Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallah canım peki eşin muayene oldumu

günaydınnn haberler nasıl aycan meraktan ölücez burda:dance:

canım valla bende merak içindeyim....CADIARZU bu sefer sabırlı olmaya çalışıyorum nasipse cumayı bekliyorum test yapmak için inş bu sefer çift çizgiyi görcemmzemuszemus

canım valla bende merak içindeyim....CADIARZU bu sefer sabırlı olmaya çalışıyorum nasipse cumayı bekliyorum test yapmak için inş bu sefer çift çizgiyi görcemmzemuszemus

canım sen bu zamana kadar nasıl bekledın yaaaaaa ben meraktan olurdum vallaaakannehir

yok cnm yaa en fazla 4gün gecikti.oyüzden çok umutluyum.ama benim bebişim çok temis öyle idrara falan karışmıyookaydirigubbakcemile3

:roflol: canım haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. sen doktora gittiğinde keseyide görür kalp atışlarınıda duyarsın.

hayır canım malasef eşimi muayene olmaya ikna edemedim. 1 sene dolduktan sonra gideceğini söylüyor.

yaa inşallah 1 sene dolmadan hamile kalırsın hatta şimdi hamilesindir inşallah ve doktorlarda dolaşmanıza gerek kalmaz. çünkü bende 1 senenin dolmasını bekliyorum ve hastanelerde uğraşmak istemiyorum senağlama

canım sen bu zamana kadar nasıl bekledın yaaaaaa ben meraktan olurdum vallaaakannehir

canım yaa bekleyemedimkii.adetim geçtikten sonra 3.. ve 9..günü test yaptım negatif çıktı..:sinifsinif: burda kan testide yaptıramıyorum anca pztesi merkeze gitçez ozaman yaptırcam.inşallah güzel haberler veririz birbirimize...:Saruboceq: bu arada cuma yine idrar testi tapçam

yok cnm yaa en fazla 4gün gecikti.oyüzden çok umutluyum.ama benim bebişim çok temis öyle idrara falan karışmıyookaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin :)
ay canım yapsana bi test nasıl bekliyorsunn
bebiş orda orda yanında olsamkaydirigubbakcemile

inşallah canım.allah isteyen herkesin gönlüne göre versin sen ne kadar zamandır istiyorsun bebiş.

bence seninki biraz inantçı belli etmiyo kendini:roflol:

hımmm anladım canımm 9.gun neden cıkmadı acaba belkıde gec dollenmedır ınsallah oyledır.evet sen yınede 2 gun aralıklarla ıdrar testı yapmaya devam et bence cunku pazartesıye var daha belkı kan testınden once cıkıverır ıdrarda.hayırlısı olsun ınsallah ınsallah bekledıgın guzel haberlerı alırsın canım.

:roflol: canım haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. sen doktora gittiğinde keseyide görür kalp atışlarınıda duyarsın.

inşallah cnm bendde öyle olmasını istiyorm.hayırlısı inşallah.eeeeeeeeeeeee bugün senin günün demi.inşallah hamişsindir canım yaaa.s.a.s.

inşallah canım.allah isteyen herkesin gönlüne göre versin sen ne kadar zamandır istiyorsun bebiş.

bende 6 aydır bekliyorum ilk aylarda bi kadın doğum uzmanına gittim test yapmadık ama ultrasonla baktı hamileliğe engel bişey göremiyorum dedi 1 sene beklememi söyledi bu 7. ayım hala beklemedeyim ama umudumu kaybetmiyorum şu an tıp çok ilerledi gerçi bi o kadarda külfetli ama bebek için varımı yoğumu dökerim tabi bunlara gerek kalmadan kendiliğinden gelse bebişim bu mutluluğu ailemede eşimede yaşatsam beklemek gerçekten çok zor ne kadar takılmıcaz desekte aklım hep orda gözüm yine takvime kayıyo şu an tek istediğim ooooo:CüvCüv:

inşallah cnm.bende inatla yapmaya dewam edicemmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…