Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşbulduk kuşummm ilk kez böyle oldu,üşüttüm sanırım..bi kez daha tekrarlarsa mutlaka giderim doktora... sen nasılsın canım, mert kağanımız nasıl

benim damarlarıma fala bişey olmadı.ama anlık değildi ,dediğin gibi bi süre sürdü o bıçak saplanması.. üşüttüm sanırım..

benim damarlarıma fala bişey olmadı.ama anlık değildi ,dediğin gibi bi süre sürdü o bıçak saplanması.. üşüttüm sanırım..

evet canım üşütüncede olur ama çarpıntını söyle doktoruna yaa

tamam çarpıntıda hamılleıkte normal ama sende 3 tane var dikkatet canım :)))

hoşbulduk kuşummm ilk kez böyle oldu,üşüttüm sanırım..bi kez daha tekrarlarsa mutlaka giderim doktora... sen nasılsın canım, mert kağanımız nasıl

canm benm aman ıhmal etme dıkkat et kendıneee

bız de ıyıyız ama benım bu aralar çok fazla kasık ağrılarım var vee halsızlığım hat safadaaa başım çatlayacak gıbıı bakalımmm hayırlısıı yaaa

evet canım üşütüncede olur ama çarpıntını söyle doktoruna yaa

tamam çarpıntıda hamılleıkte normal ama sende 3 tane var dikkatet canım :)))
pazar günü gittiğimde söledim çarpıntımı.. çiğdem 3 tane onlar,bırak da çarptırsınlar dedi
deli benim doktorum

dinlen bitanem ozaman.. titizlik zamanı değil artık..dinlenmen gerek demekki.. oğluş baskı yapıyor olabilir mi acaba kasıklarına:18: doktoruna söledin dimi

kızlar hadi isim bulalım benim kızlarımdan birine :))
ilk önce söleyeyim kısa isim istiyoruz.. çok uzun olmaması tercihimiz..bi de anlamı tabiki önemli..
aralarındaki anlam önemli değil ama..yani benzer olmayacak.
şimdik oğluş için tuna düşündük
kızçemizin biri için naz düşündük
ikinci kızımıza bi isim bulamadık :)) aslında ona da ela düşündük ama eşim ya gözleri mavi olursa dedi,vazgeçti bi de bi türlü hiç bi ismi beğenemiyoruz,ne hikmetse

sizden fikirlerinizi alayım bide

korkudan ölücem testi yaptırdım bişey çıkmaz di mi

canım buse ismini seviyorum ben

korkudan ölücem testi yaptırdım bişey çıkmaz di mi

durdum durdum ama sabır taşı değilmişim anladım.. arkadaşım şaka mısın sen yaa?
dünden beri okuyorum sürekli yazdıklarını,sorduklarını..burdaki arkadaşlar sana ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışlar,açıklamalar yapmışlar..ama anla artık sende yaaa..
hem prezervatifle hemde sürtünmeyle hamile kalırsan eğer,yani o sonuç pozitif çıkarsa,allah aşkına gel alnından öpücem seni...
yeter yaaa

ayy ayy atıcamm kendimii şimdii camdann heee canım dedik ya bişi çıkmaz diye hem sen neden test yaptırıosunki yaaa git bi kadın doguma karnından baksınnnn ultrasonlaaa

kadın doğumdan randevu almaya çalıştım sskdan taa şubata attı özel hastanede malum çok pahalı kan testine bile 59 lira ödedik ultrason doktor muayenesi falan 150yi geçerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…