kadın doğumdan randevu almaya çalıştım sskdan taa şubata attı özel hastanede malum çok pahalı kan testine bile 59 lira ödedik ultrason doktor muayenesi falan 150yi geçerdi.
durdum durdum ama sabır taşı değilmişim anladım.. arkadaşım şaka mısın sen yaa?
dünden beri okuyorum sürekli yazdıklarını,sorduklarını..burdaki arkadaşlar sana ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışlar,açıklamalar yapmışlar..ama anla artık sende yaaa..
hem prezervatifle hemde sürtünmeyle hamile kalırsan eğer,yani o sonuç pozitif çıkarsa,allah aşkına gel alnından öpücem seni...
yeter yaaa
ada daa olabilirrr
ayy canım istanbulda yaşıyosunn yaaaa nerdesinkii taa şubata randevu veriyolarrr bakırköyde sadi konut var iste yarına bile alırsın hatta avcılardaki devlet hastanesindeee bugüne bile yer varrr
çok korktum ama inş bişey çıkmaz haklı çıkarsınız yalnız kalınca kötü düşünceler geliyo aklıma sizden cevap alıcna rahatlıyorum
aslında bizim evlendiğimizden beri tek hayalimiz ada koymaktı ve bunu eşimin yeğeniyle ve eşiyle paylaşmıştık.. onların bebekleri oldu ve çaldılar o ismi bizden.. şimdi eşimde bende uyuz oluyoruz artık o ismi duyunca.hırkıslarrr
eğer gerçekten sadece kendini rahatlatmak için bu topikteysen yalvarırım git,psikolojik destek veren başka topiklere..
ama yiterrr yaaa yiterrrr
senin için en iyisi neyse o olsun bitanem..
pazar günü gittiğimde söledim çarpıntımı.. çiğdem 3 tane onlar,bırak da çarptırsınlar dedi
deli benim doktorum
kızlar hadi isim bulalım benim kızlarımdan birine :))
ilk önce söleyeyim kısa isim istiyoruz.. çok uzun olmaması tercihimiz..bi de anlamı tabiki önemli..
aralarındaki anlam önemli değil ama..yani benzer olmayacak.
şimdik oğluş için tuna düşündük
kızçemizin biri için naz düşündük
ikinci kızımıza bi isim bulamadık :)) aslında ona da ela düşündük ama eşim ya gözleri mavi olursa dedi,vazgeçtibi de bi türlü hiç bi ismi beğenemiyoruz,ne hikmetse
sizden fikirlerinizi alayım bide
korkudan ölücem testi yaptırdım bişey çıkmaz di mi
aslında bizim evlendiğimizden beri tek hayalimiz ada koymaktı ve bunu eşimin yeğeniyle ve eşiyle paylaşmıştık.. onların bebekleri oldu ve çaldılar o ismi bizden.. şimdi eşimde bende uyuz oluyoruz artık o ismi duyunca.hırkıslarrr
bu kadar rahatsız olduysanız okumassınız olur biter belki halden anlayan başka birileri vardır onlar cevap verirler ne kadar tahammülsüzsünüz ya
yok yok bence sen kadın doğum uzmanından önce ilk önce psikoloğa git bence... nişanlınında kafasını böyle şişiriyorsan eğer vay oğlanın haline
eğer gerçekten sadece kendini rahatlatmak için bu topikteysen yalvarırım git,psikolojik destek veren başka topiklere..
ama yiterrr yaaa yiterrrr
allah söletiyo kim tutar sizihımm vayy hırkızzlar varrr çigdoşcumm bende sana bi soru sormak istiyorummm iş yerindeki duvarla sürtünme yoluyla ilişkiye girdikk acaba hamile kalmışmıyımdırr regl geciktideeee
tahammülsüzlük değil aynı konnuyu kaç oldu sorman cevabımızı önemli görsen dikkate alır sormazsın ne öle aynı soru cevap belli olmaz burda tecrübe konuşuyo dimi çok amuda kalktık bizbu kadar rahatsız olduysanız okumassınız olur biter belki halden anlayan başka birileri vardır onlar cevap verirler ne kadar tahammülsüzsünüz ya
evet canım haklısın şimdilerde ecrin modabuse de bilindik bi isim..yani biraz daha az duyulmuş olsun diyoruz
hımm vayy hırkızzlar varrr çigdoşcumm bende sana bi soru sormak istiyorummm iş yerindeki duvarla sürtünme yoluyla ilişkiye girdikk acaba hamile kalmışmıyımdırr regl geciktideeee
bu kadar rahatsız olduysanız okumassınız olur biter belki halden anlayan başka birileri vardır onlar cevap verirler ne kadar tahammülsüzsünüz ya
amin canım benim saol...
beni güldürdün ya bugün Allah da seni güldürsün canım ya sen çok yaşa emii
ben içinde su geçen kız isimlerine bayılıyorum...
sueda, sudenaz, ışılsu
geçen suyla ilgili isim düşünürken isim buldum bitane çok da hoşuma gitmişti ama hatırlamaya çalışyıroum şuan gelmiyor aklıma ya(
başkaaaa belinay ismi nasıl?
ecem, inci,sıla
aklıam geldikçe yazarım canım...
bişe olma zkorkma 59 tl teste mı ödedın yuh hangı hastneye gittin yaaa
59 tl ye 12 tl den 5 kere muayene olurum ben
kocaeli özel akademi hastanesi
canım hemen randevu alıp gidip kan testi yaptırıyorsun,başka türlü anlayamayız..ayyyy inşallah hamile değilsindirr:18: yoksa ne dersin bebeğin benim babam kim diye sorduğunda senin baban bir duvardı yavrum
tahammülsüzüm çünkü artık kabak tadı verdin.. dünden beri yeterince cevabı aldığın halde hala burdasın ve ben buna gerçekten artık sinir olmaya başladım
kız sen gül ben ne şaklabanlıklar yaparım sana
gunaydın arkadaşalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?