aaa bi tanemmm neden keyfinn kaççırıyosun yaaa bak şöyle düşünn hiç degilse tüp bebekle olucakk bebişinizzzz biliyosun o şekilde bile olmayann insanlarr varrr ne yapalımm sizindee tüp bebiş gelcek işteeeehemm dünnn nededimm ben sanaaaaa doktorların tüp bebekten başka yolunuz yok dedigi insanlarr bilee normall yoldann hamiş kalıyooo o yüzden hiçç sıkma canınııı
sağol yıldızcım :))
tamam canım koyucam zaten hepsının resmını dün akşam da kzıkardesıme kapı süsü
ve lohusa tacı yaptım :))) daha doğrusu lohusa bandı kardesım tac takmayı sevmıyorda
bant yaptım bende :))
amın canım ınsallah allah razı olsun :)))
aman yelüzcüm olacaksa her türlü oluyo valla benım yatıp otururken oldu ınankı
ama tehlıke yapmamak laızm tabii k genede çok kritik bi durum tamamen mucize
Allah tüm hamışlere sağlıkla doğrumayı nasib etsın ıns
hımmm marıfetlı kızsın mazallahhh
o yaptıklarına da bakmak ısterımmm en yakın zamandaaa
sağol nanem senın durumunu sımdı okudum canım benım yaa
canını sıkma lütfen bak bi reklam cıkıyodu sayfada görmusmuydun bir spermın
peşine düşüyoruz diyodu inşallah sizinde işileriniz yolunda gider ve bebek sahıbı olursunuz
ayrıca sunuda söylemek isterim bir doktorun dediğine bakarak iş yapmayın kesınlıkle
bak ilk doktor varikosel demıstı hemen amelıyat olsaydı eşin olurdu ama varikosel değilmiş
bak gördünmu bi doktora daha gözükün test verin bi kere daha bakın canım
ayrıca canını sıkma :)) ankarada bi tüp bebek merkezi var herkes o kadar memnun ki
anlata anlata bitiremıyolar adı maya idi sanırırm oraya bı bakın çok başarılı hıkayeleri var
hele KK da o kadar çok memnun kadın var ki ordan :))) sen kafanı rahat tut yeter ki :)))
şekerım nanemm şimdı okuyorumm
her şeyın hakkından hayırlısı olsunn hıç olmamış dememişşkı olaya bu açıdan bakmak lazım bıtanemmm ... allahın ıznıylee sız başlayın tedavıye bebişinız de gelır hemencecık ınş.. ama moraller hep yuksek olsun tmm mı canmm
tabikii canımm durduk yerdede oluyo böyle şeylerrr ama zaten olacagı varsa olur deyipte dikkat edilmeyinceya geçen forumda bişiy okudum kadın son 2 haftası kalmışken dogumaaa temizlik yaparken düşüyooo ve bebek erken geliyo ve kötü sonn işteee o yüzden çoooookkkkk kızıyorummmm çokkkkk hemdeeee
kıs senin msn neden açık deeel yineeee
son ıkı haftada temızlık yapanı da cidden anlayamıyorum
bende söledimde eşim ankaranın en iyi doktorlarından birine gitti bu sefer çok yönlü incelemşler diger hastanelerde bu derece bakmamışlardı dedi eşim...ikna olmuş doktorun dediklerine başka doktora gitmeye gerek yok dedi...
tüpbebeğide orda yaptırmayı istiyor çok güveniyor o hastaneye ama dedim yine araştıralım...
bunu dedigin iyi oldu canım ben şimdi o topiklerede göz atarım fikir edinirim nasıl oluyor nasıl yapılıyor diye...
yavaş yavaş bu fikre alıştırmaya çalışıyorum kendimi...
inş ilk seferde gelicek bebegim inanıyorum artık
saol ayşem benim
..
topigimizin profff hanımmcıgııı bişii soruyum sanaaaa kisstt varya bende muhtemelennn agrı falan yaparmı yaaaa kist oluncaaa
bayramdan sonra odası eşyaları şekerleri hepsi hazır olur sanırırm canım o zaman
hepsının resımlerını eklerım :))))
bende söledimde eşim ankaranın en iyi doktorlarından birine gitti bu sefer çok yönlü incelemşler diger hastanelerde bu derece bakmamışlardı dedi eşim...ikna olmuş doktorun dediklerine başka doktora gitmeye gerek yok dedi...
tüpbebeğide orda yaptırmayı istiyor çok güveniyor o hastaneye ama dedim yine araştıralım...
bunu dedigin iyi oldu canım ben şimdi o topiklerede göz atarım fikir edinirim nasıl oluyor nasıl yapılıyor diye...
yavaş yavaş bu fikre alıştırmaya çalışıyorum kendimi...
inş ilk seferde gelicek bebegim inanıyorum artık
saol ayşem benim
inşallah canım benim çok saol
gelir dimi hemen bebişimiz tüpbebekle bekletmez fazla bizi...
kendimi toparlıcam en kısa sürede ve elimden ne geliyorsa yapıcam inşallahh...
yelizcim senın yumurtan kistleşmişti değilmi çünkü başka bi kistin yoktu evvelden ???
yumurta kistleşince valla fena sancı yapiyo (kasıkalrda) ateş basıyo devamlı sinir basıyo
devamlı ağlamak istiyosun bi kaç kişiyi dövmek istiyosun meselaa
ama adet olunca gidicek o ksitin :13:
nanemmmmm sizin için dua edicem canım yaaa rabbim hayırlısını versin üzme kendini ilk seferde tutar inşallahh canım yaaaa
aaa bi tanemmm neden keyfinn kaççırıyosun yaaa bak şöyle düşünn hiç degilse tüp bebekle olucakk bebişinizzzz biliyosun o şekilde bile olmayann insanlarr varrr ne yapalımm sizindee tüp bebiş gelcek işteeeehemm dünnn nededimm ben sanaaaaa doktorların tüp bebekten başka yolunuz yok dedigi insanlarr bilee normall yoldann hamiş kalıyooo o yüzden hiçç sıkma canınııı
anladım canım inşallah herşey yolunda gider
güvenıyorsanız tabıı orada olması daha iyi inşallah ılk seferde gelir bebeğiniz inşallah
çok tatlı bi anne olcaksın sende canım Allah ın izniyle ama sen iyi ol moraliniz iyi olsun
bebeğiniz de güzel mutlu yuvanıza gelsin
ccanımm bilmiommki yumurtammı kistleşmişşama ondan önce başka bi kistim yoktuuu.ee yumurta kistleşinnce agrı yapıyo diosunn bendee hiççç agrı yokki yaaaa
şekerımm naneemmm benm halamın kızının 6 yıl bebeği olmadıı
her turlu yontemı de denedıı
ilaç tedavısı gıtmediği dr kalmadıı
snra drların hepsi dee en ıyısı tup bebek deneyelım demiş
nıtekım tup bebek denedıler ve RABBIM yuzlerıne guldu şuanda 13 haftalık hamıleee
yanı düşün 6-7 yıl bekledıı tup denemedılerr çnku drlar olur olur dedıı en sonunda yıne bırkaç dr a gıttı vee hepsi de tup bebeği deneyelım artık dedı ve denedılerr ılk fırsatta tuttuu
senınkı neden tutmasınkııı ALLAH ol dedıkten sonra olurrr cnm bnm yeterkı hayırlısını dıleyelım hayırlısını ısteyelımm tmm mı canmm ...allahım en yakın zamanda meleğine kavuştursun senı ve diğer tum arklarımı
regl olcakmıssın gibi ateş basıyomu peki mesela benım dun adet olmam gerekıyodu
olmadımm
ama fena ates basıyo yarın regl olururm kesın
günaydınnnnnnnnnnnn biz geldikkkkk
ayy bu gece bi çarpıntım oldu ki sormayın..sol tarafıma yatıyordum ve kalbime sanki bıçak saplayıp çıkarıyorlardı..acıyla uyandım:2: sonra da çarpıntım başladı.. ayşem seninde mi öle olmuştu yaa..korktum valla gece gece..
idilden haber yok hala.. noldu acaba yaaa?
nanem balım umudunu yitirme sakın..bi çok kez denenmesine rağmen olmayanlarda var haklısın ama ilk denemede olanlarda var,unutma..hatta tek çözüm tüp bebek denilipte, kendiliğinden gelen melekler var... unutma; bu topiğin diğerlerinden farkı; umutlu olanlarla dolu olması:13:
ben innanıyorum ki meleğin seni çok bekletmeyecek
günaydın canım hoş geldinizgünaydınnnnnnnnnnnn biz geldikkkkk
ayy bu gece bi çarpıntım oldu ki sormayın..sol tarafıma yatıyordum ve kalbime sanki bıçak saplayıp çıkarıyorlardı..acıyla uyandım:2: sonra da çarpıntım başladı.. ayşem seninde mi öle olmuştu yaa..korktum valla gece gece..
nanem balım umudunu yitirme sakın..bi çok kez denenmesine rağmen olmayanlarda var haklısın ama ilk denemede olanlarda var,unutma..hatta tek çözüm tüp bebek denilipte, kendiliğinden gelen melekler var... unutma; bu topiğin diğerlerinden farkı; umutlu olanlarla dolu olması:13:
günaydın balım benim hoşgeldin...çok geçmiş olsun bitanem kendini çokmu yoruyorsun ne o yüzdenmi böyle oluyor...kendini çok zorlama bitanem ya bırak kalsın işlerin kendini ve bebişlerini düşün balım benim...dikkat et kendine...
haklısın canım benim inşallah çok bekletmeden gelicek artık bu konuda araştırmalara başlıyorum yeniden yön veriyorum hayatıma bundan sonra...
hayırlısı neyse o olsun inş..
günaydın canım hoş geldinizAllahım korusun tüm kötülüklerden seni ve meleklerini
ayşecim msj kutun doluymuş biraz silsen iyiolacak benim yolladığımı kabul etmiyo
ayy yokk canımm yaa atreşşte basmıyooo hatta donuyorummm
günaydın canım hoş geldinizAllahım korusun tüm kötülüklerden seni ve meleklerini
ayşecim msj kutun doluymuş biraz silsen iyiolacak benim yolladığımı kabul etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?