Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın şekerleriimmm :))))

İstanbul bugün güneşli ama çok fena soğuukkk donuyoruummm
günaydın canım burasıda çok soğuk

yıldızcımmm nasıl gıdıyorrr mıde bulantın falan var mı ? benım bu haftalarda başlamıştı 5.ayımın sonuna kdar devam etmştiii

şimdilik yok canım dün biras olduda geçti. normalde saten kokulara hassasım bide bulantım olursa yandım. önümüzde kurban bayramı hiç biyere yaklaşamam heralde dün etin içindeki yağdan huylandım

gunaydın şekercımmmm

burası da çok soğukkkkkkkkkkkkkkk

eneee kış geemiş o zamannn

ayyy allahım bu zamanları hemen geçirmeyı nasıp etsın yaaaa zor bu donemlerrrr inş. kolay atlatırsınnn

ayyy allahım bu zamanları hemen geçirmeyı nasıp etsın yaaaa zor bu donemlerrrr inş. kolay atlatırsınnn

inşallah canım hazır su bile kokuyo inanırmısın, sorduğum saoruya bak tabi inanırsın

geldı tabı guselımmmm kasım ayındayızz helekı burdaaa az kaldı kar yağar bır kaç gunee

evet cidden artık kışlar daha soğuk yazlar daha sıcak mı oluyo ne
yazın uandık kavrulduk kışında donucez sanırırm gene geçen kış fenaydı bu sene
napoicaz bakalım....kar soğuğuna benzer bi hava var burda da ama ilk karın düşmesi
aralığı bulur sanırırm

kızlar günaydınlar hepinize....

Günaydın tinker :))

he ben artık kaban giyecem yakında karda yağar bizim buralrda gerçi yağsada kurtulsak bundan ayaz olmaz heralde

günaydın canım hoş geldin bebişin nasıl

yıldız ben bugün giydim kaban yaa yok çıkılmıyo dışarı bi rüzgar esiyo varya soğukluğu
yakıyo inan ayy şu anda bacaklarıma şalımı örttüm hırkamı giydim ööle sindim soğuk yaa

ama yazında çok sıcaktı hey Allah mmm

günaydınnnnn şekerciklerimm hayırlı sabahlarrrr....
nasılsınız bakalım...

günaydın hatcem teste 6 gün kalmış ööle mi :)))

benimde yarın regl olmam laızm ama hayırlısı bakalım

gecen aykı siklusa göre hespalarsam 5 kasım ama bekleyelım görelim :)))

Son düzenleme:
he ben artık kaban giyecem yakında karda yağar bizim buralrda gerçi yağsada kurtulsak bundan ayaz olmaz heralde

günaydın canım hoş geldin bebişin nasıl

ıyı çok şükür hızlıca buyuyo 5 gun sonra 2.ayımız bıtıyo...kocaman olduk teyzesi allahsanada yasatsın

kızlar havalar burdada soğuk baya ya..of sevmıyorum kışı...aslında tokatta kışı sevmiyorum...hele karr ooof

ben soğukla inatlaştım kaban giymiyorum. çünkü bi giydimmi en az altı ay üstümde kalıyor malum burası doğu
günaydın hatcem teste 6 gün kalmış ööle mi :)))

benimde yarın regl olmam laızm ama hayırlısı bakalım

gecen aykı siklusa göre hespalarsam 5 kasım ama bekleyelım görelim :)))

hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

günaydınnnnn şekerciklerimm hayırlı sabahlarrrr....
nasılsınız bakalım...

gunaydın hatçemmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen kuresel ısınma bu işteee allah sonumuzu hayretsıon dıyorum bennn ... ben buraya geldım gelelı kalın kaşe kabanlrımı gıyıyorum valllaa kabansız hayatta çıkılmaz yanı guneşlı de olsaa ayaz var kızlarrr gecelerı -4 - 5 burasııı gunduzlerı dee 4-5 derece işteee

GÜNAYDIN CANIM
biz kendi adımıza iyiyiz sen nasılsın
adet gününü ne zamandı canım 9 u muydu

hemide nasıl

olsun gusel şeyler bunlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…