sağol canemmmm.günaydın canemmmmm :89:
ben bu smılı anlayamadım ya napiooo :94:
hoşgeldin canım bende numarası var idilin konturum yok yelize verdım arıyo ama
sabahtan beri açmıyo yaa telefonu iyidir inşallah
gel bitanem sende yeisimleri not alıyorum canım.. ama gökçenin kendisini görmeden güzelliğini anlamam mümkün değil
canım yazdım bun u da akşam gösteririm eşime
o nedemek kız ayşe gibi kendıne prof
ben demıomkı kendıme öle siz diosnz aa aşk olsunöyle bi iddam yok yani
ayrıca narı da bilmiyorum...bilmediğimede bilmiyorum diyorum zaten
ay ben çok yoruldum yaa:94: yarıda bıraktım oturdum valla.. yemek yiyorum şimdi..erken acıktım bugün ben
ay ben çok yoruldum yaa:94: yarıda bıraktım oturdum valla.. yemek yiyorum şimdi..erken acıktım bugün ben
sağol canemmmm.
evet bende onu anlamadımm..:94:
yeliz arıyo ve cevap vermiyosa eminim bu kız doğumda ben size söyliyim..:96:
valla ben çok yoğun bi şekilde çalışıyorum. koşturmaca halindeyim ki doktor bana dinlen dedi yatman lazım dedi ben işi bırakamıyorum hala. ohh afiyet olsun canımcım. kilo durumun nedir. idile ne oldu yaa anlamadım herkes idili soruyo bişimi oldu?
hoşbulduk datlummm aşermeler başlamış ha ohhhh ne güzelll yarasın bebişine
günaydın canemmmmm :89:
eevt canım başladı sanırsam yemkte kadayıf yatlısı varmış çok mutlu oldumm:92::78::88:valla ben çok yoğun bi şekilde çalışıyorum. koşturmaca halindeyim ki doktor bana dinlen dedi yatman lazım dedi ben işi bırakamıyorum hala. ohh afiyet olsun canımcım. kilo durumun nedir. idile ne oldu yaa anlamadım herkes idili soruyo bişimi oldu?
hoşbulduk datlummm aşermeler başlamış ha ohhhh ne güzelll yarasın bebişine
günaydın canemmmmm :89:
inşallah iyidir belkide eşi rahtsızdırben bu smılı anlayamadım ya napiooo :94:
hoşgeldin canım bende numarası var idilin konturum yok yelize verdım arıyo ama
sabahtan beri açmıyo yaa telefonu iyidir inşallah
:84::84::83:hoşbukdum canım...:92:
cok güzeller yaa heşmire bir eliyle gel diyo değeri ney onu anlamadım..
sağol hayatımm...bence kız kesin doğurdu yoks gelirdi bu zamana kadar..:97:
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmmgeçmişi okuyamadım çok ilerlemiş, haber var mı haber
allahhhh kızzzz maşallah 20. haftayıda devirmişsin. allahım nazardan saklasın sizi. kızzz ne yapıyon sen kendini öyle o kadar yoracak bişi yapma haaa. yat dinlen 3 can taşıyosun sen litfen amaa dikkatli oooolllll. sinirimi bozma benimmmm :83:
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmmgeçmişi okuyamadım çok ilerlemiş, haber var mı haber
evett kızlarr arıyorum ama kimse cevapp vermiyooooo telesekretere baglanıyo direkkkk
günaydın canım yok bi haber şimdilik allah allah hemşoma ne oldu yaGünaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmmgeçmişi okuyamadım çok ilerlemiş, haber var mı haber
inşallah sorun yoktur çok büyük bi sorun olsa bize yazacak vakti bulamazdı :2::2::2:hoşgeldın hayatımmm
hala ıdıl den bı haber yokkk hayırlısıyla gusel haberler beklıyoruzzzzzzzzzzzzz
ay evet bahar yaa, 20.haftam da bittibaklava yapıyorum kocişime sürpriz :78:
ama yoruldum yarıda bıraktım..hatta biraz uyusam iyi olucak galiba.. farkında olmadan baya yorulmuşum...
günaydın canım yok bi haber şimdilik allah allah hemşoma ne oldu ya
inşallah sorun yoktur çok büyük bi sorun olsa bize yazacak vakti bulamazdı :2::2::2:
eevt canım başladı sanırsam yemkte kadayıf yatlısı varmış çok mutlu oldumm:92::78::88:
inşallah iyidir belkide eşi rahtsızdır
:84::84::83:
keşke dün yine acıklayıcı yazmaydısa..
kıslar herkese afiyet olsun ben çok acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?