günaydın kızlarrrrrrr
nabersiniz?
hatcemmm balımmm çok geçmiş olsun ya ayy Allah korusun sizi canım.. ben acayip korkarım depremden...
kızzz selizzz vallahi oklavayı elime alıcam şimdi ama oklavayıda kaldırmışlar
bu kadar takma kafana canım ya bak benim 19 ay oldu tık yok eşimde varikosel oldugunu öğrendik bundan bir kaç ay önce... dün tekrar doktora gitti test felan yaptılar bugünde bir kaç tane test istediler akşam dananın kuyrugu kopacak ve doktor eşime sölemişki sizde varikosel de olmayabilir doktordan doktorada fark var sanırım gerçi daha sonuçlar çıkmadı bugün akşam öğrenicez hayırlısı bakalım...bunlara ragmen hala ümidimi kaybetmiyorum ben... o kadar bebek sahibi olmayı istiyorumki hergün hayal kuruyorum hergün hemde...yinede sabırla bekliyorm..lütfen azıcık sende sabırlı ol ve bekle bu stres oldukça inan geliceksede gelmez balım...
kızz seni ne yapıcaz biz böyleee hee söyle bakim.boşver doğuran doğrursun sende sonra doğurursun.. git eylenn şimdi onları gidince bir gör oturup doğru düzgün lak lak bile yapamazlarr ama sen ohh rahatt ama yinee rabbim hiç kimseye aratmasın ama cok düşünme canım benim. .benimle evlenen arkadaşlarımın cocukları ana sınıfına bile başladı ikinciyide büyütüyolar ama bak ben 6 yıldır bekliyom.. biliyorumki rabbim bizim için en güzel zamanı bekliyo.. hem varya daha koçişimle yeni evli gibiyiz..
abooooooo kızımın ayaklarını hissettimm avuçlarımdaaa
hatcem doğru söylüyosun benden daha fazla yılalrdır bekleyen sizleri görünce helede böyle olumlu olduğunuzu görünce utanmıyor değilim ben 11 aydır bekliyorum sizler yıllardır tamam tamam cnm bende olumlu olucam söz sizlerinde içinizi karartmıcam
yeni evli gibiyiz sözüne çok katılıyorum valla bizde daha 1 aylık evli gibiyizz ohh canıma değsinnnn
ne eğlenecelı allahım yarabbım yaaaaaaaaa
maşallah kuzucuğa maşallahhhh
Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııılmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben
KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Kaçakçı -tatlicadiarzu-
GamzeliKiz.............. En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynanaklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş :1ninca:
Nane........................ En ÇıtıPıtı boshayallersmile
Merve....................... En Güleç :lepi:
Zonox....................... En Sabırsız kaydirigubbakcemile2
Emoş....................... En Uykucu mirmirmirmir
Pembedana.............. En dost olumunekankayizsmile
Hatunsultan.............. En Pesimist :sinifsinif:
Seliz......................... En bebek isteyen
Yelizcem...................En hastaa :2:
Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5
gökcem ilk defa böyle bişey oluyo resmen ayaklarını hissettim yaaaa
tamam balım ne kızıyorsunuzz hemennn yaa iyikide oklavayı kaldırmışlar bugün yanee
bundan sonra pozitif düşün pozitif olsun bebeğin gelsin felsefesini kullanıyorum hepinizide söz veriyorum takımcaaaaaaaam
Hoşgeldin canım....inşallah sonuçlar iyi çıkar
abooooooo kızımın ayaklarını hissettimm avuçlarımdaaa
hoşgeldinn nanem şekerimmm..
cok sağol hayatım yaa bende cok korkuyorum sorma..allahım korusun hepimizi.
ayy hadi inş. bugün eşininde hayırlısıyla tahlillerinde bişiycik cıkmazsa demeyin keyfinize..
hoşgeldın şekerım nanemmm
ınş. gusel hayırlı sonuçlar alırsınnn
hatcem doğru söylüyosun benden daha fazla yılalrdır bekleyen sizleri görünce helede böyle olumlu olduğunuzu görünce utanmıyor değilim ben 11 aydır bekliyorum sizler yıllardır tamam tamam cnm bende olumlu olucam söz sizlerinde içinizi karartmıcam
yeni evli gibiyiz sözüne çok katılıyorum valla bizde daha 1 aylık evli gibiyizz ohh canıma değsinnnn
Kızlar biz çok acıktık....bişeyler yiyip geliyoruzzzzz
teşekkür ederim bitanem
kızlar benim işler çok yoğun şimdilik çıkıyorum daha sonra görüşürz kendinize iyi bakın
afiyet olsun canımmm..Kızlar biz çok acıktık....bişeyler yiyip geliyoruzzzzz
kızlar benim işler çok yoğun şimdilik çıkıyorum daha sonra görüşürz kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?