Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr ben biraz daha cıkım uyuyum barii..ayy bu gece sanki kabus gibi boyna gebelik testi gördüm pozitif cıkıyo silik cıkıyo..ayy ice psikopata bağladım heralde..

Ayy offf yaa..telini açsa barimmm...
Bende diyorum faceden onun yakınlarından birini eklesektemi haber alsak... ???

hoşgeldın canım :92:

evet belkıde esi rahatsızdır....

annamadım :97:

kızlarr ben hiçç sanmıyorum eşinin rahatsız oldugunu yoksa teli yanında olurdu ve cvp verebilirdi ya dogurdu bu kız sag salimmm yadaaa suyu falan geldi biraz o yüğsden hastaneye yattı fransadaki doktorlarr en ufak bi rahatsızlıkta bileee çok iyi kontrol ediolarr dayımlardan falan biliorum ben onlarda fransadaaa

Hoşbuldum kızlar :13: ay idili ben de çok merak ettim yaa, belkim de doğurdu

Naneeeeeeeeeeee tüp bebek mi yaptırıyonuz balım ay inşallah tutar bitanem yaaa, ama tüp bebek merkezini ve doktorunuzu seçerken çok titiz olmanız lazım, umut tacirliği yapan çok memlekette malum dualarımız seninle bitanem, inşallah olacak hiç sıkma canını, herşeyde bi hayır vardır

Ayy offf yaa..telini açsa barimmm...
Bende diyorum faceden onun yakınlarından birini eklesektemi haber alsak... ???

canım 20 arkadası var yirmiside forumdan baska kımse yokkı

kızlarr ben biraz daha cıkım uyuyum barii..ayy bu gece sanki kabus gibi boyna gebelik testi gördüm pozitif cıkıyo silik cıkıyo..ayy ice psikopata bağladım heralde..

:90: :90: :90:

hoşgeldinn balımmmmmm

ewet canım tüpbebek yaptırıcaz yılbaşında öle karar aldık...
doktorda zaten en geç 3 ay içinde tüpbebek yaptırmanız lazım dedi...
eşimin testisleri sperm üretmiyormuş degeri 0,4 çıktı(
çok şükür varikosel yokmuş canım...
bizde böyle bir karar aldık işte inşallah canım ilk denememizde tutarda biran önce kavusurz bebegimize...
çok saol balımmm benimm dualarınızı eksik etmediğiniz için...

bu ifadeyide çok sevdim hee bu arada:))

ben cıkıyorum kızlar öğlen paydosu herkese afiyet olsun öğleden sonra görüşürz inş idilden bi haber alırız acayip merak ettim..

bende 75im şuanda 80le gircez heralde biz doğuma
ayyyy bak görüyonmu sen allahım yaaa karnı burnunda hatunun bi rahat durmamış temizlik senin neyine alla allaaaa makina filan tutmaya kalktıysa kramp girmiştir. ben oturup kalkarken bile kramp giriyo. inşallah herşey yolundadır.

ay evet bahar yaa, 20.haftam da bitti baklava yapıyorum kocişime sürpriz :78:
ama yoruldum yarıda bıraktım..hatta biraz uyusam iyi olucak galiba.. farkında olmadan baya yorulmuşum...

ohhhh afiyet şeker olsun. bence kociş bahane bebişlerin canı ev baklavası çekti herhalde :79:

inş. canımmm bekleyıp gorucezzz allah yardımcısı olsunn doğumda falansaa :18:

allahım yardım etsin bende aynı riski taşıyorum ve açıkçası erken doğum yaparım diye çok korkuyorum. 33. haftasınamı girmişti idil?

kızlar idilden haber yok sanırım dua etmekten başka çare yok inş herşey yolundadır
buarada ben hala adet olmadım ve patlamak üzereyim sinirlerim çok gerildii

aynıyız kılo konusunda demekkı ağrılarımız da aynı anlaşılannn neyse hayırlısıyla kucaklarıma alalım da bebeklerımızı bu ağrılar geçecek elbetteee

evet 33.haftadaydı sanırımmm ... aslında o kadar da dedı arklar yapma temızlık falan dıyeee ama dınlemedıkıı.. eblkı dedıklerı gbı eşi rahatsızlandıysa neyse hayırlısı yaaaa ınş. gusel haberlerle döner aramızaaaa hepimiz heyecanla sabırla beklıyoruzzz

kızlarrr 15 dk kada bir arıyorumm ama nafileeeeee cevap yokkkk ((((((((

hımmm hayırlısı yaaa :18:

kızlar idilden haber yok sanırım dua etmekten başka çare yok inş herşey yolundadır
buarada ben hala adet olmadım ve patlamak üzereyim sinirlerim çok gerildii

evet allahım yardımcısı olsun doğumdaysa egerrr hepimiz dua edıyoruzzz

alla alla hala olmadın mıı stresten olsa gerekk benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…