gunaydın hoşgeldınız çiğdoşcumm
çok geçmiş olsunnn bı dr a gorun ıstersenn ya da üşüttüysen eğerr kas ağrısı falan da olabılrı mıkı acaba? dıkka et kendıne hayatımmm yıne de dr a gorun derım benn
hoşbulduk kuşummmilk kez böyle oldu,üşüttüm sanırım..bi kez daha tekrarlarsa mutlaka giderim doktora... sen nasılsın canım, mert kağanımız nasıl
Canım benımde aynı ama sankı aynı anda kemıklerımıde kırıyolardı hemde hem sağ
hem soldan ve aynı şekıdle 15 dakıka sürdü sonrada dediğin gbii çarpıntı başladı
ve kollarımdkaı damarlarım ağrımaya basladı bıleklerım fln ay çok kötüydü
canım gecmıs olsun yaa doktoruna söyleıdnmı söyle hemen aman he
ay nazar mı değiyo yaa ayy Allah kem gözlerden korusunnn
benim damarlarıma fala bişey olmadı.ama anlık değildi ,dediğin gibi bi süre sürdü o bıçak saplanması.. üşüttüm sanırım..
hoşbulduk kuşummmilk kez böyle oldu,üşüttüm sanırım..bi kez daha tekrarlarsa mutlaka giderim doktora... sen nasılsın canım, mert kağanımız nasıl
pazar günü gittiğimde söledim çarpıntımı.. çiğdem 3 tane onlar,bırak da çarptırsınlar dedievet canım üşütüncede olur ama çarpıntını söyle doktoruna yaa
tamam çarpıntıda hamılleıkte normal ama sende 3 tane var dikkatet canım :)))
canm benm aman ıhmal etme dıkkat et kendıneee
bız de ıyıyız ama benım bu aralar çok fazla kasık ağrılarım var vee halsızlığım hat safadaaa başım çatlayacak gıbıı bakalımmm hayırlısıı yaaa
pazar günü gittiğimde söledim çarpıntımı.. çiğdem 3 tane onlar,bırak da çarptırsınlar dedi
Deli benim doktorum
korkudan ölücem testi yaptırdım bişey çıkmaz di mi
canım buse ismini seviyorum benkızlar hadi isim bulalım benim kızlarımdan birine :))
ilk önce söleyeyim kısa isim istiyoruz.. çok uzun olmaması tercihimiz..bi de anlamı tabiki önemli..
aralarındaki anlam önemli değil ama..yani benzer olmayacak.
şimdik oğluş için tuna düşündük
kızçemizin biri için naz düşündük
ikinci kızımıza bi isim bulamadık :)) aslında ona da ela düşündük ama eşim ya gözleri mavi olursa dedi,vazgeçtibi de bi türlü hiç bi ismi beğenemiyoruz,ne hikmetse
sizden fikirlerinizi alayım bide
canım buse ismini seviyorum ben
ayy ayy atıcamm kendimii şimdii camdann heee canım dedik ya bişi çıkmaz diye hem sen neden test yaptırıosunki yaaa git bi kadın doguma karnından baksınnnn ultrasonlaaa
durdum durdum ama sabır taşı değilmişim anladım.. Arkadaşım şaka mısın sen yaa?
Dünden beri okuyorum sürekli yazdıklarını,sorduklarını..burdaki arkadaşlar sana ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışlar,açıklamalar yapmışlar..ama anla artık sende yaaa..
Hem prezervatifle hemde sürtünmeyle hamile kalırsan eğer,yani o sonuç pozitif çıkarsa,allah aşkına gel alnından öpücem seni...
Yeter yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?