Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günayydınn canlarımmm test yaptımm dünn negatif zaten biliyodum ama gaza gelip yaptım Hala regl olamadım ama anlamadım gitti

üzülmediğini biliyorum canım sen akıllı kıssın diğer aya inşallah

yok canım üzülmedim ama neden geciktiki ondan tırsıyorum acaipp

yelizcimm benim ilk adetim bi değişikti..şöyleki daha önceden benim adetim 3 gün yoğun 4-5 günlerde azalırdı..6. Gün banyomu yapardımm..kürtajdan sonraki ilk adetim iki gün sürdü..ağrı sızı yani fiziksel olarak daha öncekiler gibiydi..ama ikinci gün sonunda birden kesildi..sonrada azar azar biraz kırmızı biraz kahverengi akıntı geldi..senin nasıldı ilk adetinn..şimdi biraz bakındım..rahimde yapışıklık olursa adet azalırmış..
Gerçi benim kese minicikti..zorlu bi kürtaj değildi..vede dr.um çok iyiydi..ne bilim yapışıklık olmasına ihtimal vermiyorum ama...ne diyosun canımm bu konuda bana??? :26:

günaydınn herkesee
günaydın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın güzeller hoş geldiniz
yıldız bende hala başlamadı mide bulantııs bi sorunmu var acaba
bende de var sayılmas canım sadece hassaslaştım biş olmas ne güzel işte

cnm ne sorunu olucakkk belkı hıç mıdeciğinı bulandrmayacak bebişinn takıntı yapma hayatımmm

cnm benim adetim normalde 6-7 gün falan gelirdi.kürtajdan sonra 4 gün normal hatta oldukça yogun bi şekilde geldi sonra kesildi bir gün sonra azar azar tekrar geldii.tam günündede yani 7. gün bitti.ben 9. haftadaydım kürtaj oldugumda ve oldukça gelişmişti bebegim yani büyük bi keseydi.rahim yapışıklıgı olayıda doktorun iyi olmasıyla alakalı degil canım rahim agzı dar olan insanlarda kan dışarı çıkamayınca rahmin içinde birikirmiş bu yüzdende regl ya az gelirmiş yada hiç gelmezmiş.ama sen adet oldugun için ilk ay böyle bi sorun oldugunu sanmıyorum heralde bendede yoktur.sonuçta kolay bişi yaşamadık canım canından can alıyolar o yüzden ilk reglin düzensiz olması yada dengesinin bozulması normaldir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…