,benım de kıçım daha yenı yer tanıdı yanııı ....

Gökcemmmmmmmmm hoşgeldin deeeee klava: bu kadar yorulma yaaaaaaa
kaç kere söylicez sanaaaa klava:

selammm kizlarrrr nasilsinizzz

Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
selammm kizlarrrr nasilsinizzz

slm canmmm hoşgeldın sen de cücükkkk opuyorumnanaktan

Gökcemmmmmmmmm hoşgeldin deeeee klava: bu kadar yorulma yaaaaaaa
kaç kere söylicez sanaaaa klava

Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın :)

haklısın ıdılışkom da eee yapılması da gerekıyorr ne yapayımm bı tanemmmm ama haklısın hem de çokkk ... dun eşim de baya kızdı bana ben yokken temızlık yapma dıorumm hala ben yokken orayla burayla uğraşıyorsun dedııı .e doğal olarak ben yorulduğum için mert kağan da yoruldu vee dun bugun çok az hareketlerını hıssettımm .. eşim de bana dıyorr sen hem iş guç yap kendını yor hem de mert tenn tekme atmasını bekle. yapmazkı annesı zaten yorulmuş bır de o mu senı yoracakk ...ama ben de kafama taktımm az hareket edıncee snra elımızı koyuyoruz konuşuyoruz bı bakıyoruz mert tekme atıyorr rahatlıyorumm ama çok hareketlı değil açıkcasııı eşim de bana kzııyorr takmaaa her şey yolundaa sen kendını yorma dıyorrrr amaaaaaaaaaaaannn her şeyı tak tak takk neereye kadar gıdecek acabaaa kendıme kızıyorummm hem de çokk :mymeka:

selam kızlarrrrr
allahım ölüyorum yorgunluktan..belim kopcak şimdi..
pazara gittim..sözde bi tek meyve alcaktım,koca pazarı taşıdım yinealsanaalsanasmile

selam kızlarrrrr
allahım ölüyorum yorgunluktan..belim kopcak şimdi..
pazara gittim..sözde bi tek meyve alcaktım,koca pazarı taşıdım yinealsanaalsanasmile

canmmm yaaa dıkkat etsene kendıneee 3 tane bebik var hem de sendee poffffffffkötükedihüso yorma çok kendını ( dıyene bakk )

ohhh bende yemeğimi yedim geldim cokacimcoook
nabersiniz kızlaar

afıyet olsun ballı böğğğğğğğğreeeeeeeeeeekkkkk bayanssulusmile

gökçe sen nasıl yapıyorsun patates salatasını? burda herkes bi değişik yapıyo.bende herzaman yaptığımdan değil de , değişik bişiler yapmak istiyorum..
akşam bende yapcam, kocişim çok sever:asigim:

slmmm idilcimmm iyiyim sukurrr.

cerencim iyiyimmm biraz daha bugun regl olmam lazimm bakalim.kurtajdan sonra dengesizlesebiliomusss

valla klsık patates salatasııı anlatayımm

patateslerı soyuyorumm kup kup doğruyorumm ve tenrede haşlamaya bırakıorumm tuz ekleyıpp .. daha sonra borcama alıyorumm soğumasını beklıyorummm zeytınyağı pul bıberr naneee ekleyıp karıştırıyorummm... bu kadarcıkkk.. ama soğan ekleyen de varr tabıkı ben soğanı sevmıorumm eşim de sevmezzzz ısteğe bağlı ekleyebılırsın hayatımmm afıyet olsunn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…