ben birazcık çıkayım kızlar.. şöbiyet yapcam kocişime :)) çok sever,sürpriz olsun aşkitoma
vazgeçtim çıkmıcam, okurum yazdıklarınızı ama yazamam
hem şu arkadaşı bırakıp gitmeye gönlüm el vermedi.. test sonucu bekliyorum merak ve heyecanla
test negatif çıksın dileyin benden ne dilerseniz.
test negatif çıksın dileyin benden ne dilerseniz.
canım hemen randevu alıp gidip kan testi yaptırıyorsun,başka türlü anlayamayız..ayyyy inşallah hamile değilsindirr:18: yoksa ne dersin bebeğin benim babam kim diye sorduğunda senin baban bir duvardı yavrum
tahammülsüzüm çünkü artık kabak tadı verdin.. dünden beri yeterince cevabı aldığın halde hala burdasın ve ben buna gerçekten artık sinir olmaya başladım
kız sen gül ben ne şaklabanlıklar yaparım sana
ay yok yazmadan da duramıyom ki anacım
Bak bu sölediğine pişman olma sonra
pazar günü gittiğimde söledim çarpıntımı.. çiğdem 3 tane onlar,bırak da çarptırsınlar dedi
deli benim doktorum
dinlen bitanem ozaman.. titizlik zamanı değil artık..dinlenmen gerek demekki.. oğluş baskı yapıyor olabilir mi acaba kasıklarına:18: doktoruna söledin dimi
ay yok yazmadan da duramıyom ki anacım
bak bu sölediğine pişman olma sonra
korkuyorum kist falanda yoktur inş 1.30da sonuçları almaya giidicem dua edin bişeyim çıkmasın gülüyosunuz ama çok komik bişey değil bence
korkuyorum kist falanda yoktur inş 1.30da sonuçları almaya giidicem dua edin bişeyim çıkmasın gülüyosunuz ama çok komik bişey değil bence
kist yoktur olsa bile adetle sökülür
komik değil tabiki sen bu sürtünmeyi bi tarif etsen acaba sürtünme diye normal bişeylermi geçti aranızda bu kadar tedirgin olduğun için soruyorum:82:
kıslar alttaki ifadelere bakn:76::84::83::92::95::94:
kıslar canım acayip baklava çekti
günaydın canımgünaydın şekerler
ben yapıyorum canım gel hemenbenim baklavam da pek bi güzel olur hee, demedi deme
günaydın şekerler
ben yapıyorum canım gel hemenbenim baklavam da pek bi güzel olur hee, demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?