Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canemmmmm :89:
sağol canemmmm.
ben bu smılı anlayamadım ya napiooo :94:

hoşgeldin canım bende numarası var idilin konturum yok yelize verdım arıyo ama

sabahtan beri açmıyo yaa telefonu iyidir inşallah

evet bende onu anlamadımm..:94:
yeliz arıyo ve cevap vermiyosa eminim bu kız doğumda ben size söyliyim..:96:

gel bitanem sende ye isimleri not alıyorum canım.. ama gökçenin kendisini görmeden güzelliğini anlamam mümkün değil

canım yazdım bun u da akşam gösteririm eşime

aaa anlamı gusel kızzz deme oyleeee bence gökçe koymalısınn ayyyy ne gusel olarrrr yaaaaaaaaaaa

bu arada gelıyorum tmm yiyeceğimmmm ohhhhhh yarasın göbüşümeeeeeeeeeee

o nedemek kız ayşe gibi kendıne prof

ben demıomkı kendıme öle siz diosnz aa aşk olsun öyle bi iddam yok yani

ayrıca narı da bilmiyorum...bilmediğimede bilmiyorum diyorum zaten

ayhhh aşkolsunn sen benı yanlış anladınn yaaaaaaaaaaaa kıyamam ben sanaaa tabıkısı bız sana o lakabı taktıkkk ama aramızda da cıdden en bılınçlı ve konulara hakım olan sensınnnn o yuzden yazdımmmm kusme bana noluyyyysunnnnnn hadı barışalımm noluysunnnnnnnnn

ay ben çok yoruldum yaa:94: yarıda bıraktım oturdum valla.. yemek yiyorum şimdi..erken acıktım bugün ben

allahhhh kızzzz maşallah 20. haftayıda devirmişsin. allahım nazardan saklasın sizi. kızzz ne yapıyon sen kendini öyle o kadar yoracak bişi yapma haaa. yat dinlen 3 can taşıyosun sen litfen amaa dikkatli oooolllll. sinirimi bozma benimmmm :83:

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmm geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş, haber var mı haber

valla hayatımm 10 kılo aldım ben tam olarakkk 64.5 gbı falan hamış kaldımm şu an 75 ımm hayırlısııı senın nasıl kılo durumunnn pekıı ?

bu arada ıdılım dun temızlık yapıorduuu snraa kızlar ben acıle gıdıorumm haberdar ederım sızı dedı ve gıdış o gıdışş anlamadıkk bızde bırşeyyy ... ınş. gusel haberlerle donerrr.. ama arayıp da hala tlfnuna ulaşılamıyorsa kesınn doğumdaaa yaaa hadı hayırlısıı

eevt canım başladı sanırsam yemkte kadayıf yatlısı varmış çok mutlu oldumm:92::78::88:
ben bu smılı anlayamadım ya napiooo :94:

hoşgeldin canım bende numarası var idilin konturum yok yelize verdım arıyo ama

sabahtan beri açmıyo yaa telefonu iyidir inşallah
inşallah iyidir belkide eşi rahtsızdır

hoşbukdum canım...:92:
cok güzeller yaa heşmire bir eliyle gel diyo değeri ney onu anlamadım..

sağol hayatımm...bence kız kesin doğurdu yoks gelirdi bu zamana kadar..:97:
:84::84::83:

ay evet bahar yaa, 20.haftam da bitti baklava yapıyorum kocişime sürpriz :78:
ama yoruldum yarıda bıraktım..hatta biraz uyusam iyi olucak galiba.. farkında olmadan baya yorulmuşum...

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmm geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş, haber var mı haber
günaydın canım yok bi haber şimdilik allah allah hemşoma ne oldu ya
hoşgeldın hayatımmm
hala ıdıl den bı haber yokkk hayırlısıyla gusel haberler beklıyoruzzzzzzzzzzzzz
inşallah sorun yoktur çok büyük bi sorun olsa bize yazacak vakti bulamazdı :2::2::2:

hoşgeldın canım :92:

eevt canım başladı sanırsam yemkte kadayıf yatlısı varmış çok mutlu oldumm:92::78::88:
inşallah iyidir belkide eşi rahtsızdır

:84::84::83:

evet belkıde esi rahatsızdır....

keşke dün yine acıklayıcı yazmaydısa..

annamadım :97:

kıslar herkese afiyet olsun ben çok acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…