kıslar herkese afiyet olsun ben çok acıktım
hoşgeldın canım :92:
evet belkıde esi rahatsızdır....
annamadım :97:
Ayy offf yaa..telini açsa barimmm...
Bende diyorum faceden onun yakınlarından birini eklesektemi haber alsak... ???
kızlarr ben biraz daha cıkım uyuyum barii..ayy bu gece sanki kabus gibi boyna gebelik testi gördüm pozitif cıkıyo silik cıkıyo. .ayy ice psikopata bağladım heralde..
çokk iyi fikirrr
uyu bakalım hayatımmmm tatlı uykular sanaaa
Ayy offf yaa..telini açsa barimmm...
Bende diyorum faceden onun yakınlarından birini eklesektemi haber alsak... ???
kızlarr ben biraz daha cıkım uyuyum barii..ayy bu gece sanki kabus gibi boyna gebelik testi gördüm pozitif cıkıyo silik cıkıyo. .ayy ice psikopata bağladım heralde..
Hoşbuldum kızlar :13: ay idili ben de çok merak ettim yaa, belkim de doğurdu
Naneeeeeeeeeeee tüp bebek mi yaptırıyonuz balımay inşallah tutar bitanem yaaa, ama tüp bebek merkezini ve doktorunuzu seçerken çok titiz olmanız lazım, umut tacirliği yapan çok memlekette malum dualarımız seninle bitanem, inşallah olacak hiç sıkma canını, herşeyde bi hayır vardır
sağol hayatım biraz daha kabus göreyim bari..:84:
canım 20 arkadası var yirmiside forumdan baska kımse yokkı
:90: :90: :90:
ben cıkıyorum kızlar öğlen paydosu herkese afiyet olsun öğleden sonra görüşürz inş idilden bi haber alırız acayip merak ettim..
valla hayatımm 10 kılo aldım ben tam olarakkk 64.5 gbı falan hamış kaldımm şu an 75 ımm hayırlısııısenın nasıl kılo durumunnn pekıı ?
bu arada ıdılım dun temızlık yapıorduuu snraa kızlar ben acıle gıdıorumm haberdar ederım sızı dedı ve gıdış o gıdışş anlamadıkk bızde bırşeyyy ... ınş. gusel haberlerle donerrr.. ama arayıp da hala tlfnuna ulaşılamıyorsa kesınn doğumdaaa yaaa hadı hayırlısıı
ay evet bahar yaa, 20.haftam da bittibaklava yapıyorum kocişime sürpriz :78:
ama yoruldum yarıda bıraktım..hatta biraz uyusam iyi olucak galiba.. farkında olmadan baya yorulmuşum...
inş. canımmm bekleyıp gorucezzz allah yardımcısı olsunn doğumda falansaa :18:
bende 75im şuanda 80le gircez heralde biz doğuma
ayyyy bak görüyonmu sen allahım yaaa karnı burnunda hatunun bi rahat durmamış temizlik senin neyine alla allaaaa makina filan tutmaya kalktıysa kramp girmiştir. ben oturup kalkarken bile kramp giriyo. inşallah herşey yolundadır.
ohhhh afiyet şeker olsun. bence kociş bahane bebişlerin canı ev baklavası çekti herhalde :79:
allahım yardım etsin bende aynı riski taşıyorum ve açıkçası erken doğum yaparım diye çok korkuyorum. 33. haftasınamı girmişti idil?
kızlarrr 15 dk kada bir arıyorumm ama nafileeeeee cevap yokkkk((((((((
kızlar idilden haber yok sanırım dua etmekten başka çare yok inş herşey yolundadır
buarada ben hala adet olmadım ve patlamak üzereyim sinirlerim çok gerildii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?