günaydın kıslarrrrrrr nasılsınızzzzz
:teytey:
bu 10.ayımız canım. doktora genel muayene için gittim kan, idrar, bulaşıcı hastalıklar testi hepsi yapıldı doktorum hamile kalmama engel bi durum olmadığını söyledi. geçen ay olmayınca yine gittim 1 sene olmadan tedaviye başlayamayız dedi. inşallah tedavilere gerek kalmadan gelir bebeğim.
günaydınnn haberler nasıl aycan meraktan ölücez burda:dance:
canım valla bende merak içindeyim....CADIARZU bu sefer sabırlı olmaya çalışıyorum nasipse cumayı bekliyorum test yapmak için inş bu sefer çift çizgiyi görcemmzemuszemus
resmen 12 gün olmuş hiç bu kadar gecikmişmiydi aycancım
inşallah canım peki eşin muayene oldumu
canım valla bende merak içindeyim....CADIARZU bu sefer sabırlı olmaya çalışıyorum nasipse cumayı bekliyorum test yapmak için inş bu sefer çift çizgiyi görcemmzemuszemus
yok cnm yaa en fazla 4gün gecikti.oyüzden çok umutluyum.ama benim bebişim çok temis öyle idrara falan karışmıyookaydirigubbakcemile3
yok cnm yaa en fazla 4gün gecikti.oyüzden çok umutluyum.ama benim bebişim çok temis öyle idrara falan karışmıyookaydirigubbakcemile3
hayır canım malasef eşimi muayene olmaya ikna edemedim. 1 sene dolduktan sonra gideceğini söylüyor.
canım sen bu zamana kadar nasıl bekledın yaaaaaa ben meraktan olurdum vallaaakannehir
yaa inşallah 1 sene dolmadan hamile kalırsın hatta şimdi hamilesindir inşallah ve doktorlarda dolaşmanıza gerek kalmaz. çünkü bende 1 senenin dolmasını bekliyorum ve hastanelerde uğraşmak istemiyorum senağlama
evet kesin öyle ama bence sen hamilesin içime öyle doğuyo en son ne zaman test yaptın
canım yaa bekleyemedimkii.adetim geçtikten sonra 3.. ve 9..günü test yaptım negatif çıktı..:sinifsinif: burda kan testide yaptıramıyorum anca pztesi merkeze gitçez ozaman yaptırcam.inşallah güzel haberler veririz birbirimize...:Saruboceq: bu arada cuma yine idrar testi tapçam
canım yaa bekleyemedimkii.adetim geçtikten sonra 3.. ve 9..günü test yaptım negatif çıktı..:sinifsinif: burda kan testide yaptıramıyorum anca pztesi merkeze gitçez ozaman yaptırcam.inşallah güzel haberler veririz birbirimize...:Saruboceq: bu arada cuma yine idrar testi tapçam
:roflol: canım haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. sen doktora gittiğinde keseyide görür kalp atışlarınıda duyarsın.
inşallah canım.allah isteyen herkesin gönlüne göre versin sen ne kadar zamandır istiyorsun bebiş.
hımmm anladım canımm 9.gun neden cıkmadı acaba belkıde gec dollenmedır ınsallah oyledır.evet sen yınede 2 gun aralıklarla ıdrar testı yapmaya devam et bence cunku pazartesıye var daha belkı kan testınden once cıkıverır ıdrarda.hayırlısı olsun ınsallah ınsallah bekledıgın guzel haberlerı alırsın canım.
bence seninki biraz inantçı belli etmiyo kendini:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?