Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar idilden haber yok sanırım dua etmekten başka çare yok inş herşey yolundadır
buarada ben hala adet olmadım ve patlamak üzereyim sinirlerim çok gerildii

canımm bende adet olmadımm hala ama muhtemelen bugün olucamm ööle bi his var içimde ve agrıda varrr D sende olursun yakındaaa sıkma canını belkide geç döllenme olduuuu:92:

merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum idil için bende çok endişelendim inşallah birşeyi yoktur.benim yetiştirmem gereken raporlar var o yüzden pek aranıza katılamıyorum bilginiz olsun.

canımm bende adet olmadımm hala ama muhtemelen bugün olucamm ööle bi his var içimde ve agrıda varrr D sende olursun yakındaaa sıkma canını belkide geç döllenme olduuuu:92:

yok canım büyük ihtimal bende bugün olucam hatta sabah oldum sandım kalktım o yoğun akıntım başlamış birkaç saate kdr gelir benim kırmızılar artık çok ii anlıyorum zaten sabah ateşimi ölçtüm baya bi düşmüş bugün akşama kdr olmam lazım inş seninde hakkında hayırlısı olur cnm ama biranönce adet olsakta bitsede tekrardan çalışmalara başlasak diye acele ediyorum:88:

kızlar acilen kaçıyorum annemde gün var bugünde ah bu günler beni mahvedioo
kalıp sizinle sohbet etmeyi tercih ederdim ama sonrada anacığım küser
sizleri seviyorum ya buarada biriniz tel no alın benden yaa idilden haber gelince msj atarsınız bana olamzmı ben orda meraktan ölürüm:18:

yolla canım bana özeldennn

ben de yemek yıyeyımmm sonra da azcık kıtap okuyayımmm
pc açık olacak ara ara bakınrıım ıdılımden haber var mı dıyeeee öpüyorum sızlerıııı kızlarrrrrrrrr

:26:günaydınn kızlarrrrrrrrr dün geç yattımm anca kalkabildimmmm
ayyy idile noldu yaaa inşallahhhh kötü bişi yokturrrrr

kızlarr ben biraz daha cıkım uyuyum barii..ayy bu gece sanki kabus gibi boyna gebelik testi gördüm pozitif cıkıyo silik cıkıyo..ayy ice psikopata bağladım heralde..
öle dime canım ben çift çizgiyi rüyamda gördüğüm ay hamile kaldım hatta burayada yazmıştım çift çizgi gör:103:düm diye
:104:

kızlarr konuşan yokk ben çıkıyorumm işlerimi halledeyimm tekrar gelmeye çalışırımmm:97:

ii şekerim ben idili aramaya devam ama nafile yanıt yokk :96::96:

inşallah açar yaa..benim içime doğurdu gb geliyooo...
ya şeker yılsonu geldıkçe işler çoğalıyo ocak sonuna kadar iptalim ben yaa

Bu arada avatarın çok güzel :))

bende öyleyimm(
kaçamak yapıyorum iştee..
Evet benimde hoşuma gidiyo.bakınca gülesim geliyor..
Kadının derdi sarılmak..adamınkide topkekleeeerrr..
Gözü dönmüşş sapığınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…