- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
tamam canım tamam fazla takmamaya çalışıcam bnm gibi bir insan nekdr takmazsa artık ben baya bi takıntılıyım hayır yanii. ne bukdr üzersem kendimi eşim üstüme gelmiyor sabret diyor annemler kayınvaldemler hepsiii sakın kafana takma bekle diolar ben ben ahhh ah tamam tamam yaa bundan sonraa dahada sabırlı olcm sözzzz
cnm bende 3mm boyunda önemsiz bir kist çıktı doktor yasmin verdi 2 ay ama kist erimedi neyse dursun dedi kistin nasılsa küçük ve önemsizz ama ben hala hamile kalamyınca acaba diyorum o kist yüzündemiii bide eşim daha görünmedii sağolsun doktorum hiçbişeye gerek duymuyor ama bu ay ben adet olur olmaz eşimede spermiogram testi yapılacakk eğer onda bi sorun çıkmazsa ben kistimi aldırmayı düşünüyorum
tamam canım takmamaya çalışıcm
tamam canım bu ay takmacm bakalım gelecekmi meleğimmmm
inşallah gelirr inan bunu çok istiyorummm
dışarda önünde puset bi anne gördüğüm zaman ağlıyorum o derece yanii bunalıma girdim
bugün canım hiçbir iş yapmak istemiyoo ev süpürülücek ama benim canım yatıp uyumak istiyo..
vuuuuuuuuuuuuuuuuu
idil kızzz sen benim bi mesajımı niye beğenmedin kızzzzz
günaydınn kızlarrr
bugün canım hiçbir iş yapmak istemiyoo ev süpürülücek ama benim canım yatıp uyumak istiyo..
uff sorma yaa valla bizimde ablamda gün var bizim kızlar gelecekk yaa biiyomusunuzz ogündede herkesin bebeği var gerçi onlar 5-6 yıllık evliler bide yeni evli var o salakğada korunma diyorum korunuyor sonradan bnm gibi çok yanacak ama inş yanmaz
millet 2.bebeğini yaptı şimdi bi kız var onunda 4 yaşında oğlu var her ay onunla çalışma yapıozz onunda tutmuyor bnmde bakalım bugün gidince öğrenicem inş o hamile kalmıştır bnm gibi beceriksizz birini beklemesin boşa tamam tamam sustum takmıcam artık bende
tamam canım ben bi adet olayım bitsin ozaman toparlıcam kendimi sözzzselızımmm tmm bu ay takmayacağımm bakalım obur ay meleğim gelecek mı demen bılee senın yıne bunu kafana taktığını gosterır hayatımmm ... bak şöyle düşünn elbette benım de bebeğim olacak ama zamanı bellı değill onu rabbım bılıyorr ne zaman hayırlıysa o zaman allahım meleğimizi versın de.tez zamanda da ınş. melepin senınle olacakkk
yapma canım sen de :)))) bak hergün temizlik yaparım bugün ben de yapmadımm eşim bana kızıyo yorulma diye...sonra geceleri kasılmalarım oluyo
işteeeeeehoşuma gitmediii çok olumsuz ve karamsarr şeyler yazdın o yüzden beğenmedimmm
tamam tamam sustum
Hoşgeldin emoşşşş :)
günaydın canım hoşgeldin...günaydınn kızlarrr
yapma canım sen de :)))) bak hergün temizlik yaparım bugün ben de yapmadımm eşim bana kızıyo yorulma diye...sonra geceleri kasılmalarım oluyo
hoşgeldin çiçeğummmgünaydınn kızlarrr
ayyyyyyyyyyyyyhhhhhh seliz
günaydınn hayatımmmgunaydın emoşummm
hoşbuldukk tatlımHoşgeldin emoşşşş :)
tamam canım ben bi adet olayım bitsin ozaman toparlıcam kendimi sözzz
tamam tamam sustum
valla yapmıcamm hem kendimi iyi hissetmiyorum.
bencede koçan kızmakta haklı son aylara gelmişsin cok yorma kendini..
hoşgeldin çiçeğummm
tamam yaa şaka yaptıkkkk
baya bi tepki almaya başaldım eniyisimi susuyumm
kızlar ben hazırlnamay gidiyorum içeriiii bugün gidicem ve güzel birgün geçiricem
hoşbuldukk tatlım
uff sorma yaa valla bizimde ablamda gün var bizim kızlar gelecekk yaa biiyomusunuzz ogündede herkesin bebeği var gerçi onlar 5-6 yıllık evliler bide yeni evli var o salakğada korunma diyorum korunuyor sonradan bnm gibi çok yanacak ama inş yanmaz
millet 2.bebeğini yaptı şimdi bi kız var onunda 4 yaşında oğlu var her ay onunla çalışma yapıozz onunda tutmuyor bnmde bakalım bugün gidince öğrenicem inş o hamile kalmıştır bnm gibi beceriksizz birini beklemesin boşa tamam tamam sustum takmıcam artık bende
günaydın kızlarrrrrrr
nabersiniz?
hatcemmm balımmm çok geçmiş olsun ya ayy Allah korusun sizi canım.. ben acayip korkarım depremden...
kızzz selizzz vallahi oklavayı elime alıcam şimdi ama oklavayıda kaldırmışlar
bu kadar takma kafana canım ya bak benim 19 ay oldu tık yok eşimde varikosel oldugunu öğrendik bundan bir kaç ay önce... dün tekrar doktora gitti test felan yaptılar bugünde bir kaç tane test istediler akşam dananın kuyrugu kopacak ve doktor eşime sölemişki sizde varikosel de olmayabilir doktordan doktorada fark var sanırım gerçi daha sonuçlar çıkmadı bugün akşam öğrenicez hayırlısı bakalım...bunlara ragmen hala ümidimi kaybetmiyorum ben... o kadar bebek sahibi olmayı istiyorumki hergün hayal kuruyorum hergün hemde...yinede sabırla bekliyorm..lütfen azıcık sende sabırlı ol ve bekle bu stres oldukça inan geliceksede gelmez balım...
hoşgeldin çiçeğummm
tamam yaa şaka yaptıkkkk
kızlar ben hazırlnamay gidiyorum içeriiii bugün gidicem ve güzel birgün geçiricem
günaydın kızlarrrrrrr
nabersiniz?
hatcemmm balımmm çok geçmiş olsun ya ayy Allah korusun sizi canım.. ben acayip korkarım depremden...
bu kadar takma kafana canım ya bak benim 19 ay oldu tık yok eşimde varikosel oldugunu öğrendik bundan bir kaç ay önce... dün tekrar doktora gitti test felan yaptılar bugünde bir kaç tane test istediler akşam dananın kuyrugu kopacak ve doktor eşime sölemişki sizde varikosel de olmayabilir doktordan doktorada fark var sanırım gerçi daha sonuçlar çıkmadı bugün akşam öğrenicez hayırlısı bakalım...bunlara ragmen hala ümidimi kaybetmiyorum ben... o kadar bebek sahibi olmayı istiyorumki hergün hayal kuruyorum hergün hemde...yinede sabırla bekliyorm..lütfen azıcık sende sabırlı ol ve bekle bu stres oldukça inan geliceksede gelmez balım...
hoşbuldukkk cnmmhoşgeldin çiçeğummm
tamam yaa şaka yaptıkkkk
günaydınn balımmm hoşbuldummgünaydın canım hoşgeldin...
:
günaydın kızlarrrrrrr
nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?