merhaba burası kalabalık diye burda soruyorum nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkkiye girdik prezervatifide vardı üstümede bişey gelmedi vajinama ama düzenli adet görürken adetim 10 gün gecikti 2-4-6-8-10 uncu günlerde test yaptım negatif.Geçen ay adetimde çok güçlü antibiyotik içmiştim farkında olmadan doz aşmışım hatta adetim 4 gün sürmüştü içmeye başladıgımda kesilmişti ve stres var bende gecikme nedeni bu olabilir mi kan testi yaptırmalımıyım? bide köye gidip geldim bu ay ondanda gecikmiş olabilir sanırım kan testine gerek var mı
sagol ceren ankara kan testine gerek yok yani di mi zaten sürtünmeyle prezervatifle yapmışız hemde kaç kere idrar testi yaptım çıska çıkardı bu kadar ihtimal üst üste olmaz sanırım :)
aaa çok teşekkür ederim idile zahmet olucak ama17:
gunaydın canım hoşgeldınnn
oh maşallah bıtanemmmıyı olmana hatta ıyı olmanıza çok ama çok sevındımmm
hımm demek cmts baharımızı göreceksınnnallahın ıznıyle hıçbır şeycık çıkmaz anneciği sen gönlunu ferah tuttt baba-kız buluşması yaşanacak desene hadı bakalımm
ayyy cmts bız de erzurum a gıdeceğizz... ordan sıpariş ettık ya burda yok çilek mob. gıdıcez hem de başka bır şyler daha bakıcazz eksık olanlardannn
cmts bebeişinı gordukten sonra mutlaka yazz kızımız kaç kıloymuş nasılmış vs dıyee merak ederım ben mutlaka gelınce açar bakarımmm
mert kağanımız da ıyı gusel teyzesıı kıpraşıyor şuandaa maşallahhallahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsın ınş.
günaydın canım
he bende inanamıyorum caım keseyide gördüm pazartesi
dediiğin gibi bu ay kafaya takmamıştım zevkine çünkü nasılsa yumurtlamadım dedim.bide eşime daha üç dolmadı dedim meğer çatlamış şaka gibi
sagol ceren ankara kan testine gerek yok yani di mi zaten sürtünmeyle prezervatifle yapmışız hemde kaç kere idrar testi yaptım çıska çıkardı bu kadar ihtimal üst üste olmaz sanırım :)
ay canım biz ne hallerle kaç aydır deneyerek zorla hamile kaldık sen sürtünmeden bahsediyosun mevsimseldir gecikme korkma kan testi yaptırmana gerek yok olsa idrarda silikte olsa çıkardı
merhaba burası kalabalık diye burda soruyorum nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkkiye girdik prezervatifide vardı üstümede bişey gelmedi vajinama ama düzenli adet görürken adetim 10 gün gecikti 2-4-6-8-10 uncu günlerde test yaptım negatif.Geçen ay adetimde çok güçlü antibiyotik içmiştim farkında olmadan doz aşmışım hatta adetim 4 gün sürmüştü içmeye başladıgımda kesilmişti ve stres var bende gecikme nedeni bu olabilir mi kan testi yaptırmalımıyım? bide köye gidip geldim bu ay ondanda gecikmiş olabilir sanırım kan testine gerek var mı
bebeğim olmuyor diyeeeeeeee
hamile kalamıyorum diyeeeee
canım sanmıyorum yaa zaten bu saatten sonra olmaz enson adetimin 18.günü eşimle birlikte olmuştuk yanii hastaydıı bidaha yapmadık keşke yapsaymışızz adetimin 33.günü bugün yaniii yumurtlamayı kaçırmışızz anlaşılanAllahıma bukadar inanmasam dahada isyankar olurdum bnmde tek tessellim doğru bir zaman var ozaman olacak diyorum ama ben çok sabırsız bir insanım geçensene aralıktan beri bekliyorum bak kasımdayız aralığa ne kaldııı bide salak doktorum boşu boşuna 2 ayda ara verdirdii yani gitti bnm 11 ay ...ilk gittiğimde doktor gülmüştüüü oooo daha 2011e kdr neler olur neler daha çok var demişti al işte geldi 2011 adam hala bekle dio yok yok bi adet olayım gidip dicem başlasın hemen tedavime yoksa bırakıcam onu
arkadaşım bak ben burda 11 aydır uğraşıyorum hem o spermlerin hepsi içime giriyorrrr bitanesini bile boşa göndemriyorum30 dk bacakalrımı ayağa dikiyorum bekliyorum sabaha kdr yastık altımda bekliyorum banyo bile yapmıyorum ve bunları 11 aydır yapıyorum hamile kalamıyorum sen sürtünme yoluyla hamile kalırsan ben 5.kattan aşağı atarım kendimi
teşekkür ederim bir daha evlenene kadar bişey yaşamayacağım çok korktum hepinizin umarım sağlıklı çocukları olur tek başıma düşünününce aklıma ne kötü düşünceler geliyordu siz rahatlattınız beni :)
ne zahmeti kızz deliiii :) hadi son adet tarihini yaz bakalım canım
ooo takımı alıcaksınız yaniiii :) hadi bakalımmm
tamam teyzesi mutlaka yazarım müsait olursam tabii ki :)
benim kızım da kıpır kıpır şu anmaşallah bebişlerimize
yaaa hemşommmm
yani aylardır yıllardır bebiş bekleyen kadınlar var...........imkansız bence hem ilişki sayılmaz ki o yaşadığınızz
bebeğim olmuyor diyeeeeeeee
hamile kalamıyorum diyeeeee
canım sanmıyorum yaa zaten bu saatten sonra olmaz enson adetimin 18.günü eşimle birlikte olmuştuk yanii hastaydıı bidaha yapmadık keşke yapsaymışızz adetimin 33.günü bugün yaniii yumurtlamayı kaçırmışızz anlaşılanAllahıma bukadar inanmasam dahada isyankar olurdum bnmde tek tessellim doğru bir zaman var ozaman olacak diyorum ama ben çok sabırsız bir insanım geçensene aralıktan beri bekliyorum bak kasımdayız aralığa ne kaldııı bide salak doktorum boşu boşuna 2 ayda ara verdirdii yani gitti bnm 11 ay ...ilk gittiğimde doktor gülmüştüüü oooo daha 2011e kdr neler olur neler daha çok var demişti al işte geldi 2011 adam hala bekle dio yok yok bi adet olayım gidip dicem başlasın hemen tedavime yoksa bırakıcam onu
ni demek görevimizteşekkür ederim bir daha evlenene kadar bişey yaşamayacağım çok korktum hepinizin umarım sağlıklı çocukları olur tek başıma düşünününce aklıma ne kötü düşünceler geliyordu siz rahatlattınız beni :)
arkadaşım bak ben burda 11 aydır uğraşıyorum hem o spermlerin hepsi içime giriyorrrr bitanesini bile boşa göndemriyorum30 dk bacakalrımı ayağa dikiyorum bekliyorum sabaha kdr yastık altımda bekliyorum banyo bile yapmıyorum ve bunları 11 aydır yapıyorum hamile kalamıyorum sen sürtünme yoluyla hamile kalırsan ben 5.kattan aşağı atarım kendimi
teşekkür ederim bir daha evlenene kadar bişey yaşamayacağım çok korktum hepinizin umarım sağlıklı çocukları olur tek başıma düşünününce aklıma ne kötü düşünceler geliyordu siz rahatlattınız beni :)
canım benımmmuzmesene kendınııı alla allaa bak ıdılım de soyluyor ben de defalarca soyluyorumm kendını kaptrmaa hamılelık olaylarınaa ınan ben de 8 ay uğraştım bebek sahıbı olabılmek içinn. dediğin gbı her ay husrana uğradım ama ınan son ay hıç takmadımmm aman olmuyosa olmuyyor dedımm mılletın kaç yıl olmuyor dedımmm ee eşimde de bende de bır sourun yoktu ıçım rahattı demekkı problem ne? kafamıza çok takmamızdıı... o yuzden salladımm elbette bılınçaltımda ıster ıostemez olmuştr yuınee ama o ay hıç takmadım ılışkıden sonra hemen kalktım duşumu aldımm hatta yumurtlama gunu falan hesaplamadım ben düşün yanııı eee nolduuu bı baktım kanda negatıftıı aradan 15 gun geçti adetımden de 8 gun geçmişti bır daha baktıralım dedıkk sebebı ne dıyee bı baktık bthcg çıkmışşş yanı pozıtıffff çok şaşırmıştıkk ama bı o kadar da sevınmıştıkkk.. bıraz rahat ol gerısını de RABBIMe bırakk olacakkkkk olacakkk sadece en gusel zamanı beklıyorr rabbım senın içinn tmm mı
bencede çok iyi olur herşeyii laiğiyle yapmak gerekirr bizde 2 yıl nişanlı kaldık gerçi bnmki askerdeydi bişey yapacak zaman olmadıdabazende diyorum keşkem taa nişanlıyken başlasaymışız bebek için çalışmlara yaa ben iyice kafayı yedim yaa bak sende evlen ozaman sende bizim gibi didinir durursun bebekte bebekdiyee ozaman o spermlerin bitanesini bile boşa gönderirmisin acaba
evetttt maşallah ıdılışkommmmm
yaa sen ne zaman baharın odasını çekıp gostertceksın bızeeee hımmmmerak edıyorum ben ammmmaaaaaaaaaa
2 ekim son adet tarihim
kız henüz hazır değilll sipariş ettiklerim var daha onları bekliyorum herşey hazır olsun gösteririm size sözzzz
tamam canım hemen hazırlıyorum :)
tamam canım tamam fazla takmamaya çalışıcam bnm gibi bir insan nekdr takmazsa artık ben baya bi takıntılıyım hayır yanii. ne bukdr üzersem kendimi eşim üstüme gelmiyor sabret diyor annemler kayınvaldemler hepsiii sakın kafana takma bekle diolar ben ben ahhh ah tamam tamam yaa bundan sonraa dahada sabırlı olcm sözzzzcanım benımmmuzmesene kendınııı alla allaa bak ıdılım de soyluyor ben de defalarca soyluyorumm kendını kaptrmaa hamılelık olaylarınaa ınan ben de 8 ay uğraştım bebek sahıbı olabılmek içinn. dediğin gbı her ay husrana uğradım ama ınan son ay hıç takmadımmm aman olmuyosa olmuyyor dedımm mılletın kaç yıl olmuyor dedımmm ee eşimde de bende de bır sourun yoktu ıçım rahattı demekkı problem ne? kafamıza çok takmamızdıı... o yuzden salladımm elbette bılınçaltımda ıster ıostemez olmuştr yuınee ama o ay hıç takmadım ılışkıden sonra hemen kalktım duşumu aldımm hatta yumurtlama gunu falan hesaplamadım ben düşün yanııı eee nolduuu bı baktım kanda negatıftıı aradan 15 gun geçti adetımden de 8 gun geçmişti bır daha baktıralım dedıkk sebebı ne dıyee bı baktık bthcg çıkmışşş yanı pozıtıffff çok şaşırmıştıkk ama bı o kadar da sevınmıştıkkk.. bıraz rahat ol gerısını de RABBIMe bırakk olacakkkkk olacakkk sadece en gusel zamanı beklıyorr rabbım senın içinn tmm mı
cnm bende 3mm boyunda önemsiz bir kist çıktı doktor yasmin verdi 2 ay ama kist erimedi neyse dursun dedi kistin nasılsa küçük ve önemsizz ama ben hala hamile kalamyınca acaba diyorum o kist yüzündemiii bide eşim daha görünmedii sağolsun doktorum hiçbişeye gerek duymuyor ama bu ay ben adet olur olmaz eşimede spermiogram testi yapılacakk eğer onda bi sorun çıkmazsa ben kistimi aldırmayı düşünüyorumselizcim belki anlatmış olabilirsin ama ben yeni olduğum için bilmiyorum.neden olmuyor peki doktorun ne dedi ve niye ara verdirdi?
tamam canım takmamaya çalışıcmni demek görevimiz
oy oy bende çok yptım o dediklerini canım bu ay hiç yapadım desem yeridir ne olur azcık takma kafana
rica ederiz canım... :)
gökcem doğru söylüyor seliz..... inan bizeeee biz yaşadık bunlarııı çok taktıkk çok düşündük o işi bile yaparken hiç zevk almadım ben şahsenn kafamda hep bebek hep bebekama ne olduuuu??? hep hüsran..ben de çok ağladım eşim de çok üzüldü...
Kafana takmadığım ay meleğin gelir inan banaaa
hımmm damammmm o zamannnn işlemler bıtınceeee göstertırsınnnn
benım de odası hazır olsun allahın ıznıylee ılk once sızlerle paylaşacağımmm
tamam canım bu ay takmacm bakalım gelecekmi meleğimmmm
inşallah gelirr inan bunu çok istiyorummm
dışarda önünde puset bi anne gördüğüm zaman ağlıyorum o derece yanii bunalıma girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?