Geçmiş olsun canımm....
Ayy inşallah bebişindir bu malum ağrılar
babam ve oğlum sanırım izlediğin filim..aynen bende yaa gözyaşlarımı tutamıyorum ve her defasındada izlerim..
sağol canımm...ama sanmıyorum her ay bu ağrıları yaşıyorum zaten ve sonrasındada adet oluyorum. .tabi allahtan umut kesilmez ama cok da düşünmek istemiyorum olmasssa ne yapalım.. .sadece inşallahh diyorumm...
onda da fecı ağlamıştımm ama şu andaa kanal d de oyle bır geçer zaman kı yı ızlıyorumm pofff
hoşgeldinn canımm..
bende dicektim bu kız pc aldı ama neden gelmiyo diye..bağlanıyo sanırım artık bizimlesin..
aaa testi neden akşam yaptın kuzum yaa sabah yapsaydın keşke bence bir kac gün daha bekle gelmedi testini yaparsın tekrardan inşallah meleğin seninledir..hem öyle ne üzüyosun kendini allahım eşine ve sana sağlık versin herşeyin caresi var inşallahh allahım daha fazla bekletmezz ama daha hiçbişiy belli değil sonucta adetin gelmediği sürece bir umut vardır herzaman..galiba benimde olmadı bu ay belim kasıklarım ağrıyo birde grip olmuşum kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
Kadınlar ayaktan üşüttükleri zaman o ay ağrı sıkıntısı oluyor...Ben de çok yaşıyordum şimdi bile kasıklarım ağrıyor ama sanırım bu sefer biraz farklı bir nedenden
Tabiki canım ben de sana sürekli söylüyorum ama öyle olmasını istediğimden.Neticede Rabbim göndereceği zamanı bizden çok daha iyi bilir.Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin kucağınıza inşallah hayatım.Biz sabırla bekleriz...
sağol bitanem ilgin için valla bnm hiç umudum kalmadı cnm 2.çizgiinin gölgesi bile belirmedii koskoca bir çizgiii görmeye alıştığım o çizgi.. malesef cnm kesinlikle hamile olduğumu sanmıyorum stresten gecikiyorum biliyorum adet olmayı istemedğim içi,n olaıyorum düngce çok kötüüydüm ilkdefa bukdr hüngür hüngür ağladım eşimin yanında onuda mahvettim bnm bebeğimçok intaçııı beni ve babasını çok bekletiooo
cnm inş sen hamile kal neolurrr Allahım yaaa preesed bi işe yaamıştır belki cnm
mervecimmm snde sağol bitanem
evet seninkisi cok farklı bir nedensen içinde bebişin büyüyoda ondan..allahım ona sağlık versin inş..
söylee canım söylee bişiyi 40 kere söyleyince olurmuşyaa keşke olsa.:13:.ama ne bilim kendimi kaptırmaktan ve sonrasındada üzülmekten korkuyorum..evet allahım bunu bu ay yazmışsa zaten meleğim gelicektir. .inşallahh allahım bunca emeklerimin karşılığı boşa cıkarmaz..
sağol bitanem ilgin için valla bnm hiç umudum kalmadı cnm 2.çizgiinin gölgesi bile belirmedii koskoca bir çizgiii görmeye alıştığım o çizgi.. malesef cnm kesinlikle hamile olduğumu sanmıyorum stresten gecikiyorum biliyorum adet olmayı istemedğim içi,n olaıyorum düngce çok kötüüydüm ilkdefa bukdr hüngür hüngür ağladım eşimin yanında onuda mahvettim bnm bebeğimçok intaçııı beni ve babasını çok bekletiooo
cnm inş sen hamile kal neolurrr Allahım yaaa preesed bi işe yaamıştır belki cnm
mervecimmm snde sağol bitanem
Amin hayatım çok sağol...
Ben içimden dışımdan hepiniz için diyorum valla defalarca kere:))
Haklısın insan kendini bu düşünceye çok kaptırınca ve olmayıncada o ay kısa süreli bir üzüntü yaşıyor.En iyisi elinden geleni yapıp sabırla dua edip beklemek ki sen de öyle yapıyorsun canım.O yüzden Allah'ım gönlüne göre versin...
Sen ve eşin iyisiniz ya mutlusunuz ya sen inanıyorum bu mutluluk bebişinizi evinize çağırıcak
hımm pardonn koçişim mac izliyo bende pc başındayım...
ahh canım seni cok iyi anlıyorumm cok zor bu kadar bekleyipte olmaması..ama allahtan umut hiçbirzaman kesilmez belkide erken yaptın testi birkac gün sonra tekrarla. .hem eşini hemde kendini üzmüşsün bakk olmassa bu ay gider aşılama yaparsınız ne yağıcaksın böyle her ay üzülmektense..
inaşşalh banada şu preseed vesile olurda hamiş kalırımm..
Canlar benim yine uykum geldi erkenden...
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum!Sizleri seviyorum!Geceniz güzel olsun!
iyi akşamlarr canımmm hoşgeldin..Iyi aksamlar kizlarr.
Canlar benim yine uykum geldi erkenden...
kizlar küsmüyüz neden kimse bana meraba demiyo ki
iş cnm bende artık yavaş yavş düşnüüyorum tedaviye başlamayııı klomn fln istemiyorum anda zt kistim var klomen hepten büyütmesin kistim önce bi eşim görünsünde ondan sonra bakıcazçarsineee cnm senin nekdr kaldı gününe?ahh canım seni cok iyi anlıyorumm cok zor bu kadar bekleyipte olmaması..ama allahtan umut hiçbirzaman kesilmez belkide erken yaptın testi birkac gün sonra tekrarla. .hem eşini hemde kendini üzmüşsün bakk olmassa bu ay gider aşılama yaparsınız ne yağıcaksın böyle her ay üzülmektense..
inaşşalh banada şu preseed vesile olurda hamiş kalırımm..
iyigeceler hayatım k.i.b desteğin için çok sğol iyiki varsn...Canlar benim yine uykum geldi erkenden...
hoşgeldin elmii nasılsın????kizlar küsmüyüz neden kimse bana meraba demiyo ki
ayyy bende onu izliyorum ağla ağlaa bene mahvoluyorummm o Ali yokmu pislikkkkonda da fecı ağlamıştımm ama şu andaa kanal d de oyle bır geçer zaman kı yı ızlıyorumm pofff
iş cnm bende artık yavaş yavş düşnüüyorum tedaviye başlamayııı klomn fln istemiyorum anda zt kistim var klomen hepten büyütmesin kistim önce bi eşim görünsünde ondan sonra bakıcazçarsineee cnm senin nekdr kaldı gününe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?