Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canımm....
Ayy inşallah bebişindir bu malum ağrılar

sağol canımm...ama sanmıyorum her ay bu ağrıları yaşıyorum zaten ve sonrasındada adet oluyorum..tabi allahtan umut kesilmez ama cok da düşünmek istemiyorum olmasssa ne yapalım...sadece inşallahh diyorumm...

sağol canımm...ama sanmıyorum her ay bu ağrıları yaşıyorum zaten ve sonrasındada adet oluyorum..tabi allahtan umut kesilmez ama cok da düşünmek istemiyorum olmasssa ne yapalım...sadece inşallahh diyorumm...

Kadınlar ayaktan üşüttükleri zaman o ay ağrı sıkıntısı oluyor...Ben de çok yaşıyordum şimdi bile kasıklarım ağrıyor ama sanırım bu sefer biraz farklı bir nedenden

Tabiki canım ben de sana sürekli söylüyorum ama öyle olmasını istediğimden.Neticede Rabbim göndereceği zamanı bizden çok daha iyi bilir.Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin kucağınıza inşallah hayatım.Biz sabırla bekleriz...

sağol bitanem ilgin için valla bnm hiç umudum kalmadı cnm 2.çizgiinin gölgesi bile belirmedii koskoca bir çizgiii görmeye alıştığım o çizgi.. malesef cnm kesinlikle hamile olduğumu sanmıyorum stresten gecikiyorum biliyorum adet olmayı istemedğim içi,n olaıyorum düngce çok kötüüydüm ilkdefa bukdr hüngür hüngür ağladım eşimin yanında onuda mahvettim bnm bebeğimçok intaçııı beni ve babasını çok bekletiooo
cnm inş sen hamile kal neolurrr Allahım yaaa preesed bi işe yaamıştır belki cnm

mervecimmm snde sağol bitanem

evet seninkisi cok farklı bir nedensen içinde bebişin büyüyoda ondan..allahım ona sağlık versin inş..
söylee canım söylee bişiyi 40 kere söyleyince olurmuşyaa keşke olsa.:13:.ama ne bilim kendimi kaptırmaktan ve sonrasındada üzülmekten korkuyorum..evet allahım bunu bu ay yazmışsa zaten meleğim gelicektir..inşallahh allahım bunca emeklerimin karşılığı boşa cıkarmaz..

Ne demek hayatım her zaman dualarım kalbim seninle...
Yeterki sen ve eşin iyi sağlıklı ve mutlu olun gerisi gelir Allah'ın izniyle...
Sen sıkma tatlı canını...

Amin hayatım çok sağol...

Ben içimden dışımdan hepiniz için diyorum valla defalarca kere:))
Haklısın insan kendini bu düşünceye çok kaptırınca ve olmayıncada o ay kısa süreli bir üzüntü yaşıyor.En iyisi elinden geleni yapıp sabırla dua edip beklemek ki sen de öyle yapıyorsun canım.O yüzden Allah'ım gönlüne göre versin...

Sen ve eşin iyisiniz ya mutlusunuz ya sen inanıyorum bu mutluluk bebişinizi evinize çağırıcak

ahh canım seni cok iyi anlıyorumm cok zor bu kadar bekleyipte olmaması..ama allahtan umut hiçbirzaman kesilmez belkide erken yaptın testi birkac gün sonra tekrarla..hem eşini hemde kendini üzmüşsün bakk olmassa bu ay gider aşılama yaparsınız ne yağıcaksın böyle her ay üzülmektense..
inaşşalh banada şu preseed vesile olurda hamiş kalırımm..

aminnnnnnnn inşallahhhh canımmm...cok sağol bu güzel duaların içinn...allahım inş. isteyen herkezin yüzünü güldürsün..

Canlar benim yine uykum geldi erkenden...
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum!Sizleri seviyorum!Geceniz güzel olsun!

hımm pardonn koçişim mac izliyo bende pc başındayım...

anladım hayatımmm

iş cnm bende artık yavaş yavş düşnüüyorum tedaviye başlamayııı klomn fln istemiyorum anda zt kistim var klomen hepten büyütmesin kistim önce bi eşim görünsünde ondan sonra bakıcazçarsineee cnm senin nekdr kaldı gününe?
Canlar benim yine uykum geldi erkenden...
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum!Sizleri seviyorum!Geceniz güzel olsun!
iyigeceler hayatım k.i.b desteğin için çok sğol iyiki varsn...
kizlar küsmüyüz neden kimse bana meraba demiyo ki
hoşgeldin elmii nasılsın????
onda da fecı ağlamıştımm ama şu andaa kanal d de oyle bır geçer zaman kı yı ızlıyorumm pofff
ayyy bende onu izliyorum ağla ağlaa bene mahvoluyorummm o Ali yokmu pislikkkk nefret ediyorum ondan

hosbuldum canlarim.demekki görmedim.iyim dogum yaklasiyo.bende endiseler korkular basladi.
gamzelikiz gecmis olsun sende grip olmussum galiba.

evet canım en güzeli eşin yaptırsın tahlillerini ve sonrada gereken neyse dr. seni yönlendirir...
benimde bekelnmeyen inş. gelmez 8 kasım bakalım artık hayırlısı bekleyip görücez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…