Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

valla yaa baksana fatoşa maşallahhhh kıza hiçbi şekılde olmaz diyolardı ama olacaksa

oluyo nasib kısmet :)))

bu arada fatoşun meselesi normal bi olay ya sadece normal doğum değilde sezeryan yapıcak

çok hareket ederse ayakta kalırsa kanaması olur cunku esı onde yani bu dıkkat etsede

olurdu etmesede olurdu tamamen yerleşmeyle alakalı bi olay adı da plasenta previa

diye gecıyo bi sorun yok nasılsa hep doktor kontrolunde bi sorun olursa doktoru müdehale edicektir.

sağlıkla doğuur ınsallah o da :)))

tabikii canımm durduk yerdede oluyo böyle şeylerrr ama zaten olacagı varsa olur deyipte dikkat edilmeyince ya geçen forumda bişiy okudum kadın son 2 haftası kalmışken dogumaaa temizlik yaparken düşüyooo ve bebek erken geliyo ve kötü sonn işteee o yüzden çoooookkkkk kızıyorummmm çokkkkk hemdeeee

kıs senin msn neden açık deeel yineeee

bende söledimde eşim ankaranın en iyi doktorlarından birine gitti bu sefer çok yönlü incelemşler diger hastanelerde bu derece bakmamışlardı dedi eşim...ikna olmuş doktorun dediklerine başka doktora gitmeye gerek yok dedi...
tüpbebeğide orda yaptırmayı istiyor çok güveniyor o hastaneye ama dedim yine araştıralım...
bunu dedigin iyi oldu canım ben şimdi o topiklerede göz atarım fikir edinirim nasıl oluyor nasıl yapılıyor diye...
yavaş yavaş bu fikre alıştırmaya çalışıyorum kendimi...
inş ilk seferde gelicek bebegim inanıyorum artık
saol ayşem benim

inşallah canım benim çok saol
gelir dimi hemen bebişimiz tüpbebekle bekletmez fazla bizi...
kendimi toparlıcam en kısa sürede ve elimden ne geliyorsa yapıcam inşallahh...

son ıkı haftada temızlık yapanı da cidden anlayamıyorum

bi sorun var işlerim haffilesin bakıcam ona : /

Son düzenleme:

anladım canım inşallah herşey yolunda gider

güvenıyorsanız tabıı orada olması daha iyi inşallah ılk seferde gelir bebeğiniz inşallah

çok tatlı bi anne olcaksın sende canım Allah ın izniyle ama sen iyi ol moraliniz iyi olsun

bebeğiniz de güzel mutlu yuvanıza gelsin

topigimizin profff hanımmcıgııı bişii soruyum sanaaaa kisstt varya bende muhtemelennn agrı falan yaparmı yaaaa kist oluncaaa

yelizcim senın yumurtan kistleşmişti değilmi çünkü başka bi kistin yoktu evvelden ???

yumurta kistleşince valla fena sancı yapiyo (kasıkalrda) ateş basıyo devamlı sinir basıyo

devamlı ağlamak istiyosun bi kaç kişiyi dövmek istiyosun meselaa

ama adet olunca gidicek o ksitin :13:

bayramdan sonra odası eşyaları şekerleri hepsi hazır olur sanırırm canım o zaman

hepsının resımlerını eklerım :))))

tmm hayatımm merakla beklıorum ben dee ellerıne sağlıkk

şekerımm naneemmm benm halamın kızının 6 yıl bebeği olmadıı
her turlu yontemı de denedıı
ilaç tedavısı gıtmediği dr kalmadıı
snra drların hepsi dee en ıyısı tup bebek deneyelım demiş
nıtekım tup bebek denedıler ve RABBIM yuzlerıne guldu şuanda 13 haftalık hamıleee
yanı düşün 6-7 yıl bekledıı tup denemedılerr çnku drlar olur olur dedıı en sonunda yıne bırkaç dr a gıttı vee hepsi de tup bebeği deneyelım artık dedı ve denedılerr ılk fırsatta tuttuu
senınkı neden tutmasınkııı ALLAH ol dedıkten sonra olurrr cnm bnm yeterkı hayırlısını dıleyelım hayırlısını ısteyelımm tmm mı canmm ...allahım en yakın zamanda meleğine kavuştursun senı ve diğer tum arklarımı

ccanımm bilmiommki yumurtammı kistleşmişş ama ondan önce başka bi kistim yoktuuu.ee yumurta kistleşinnce agrı yapıyo diosunn bendee hiççç agrı yokki yaaaa

nanemmmmm sizin için dua edicem canım yaaa rabbim hayırlısını versin üzme kendini ilk seferde tutar inşallahh canım yaaaa

saol canımmmm benimmmm inşallah Allah razı olsun hepiniziden...

inşallah canım inşallahhhh...dimi hiç belli olmaz...
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım çok saol

benim doktorumda o hastanede bende çok begeniyorum o hastaneyi ama dediğim gibi yinede araştırmak istiyorum biraz...
inşallah bitanem ilk seferde tutar...ve gelir bebegimiz inşallahhhhh...

ccanımm bilmiommki yumurtammı kistleşmişş ama ondan önce başka bi kistim yoktuuu.ee yumurta kistleşinnce agrı yapıyo diosunn bendee hiççç agrı yokki yaaaa

regl olcakmıssın gibi ateş basıyomu peki mesela benım dun adet olmam gerekıyodu

olmadımm

ama fena ates basıyo yarın regl olururm kesın

günaydınnnnnnnnnnnn biz geldikkkkk

ayy bu gece bi çarpıntım oldu ki sormayın..sol tarafıma yatıyordum ve kalbime sanki bıçak saplayıp çıkarıyorlardı..acıyla uyandım:2: sonra da çarpıntım başladı.. ayşem seninde mi öle olmuştu yaa..korktum valla gece gece..
idilden haber yok hala.. noldu acaba yaaa?
nanem balım umudunu yitirme sakın..bi çok kez denenmesine rağmen olmayanlarda var haklısın ama ilk denemede olanlarda var,unutma..hatta tek çözüm tüp bebek denilipte, kendiliğinden gelen melekler var... unutma; bu topiğin diğerlerinden farkı; umutlu olanlarla dolu olması:13:
ben innanıyorum ki meleğin seni çok bekletmeyecek

aa gerçektenmi ne güzel çok sevindim halanın kızı için...
inşallah benimkide ilk seferde tutar dedigim gibi Allah ol dedikten sonra herşey olur...
hayırlısıyla olucak inş
aminn inşallah tüm isteyen herkese Allah nasip etsin...

çok saolun kızlar desteğiniz için...biraz kafanızı agrıttım ama sizden başka kimseylede paylaşamıyorum... eşim kimseye bahsetmeyelim dedi ve tüpbebek yaptıgımızda da kimseye sölemeyi düşünmüyor istemiyor.. kimse bilmesinler diyor kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz o yüzden kimsenin bu durumdan haberi olmasın dedi bende tamam dedi... o da haklı kesinlikle...

günaydın balım benim hoşgeldin... çok geçmiş olsun bitanem kendini çokmu yoruyorsun ne o yüzdenmi böyle oluyor...kendini çok zorlama bitanem ya bırak kalsın işlerin kendini ve bebişlerini düşün balım benim...dikkat et kendine...

haklısın canım benim inşallah çok bekletmeden gelicek artık bu konuda araştırmalara başlıyorum yeniden yön veriyorum hayatıma bundan sonra...
hayırlısı neyse o olsun inş..

günaydın canım hoş geldiniz Allahım korusun tüm kötülüklerden seni ve meleklerini
ayşecim msj kutun doluymuş biraz silsen iyiolacak benim yolladığımı kabul etmiyo

gunaydın hoşgeldınız çiğdoşcumm

çok geçmiş olsunnn bı dr a gorun ıstersenn ya da üşüttüysen eğerr kas ağrısı falan da olabılrı mıkı acaba? dıkka et kendıne hayatımmm yıne de dr a gorun derım benn

senin için en iyisi neyse o olsun bitanem..

günaydın canım hoş geldiniz Allahım korusun tüm kötülüklerden seni ve meleklerini
ayşecim msj kutun doluymuş biraz silsen iyiolacak benim yolladığımı kabul etmiyo

canım benim..Allahım hepimizi korusun inşallah

Canım benımde aynı ama sankı aynı anda kemıklerımıde kırıyolardı hemde hem sağ
hem soldan ve aynı şekıdle 15 dakıka sürdü sonrada dediğin gbii çarpıntı başladı
ve kollarımdkaı damarlarım ağrımaya basladı bıleklerım fln ay çok kötüydü

canım gecmıs olsun yaa doktoruna söyleıdnmı söyle hemen aman he

ay nazar mı değiyo yaa ayy Allah kem gözlerden korusunnn

ayy yokk canımm yaa atreşşte basmıyooo hatta donuyorummm

alla alla

sildim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…