günaydın şekerleriimmm :))))
İstanbul bugün güneşli ama çok fena soğuukkk donuyoruummm
günaydın canım burasıda çok soğukgünaydın şekerleriimmm :))))
İstanbul bugün güneşli ama çok fena soğuukkk donuyoruummm
yıldızcımmm nasıl gıdıyorrr mıde bulantın falan var mı ? benım bu haftalarda başlamıştı 5.ayımın sonuna kdar devam etmştiii
günaydın canım burasıda çok soğuk
şimdilik yok canım dün biras olduda geçti. normalde saten kokulara hassasım bide bulantım olursa yandım. önümüzde kurban bayramı hiç biyere yaklaşamam heralde dün etin içindeki yağdan huylandım
gunaydın şekercımmmm
burası da çok soğukkkkkkkkkkkkkkk
günaydın canım burasıda çok soğuk
şimdilik yok canım dün biras olduda geçti. normalde saten kokulara hassasım bide bulantım olursa yandım. önümüzde kurban bayramı hiç biyere yaklaşamam heralde dün etin içindeki yağdan huylandım
eneee kış geemiş o zamannn
ayyy allahım bu zamanları hemen geçirmeyı nasıp etsın yaaaa zor bu donemlerrrr inş. kolay atlatırsınnn
he ben artık kaban giyecem yakında karda yağar bizim buralrda gerçi yağsada kurtulsak bundan ayaz olmaz heraldeeneee kış geemiş o zamannn
kızlar günaydınlar hepinize....
inşallah canım hazır su bile kokuyo inanırmısın, sorduğum saoruya bak tabi inanırsın
geldı tabı guselımmmm kasım ayındayızz helekı burdaaa az kaldı kar yağar bır kaç gunee
he ben artık kaban giyecem yakında karda yağar bizim buralrda gerçi yağsada kurtulsak bundan ayaz olmaz heralde
günaydın canım hoş geldin bebişin nasıl
günaydınnnnn şekerciklerimm hayırlı sabahlarrrr....
nasılsınız bakalım...
GÜNAYDIN CANIMgünaydınnnnn şekerciklerimm hayırlı sabahlarrrr....
nasılsınız bakalım...
aaaaaaaaa ınanmam cıddı mıı kokuyor muu
he ben artık kaban giyecem yakında karda yağar bizim buralrda gerçi yağsada kurtulsak bundan ayaz olmaz heralde
günaydın canım hoş geldin bebişin nasıl
ben soğukla inatlaştım kaban giymiyorum. çünkü bi giydimmi en az altı ay üstümde kalıyor malum burası doğuevet cidden artık kışlar daha soğuk yazlar daha sıcak mı oluyo ne
yazın uandık kavrulduk kışında donucez sanırırm gene geçen kış fenaydı bu sene
napoicaz bakalım....kar soğuğuna benzer bi hava var burda da ama ilk karın düşmesi
aralığı bulur sanırırm
Günaydın tinker :))
yıldız ben bugün giydim kaban yaa yok çıkılmıyo dışarı bi rüzgar esiyo varya soğukluğu
yakıyo inan ayy şu anda bacaklarıma şalımı örttüm hırkamı giydim ööle sindim soğuk yaa
ama yazında çok sıcaktı hey Allah mmm
günaydın hatcem teste 6 gün kalmış ööle mi :)))
benimde yarın regl olmam laızm ama hayırlısı bakalım
gecen aykı siklusa göre hespalarsam 5 kasım ama bekleyelım görelim :)))
ıyı çok şükür hızlıca buyuyo 5 gun sonra 2.ayımız bıtıyo...kocaman olduk teyzesi allahsanada yasatsın
günaydınnnnn şekerciklerimm hayırlı sabahlarrrr....
nasılsınız bakalım...
evet cidden artık kışlar daha soğuk yazlar daha sıcak mı oluyo ne
yazın uandık kavrulduk kışında donucez sanırırm gene geçen kış fenaydı bu sene
napoicaz bakalım....kar soğuğuna benzer bi hava var burda da ama ilk karın düşmesi
aralığı bulur sanırırm
Günaydın tinker :))
yıldız ben bugün giydim kaban yaa yok çıkılmıyo dışarı bi rüzgar esiyo varya soğukluğu
yakıyo inan ayy şu anda bacaklarıma şalımı örttüm hırkamı giydim ööle sindim soğuk yaa
ama yazında çok sıcaktı hey Allah mmm
GÜNAYDIN CANIM
biz kendi adımıza iyiyiz sen nasılsın
adet gününü ne zamandı canım 9 u muydu
hemide nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?