kızlar idilden haber yok sanırım dua etmekten başka çare yok inş herşey yolundadır
buarada ben hala adet olmadım ve patlamak üzereyim sinirlerim çok gerildii
canımm bende adet olmadımm hala ama muhtemelen bugün olucamm ööle bi his var içimde ve agrıda varrrD sende olursun yakındaaa sıkma canını belkide geç döllenme olduuuu:92:
kızlar acilen kaçıyorum annemde gün var bugünde ah bu günler beni mahvedioo
kalıp sizinle sohbet etmeyi tercih ederdim ama sonrada anacığım küser
sizleri seviyorum ya buarada biriniz tel no alın benden yaa idilden haber gelince msj atarsınız bana olamzmı ben orda meraktan ölürüm:18:
merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum idil için bende çok endişelendim inşallah birşeyi yoktur.benim yetiştirmem gereken raporlar var o yüzden pek aranıza katılamıyorum bilginiz olsun.
yolla canım bana özeldennn
ben de yemek yıyeyımmm sonra da azcık kıtap okuyayımmm
pc açık olacak ara ara bakınrıım ıdılımden haber var mı dıyeeee öpüyorum sızlerıııı kızlarrrrrrrrr
öle dime canım ben çift çizgiyi rüyamda gördüğüm ay hamile kaldım hatta burayada yazmıştım çift çizgi gör:103:düm diyekızlarr ben biraz daha cıkım uyuyum barii..ayy bu gece sanki kabus gibi boyna gebelik testi gördüm pozitif cıkıyo silik cıkıyo. .ayy ice psikopata bağladım heralde..
öle dime canım ben çift çizgiyi rüyamda gördüğüm ay hamile kaldım hatta burayada yazmıştım çift çizgi gör:103:düm diye
:104:
Kızlaaarr napıyosunuzzzz....
Ayyh sıkıldım beee... :86:
Kızlaaarr napıyosunuzzzz....
kızlaaarr napıyosunuzzzz....
ben geldim :))
napıyosunuz bakimmm idilden hala ses yok dimi...
ii şekerim ben idili aramaya devam ama nafile yanıt yokk :96::96:
ya şeker yılsonu geldıkçe işler çoğalıyo ocak sonuna kadar iptalim ben yaa
Bu arada avatarın çok güzel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?