Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kadın doğumdan randevu almaya çalıştım sskdan taa şubata attı özel hastanede malum çok pahalı kan testine bile 59 lira ödedik ultrason doktor muayenesi falan 150yi geçerdi.

ayy canım istanbulda yaşıyosunn yaaaa nerdesinkii taa şubata randevu veriyolarrr bakırköyde sadi konut var iste yarına bile alırsın hatta avcılardaki devlet hastanesindeee bugüne bile yer varrr

çok korktum ama inş bişey çıkmaz haklı çıkarsınız yalnız kalınca kötü düşünceler geliyo aklıma sizden cevap alıcna rahatlıyorum

çok korktum ama inş bişey çıkmaz haklı çıkarsınız yalnız kalınca kötü düşünceler geliyo aklıma sizden cevap alıcna rahatlıyorum

eğer gerçekten sadece kendini rahatlatmak için bu topikteysen yalvarırım git,psikolojik destek veren başka topiklere..
ama yiterrr yaaa yiterrrr

hımm vayy hırkızzlar varrr çigdoşcumm bende sana bi soru sormak istiyorummm iş yerindeki duvarla sürtünme yoluyla ilişkiye girdikk acaba hamile kalmışmıyımdırr regl geciktideeee

senin için en iyisi neyse o olsun bitanem..

amin canım benim saol...

pazar günü gittiğimde söledim çarpıntımı.. çiğdem 3 tane onlar,bırak da çarptırsınlar dedi
deli benim doktorum

beni güldürdün ya bugün Allah da seni güldürsün canım ya sen çok yaşa emii

ben içinde su geçen kız isimlerine bayılıyorum...
sueda, sudenaz, ışılsu
geçen suyla ilgili isim düşünürken isim buldum bitane çok da hoşuma gitmişti ama hatırlamaya çalışyıroum şuan gelmiyor aklıma ya(

başkaaaa belinay ismi nasıl?
ecem, inci,sıla

aklıam geldikçe yazarım canım...

korkudan ölücem testi yaptırdım bişey çıkmaz di mi

bişe olma zkorkma 59 tl teste mı ödedın yuh hangı hastneye gittin yaaa

59 tl ye 12 tl den 5 kere muayene olurum ben

canım bence buse çok güzel yaa :)) siz bilersınız tabi :))

diğer bebişlerin ismide çok güzel :))) güzel seçmıssınız :))

Son düzenleme:
bu kadar rahatsız olduysanız okumassınız olur biter belki halden anlayan başka birileri vardır onlar cevap verirler ne kadar tahammülsüzsünüz ya

hiştttt otpigimizin 3 üz annesine laf yokkkkk

hem sende şaka gibisin yaaaaaaaaaaa nedemek sürtünmeyle ilişkiye girmekkk 3 senelik evliyimm ben hiçç ööle bi yöntemle ilişkiye girmedimmm o ilişkiye girmek demek degil sevişmek demektir canımmm bu birrr ikincisi prezervatif var diyosunn yaaaa allah aşkına nasıl geçecek spermlerrr o tabakadandaaa bitmi ki bunlarrr kemirip delsinde prezervatifi vajinana sıçrasınlarrr .

yok yok bence sen kadın doğum uzmanından önce ilk önce psikoloğa git bence... nişanlınında kafasını böyle şişiriyorsan eğer vay oğlanın haline

eğer gerçekten sadece kendini rahatlatmak için bu topikteysen yalvarırım git,psikolojik destek veren başka topiklere..
ama yiterrr yaaa yiterrrr

hımm vayy hırkızzlar varrr çigdoşcumm bende sana bi soru sormak istiyorummm iş yerindeki duvarla sürtünme yoluyla ilişkiye girdikk acaba hamile kalmışmıyımdırr regl geciktideeee
allah söletiyo kim tutar sizi yiter ya yiter
bu kadar rahatsız olduysanız okumassınız olur biter belki halden anlayan başka birileri vardır onlar cevap verirler ne kadar tahammülsüzsünüz ya
tahammülsüzlük değil aynı konnuyu kaç oldu sorman cevabımızı önemli görsen dikkate alır sormazsın ne öle aynı soru cevap belli olmaz burda tecrübe konuşuyo dimi çok amuda kalktık biz
buse de bilindik bi isim..yani biraz daha az duyulmuş olsun diyoruz
evet canım haklısın şimdilerde ecrin moda

canım hemen randevu alıp gidip kan testi yaptırıyorsun,başka türlü anlayamayız.. ayyyy inşallah hamile değilsindirr:18: yoksa ne dersin bebeğin benim babam kim diye sorduğunda senin baban bir duvardı yavrum

tahammülsüzüm çünkü artık kabak tadı verdin.. dünden beri yeterince cevabı aldığın halde hala burdasın ve ben buna gerçekten artık sinir olmaya başladım

kız sen gül ben ne şaklabanlıklar yaparım sana

ayyyy işallah canımm işallah degilimdirrrr yok sa nederimm bennn bebeişimeee neyse ben bi koşu kan testi yapptırıyımmm

vazgeçtim çıkmıcam, okurum yazdıklarınızı ama yazamam
hem şu arkadaşı bırakıp gitmeye gönlüm el vermedi.. test sonucu bekliyorum merak ve heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…