Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Fatoooooooooooşşş balım çok dikkat et kendine bak bundan sonra temizlik falan yok, Berenin dediği gibi yalnızca yemek ve tuvalet için kalkıyosun tamam mı bişicik olmicak Allahın izniyle yavyumuza

kızlar ayşem yazmış faceye..
(Bende bu numara kim diyorum hatce kiz no mu değiştirmis o ya...Canim doktor çarşamba günleri yokmuş gosteremedim sonucu eko cekincektim ya o canim yaa ama bişey yok sanirim...Fatoscum çok merak ettim ya ins. Yoktur biseyi )

telden girmiş sanırım facee..neyse ayşeyi bertaraf ettik..sıra idilde.ondanda haber alsakk((

selam kızlarr
ölüyorum midemin yanmasından nefes bile alamıyorum yaa
ayşe ve idile bakayım diye girdim. ayşeden haber var ama idilden yok hala sanırım..
inşallah hayırlı haberlerle gelir.
neyse kızlar ben çıkayım,uzanayım..delirmek üzereyim ağrıdann

fatoşşşş bi daha elini temizliğe bilmem neye sür bak napcam seni
dikkat et benim zıbıdığıma.. tabi ki ilk önce kendine

hoşgeldin canımm..gecmiş olsun....

Canlarım tekrardan merhaba!
İdil ve Ayşe'den haber gelmiştir umuduyla koşarak geldim.Feyste Ayşe'nin yazısını okudum.Neyse dediğiniz gibi ondan yana içimiz rahatladı çok şükür.Ama İdil henüz gelmedi sanırım.Allah'ım inşallah herşey yolundadır!

Fatoşumcanım ne olur dikkat et kendine.Sakın bir iş yapma.Biliyorsun sen de hiç birşey senden ve bebeğinden daha önemli değil.Halılar varsın dursun dünya işi hergün yapsakta aynısı oluyor.Uzat ayaklarını bol bol dinlen.Allah'ım hem seni hem de bebeğini korusun inşallah canım..Hem sakın moralini de bozma emi.Moralda her zaman en önemli şeylerden biri biliyorsun...

kasıklarımmm ağrıyoooooogeliyomu ne kırmızılar..

Canım inşallah gelmez diyelim.Ama tabii her zaman hayırlısını diliyoruz.Bizim duamız ve gönlümüz bebişin gelmesinden yana ama kırmızılar gelsede üzülmek yok yeni ayda yeni umutlarla çalışmaya devam hayatım...Hayat her zaman devam ediyor...

slm canlarr

ayşe ve ıdılden haber almk ıçın gırdım ayşeden aldık haberı ama ıdılden hala yok ..hayırlı haberler olur ınş. yaaaa

inşallah canımmm bu ay cok çalıştımm ne olur bebeğim gelsinn kırmızılar gelemesin..

neyse kızlar ben çıkayımmm çok halsız ve uykusuzummm
sabaha gusel hberler alırım ınş.
herkese hayırlı akşamlarrr öpüldunuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…