sağol gökçe ne bilim cnm annemin ablalarımında hiç bulanmazmış ne güzel.
kızıma aldığım minicik elbise :)))
Eki Görüntüle 59088
ay_she, GamzeliKiz, gokcegokce, tinkerbell09, Yildiz10 günaydınn kızlarrrr
Eki Görüntüle 59088
eee yanı genetık demekkı sızdeee ne gusel işteeee
ayyyyyyyyyyyyyy bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaallahım sağlıcakla gydrmeyı nasıp etsın çiğdoşcummm
günaydın canımmm
amanında ne şeker bu ya ama hangisine aldın şeker
ortak mı yoksa kaadiş kaadiş giyerler
cnm benim adetim normalde 6-7 gün falan gelirdi.kürtajdan sonra 4 gün normal hatta oldukça yogun bi şekilde geldi sonra kesildi bir gün sonra azar azar tekrar geldii.tam günündede yani 7. gün bitti.ben 9. haftadaydım kürtaj oldugumda ve oldukça gelişmişti bebegim yani büyük bi keseydi.rahim yapışıklıgı olayıda doktorun iyi olmasıyla alakalı degil canım rahim agzı dar olan insanlarda kan dışarı çıkamayınca rahmin içinde birikirmiş bu yüzdende regl ya az gelirmiş yada hiç gelmezmiş.ama sen adet oldugun için ilk ay böyle bi sorun oldugunu sanmıyorum heralde bendede yoktur.sonuçta kolay bişi yaşamadık canım canından can alıyolar o yüzden ilk reglin düzensiz olması yada dengesinin bozulması normaldir heralde
Eki Görüntüle 59088
bi de yeni göbek resmi koyayım mı size
valla ayşecim aldığım hiç birşeyi aynı almıyorum ben:18: paylaşsınlar aralarında işte
öbür kızçemize ne aldınnnn..bi dene kime yeteeeeeeerrrrr??
koy koyyy..
oo bel hala ince :)) yediğin bebişlerine yarıyo demekki canım kilo milo yok maşallah
varsada şu durumda gözükmüyo :))) doğum yapınca ebru şallı gibin çıkcan hastaneden demekkü
maşallah maşallahh
öyle tabi canım yaa ama genede aynı giydirmek de güzel olur inşallah bi büyüsünler doğsunalrda :)))
sağlıklı olsunlarda canımm :)))
yok yok ben hayatta normal doğum yapamammmm allahım ızlıyorum daaa cıkssss çok zor benım içinnnn
izlemesene kuzum sende ama yaaaherkesin ki aynı olacak diye birşey yok..
izleme öle şeyler bakim
dayanamıorumkı canım bakıyorum nasıl oluyor dıyeee yanı o acı sancı zor benım canım çok kıymetlıdırrrr hemen ahlanır vahlanırımmm gıbıme gelıyorrrr ...keşkee normal doğsaa pırttt dıye çıkıversee amaa
ben biraz uyuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?