Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet canım kesinlikle büyük bi stressti.rahiminin içinden parça alınması..ilaçlarr..hepsi önemlii.aslında adetim güzel geldi..önce lekelenme falan olmadı..ağrı sızı yoğunluğu hepsi iyiydi..iki günde birden bitti gb olduu.sonra 1 gün arayla az az kanama kahverengili şekilde falan geldi..neysee...
Allahın izniyle herşey yolundadır..
kontrole gittiğimde alttan bakmak istemişti baktırmamıştımm.şimdi bu hafta belki kendi gittiğim bayan dr.uma gidebilirimm.bakalımm.o alttan bakıyo direkk...

kızıma aldığım minicik elbise :)))
Eki Görüntüle 59088

öbür kızçemize ne aldınnnn..bi dene kime yeteeeeeeerrrrr??
bi de yeni göbek resmi koyayım mı size

koy koyyy..

oo bel hala ince :)) yediğin bebişlerine yarıyo demekki canım kilo milo yok maşallah

varsada şu durumda gözükmüyo :))) doğum yapınca ebru şallı gibin çıkcan hastaneden demekkü

maşallah maşallahh

valla ayşecim aldığım hiç birşeyi aynı almıyorum ben:18: paylaşsınlar aralarında işte

öyle tabi canım yaa ama genede aynı giydirmek de güzel olur inşallah bi büyüsünler doğsunalrda :)))

sağlıklı olsunlarda canımm :)))

kız aldım ben kilo ama allahtan çok değil bebiklerime yarasın tabi bana değil

yok yok ben hayatta normal doğum yapamammmm allahım ızlıyorum daaa cıkssss çok zor benım içinnnn

izlemesene kuzum sende ama yaaa herkesin ki aynı olacak diye birşey yok..
izleme öle şeyler bakim

dayanamıorumkı canım bakıyorum nasıl oluyor dıyeee yanı o acı sancı zor benım canım çok kıymetlıdırrrr hemen ahlanır vahlanırımmm gıbıme gelıyorrrr ...keşkee normal doğsaa pırttt dıye çıkıversee amaa

onun adı hem "mert" hem "kağan" pırt diye çıkıverir o,merak etme sen annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…