Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

öliciğim gülmekten anammm

oyyy yerim ben seniii balım benimmmmmmm

evet bıtanemmm dr uma sordumm olur bu tarz kasılmalar hatta bundan sonra daha da artabılır bebeğimizin ağırlığı artacakmış bu nedenlede kasıklara ağrı verebılırmışşş ben yerım onun pıpısınııııı ama benı pek yormasa daha ıyı olacakkkk

bu arada ısım olarak daa hımmm :26: günce gusel ısımmm , ıkra, gözde ,GÖKÇE meselaaa anlamı da gusel kendı de gusel kızzz

ay yok yazmadan da duramıyom ki anacım

bak bu sölediğine pişman olma sonra

yazdıklarını okudum burda bu halsız halımle guldurdun benı allah da senı guldursun hayatım yaaa ...

bu arada ben de yemeğimı yaptımm ıspanak ama nefıs olduuu emınımmm, yanına pılavv , veeee mercımek çorbam vardı zatennn afıyet olsunnn

kıslar canım acayip baklava çekti

korkuyorum kist falanda yoktur inş 1.30da sonuçları almaya giidicem dua edin bişeyim çıkmasın gülüyosunuz ama çok komik bişey değil bence

korkuyorum kist falanda yoktur inş 1.30da sonuçları almaya giidicem dua edin bişeyim çıkmasın gülüyosunuz ama çok komik bişey değil bence

kist yoktur olsa bile adetle sökülür
komik değil tabiki sen bu sürtünmeyi bi tarif etsen acaba sürtünme diye normal bişeylermi geçti aranızda bu kadar tedirgin olduğun için soruyorum:82:

kıslar alttaki ifadelere bakn:76::84::83::92::95::94:

canım benımm bak kımsenın senınlee dalga geçtiği ya da sana gulduğu falan yokk ama soyeldıklerın o kadar komık gelıyorkı ınsanlara doğal olarakk soylenenlere guluyoruzzz kaldı kı burdakı bır çok arkadaşımız sana elınden geldığınce tecrubelerı elverdiğince yardımcı olmaya çalıştıı ama sen hala ben hamıle olabılır mıyım dıyıp duruyorsunn ... ya anlattıklarının dışında yaşadığın farklı bı durum var bundan korktuğun için bu tarz knşmalar yapıyorsun ya da haddınden fazla gereksız panık yapıorsunnn... arklarım gereklı açıklamayı yaptı daha da fazla ustelemeee bekle sonucuna bak bakalımm.. hımm bu arada bır daha da eğer boyle takıntı yapacaksann sözlunlee bu tarz bı ılışkıye gırme bır dahaaa yoksa bakasana hayatı kendıne zehredıyorsunnn gereksız yereeee tmmm hadı bakalımmm allaha emanet ol sonucunu da bıldırırsın bızeee

yok ya vallahi prezervatifte vardı üstelik vajinayada girmedi.Neyse herşey negatifi işaret ediyo 2.30 saat kaldı neticeyi görücem inş negatiftir rahatlarım

gökçeye katılıyorum canım.negatıf çıkıcaktır emın ol.ben o kadar uğraşıyorum ehr yolu denıyorum kalamıyoz hamıle.senın kı mucıze olur sanırım yıpratma kendını

:103::83::83::83::83: Heheheh çok güzeller AMA ÇIKMIYO O AYRI MESELE:d:d:d AHAAA ÇIKTI:d:d:d

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…