inşallah açar yaa..benim içime doğurdu gb geliyooo...
Bende öyleyimm(
kaçamak yapıyorum iştee..
Evet benimde hoşuma gidiyo.bakınca gülesim geliyor..
Kadının derdi sarılmak..adamınkide topkekleeeerrr..
Gözü dönmüşş sapığınnn...
yavyummm benim bugun 12. Günüm dr gidiyorumm inş. Birşeyim yoktur yaaa
Kocişim sabah çıkarken beni öpücüklerle uyandırdı tadı damağımda kaldı yaaaaaşimdi evde olup kocişi doya doya yemek vardı :86: akşama kadar okuldayım, bi de ben çıkıp eve gider gitmez de kociş maça gidecek ooohooooooo ölme eşeğim ölme :97:
ana benım kaadişde mi doğurcak nee allam yarebbim :s
kızlarr dünn aldıgımm halıı buuuu aşıgımm onaaa
kızlarr koçişim sınava girmişti bugün sonuclar acıklanacak...şöyle hep bir ağızdan AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyiverinde hayırlısıyla kazanmış olsun..eğer bu sınavı kazanırsa görev yerlerimiz cok rahat olacak..
yaa..git hayatım git..
Bende merak ediyorum seni..
Haber ver mutlaka akşam..evden girebiliyomusun senn??
Benimde cumartesi 13.gün oluyor.
Bende merak ediyorumm.ilaçsız büyüyen yumoş varmı...
Eşinde sorun yokmuş..sendede sorun yoksa ne ala...
Ama yumurtan gelişmiyor derse sakınn üzülmee..
Sakınnn...tedavisi çok kolay allahın izniylee..
kızlarr koçişim sınava girmişti bugün sonuclar acıklanacak...şöyle hep bir ağızdan aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyiverinde hayırlısıyla kazanmış olsun..eğer bu sınavı kazanırsa görev yerlerimiz cok rahat olacak..
benimde çalışasım yok yaaaffff...kocişimlee tatile çıkmak istiyoruuuuuuuummmmm......... :83:Offfffffff akşama kadar dersim var, çok yorgunum ve hiç de ders yapasım yok yaaaaaaaaa :83:
uyuzzzz....kıskandırmayalımmmm...ben kanepe köşelerinde bi başıma uyuyor ve uyanıyorumm..nütfenn rica ederimmmm....Kocişim sabah çıkarken beni öpücüklerle uyandırdı tadı damağımda kaldı yaaaaaşimdi evde olup kocişi doya doya yemek vardı :86: akşama kadar okuldayım, bi de ben çıkıp eve gider gitmez de kociş maça gidecek ooohooooooo ölme eşeğim ölme :97:
kızlarr dünn aldıgımm halıı buuuu aşıgımm onaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy canımmmmmmmm inşallah allah gönlünüze göre verir de sınavını kazanır eşinn (aminnnnnn)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........kızlarr koçişim sınava girmişti bugün sonuclar acıklanacak...şöyle hep bir ağızdan AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyiverinde hayırlısıyla kazanmış olsun..eğer bu sınavı kazanırsa görev yerlerimiz cok rahat olacak..
bakalım canım heycan var biraz merak ediyorum bende acaba ne diycek evden şimdilik giremiyorumm nette sorun var yani olurda düzelirse gelebilirim ancak yaa artık ne diyorum biliyormusun dr şu sorunun var desede ilaçla felan düzelip gebe kalsam diyorum hani bi sorun yoksa neden olmuyo derim hep..allahım hayırlısını versin herkse...şimdi bana sadece alttanmı bakar yoksa sadece ultrasondan mı bakar ben heryerden baksın istiyorum kii birşey varsa çıksın ortayaaa özel muayenesine gidiyom inş. Güzel güzel anlatır :81:
benimde çalışasım yok yaaaffff...kocişimlee tatile çıkmak istiyoruuuuuuuummmmm......... :83:
uyuzzzz....kıskandırmayalımmmm...ben kanepe köşelerinde bi başıma uyuyor ve uyanıyorumm..nütfenn rica ederimmmm....
ayyy çok şık duruyoo...yeliz benim koltuklarıma acayip uyuyo kızzz...senin eve yakışmamış o ...adresi veriyomm..gönderttt... :76:
benim koltuklarımda açık kahve kenarları derili..
kendi evime geçersem Allah nasip ederse gönlüme göree döşiycem evimi.. :97:
kirada hiçç bişey yapamıyosun vallaaa...
ayy.az mı kalmıışşş..
Ne heyecan vericii...
Allahım bizede yaşatsın o günlerii..
O telaşları...ahhh ahh.. :97:
kızlarr koçişim sınava girmişti bugün sonuclar acıklanacak...şöyle hep bir ağızdan AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyiverinde hayırlısıyla kazanmış olsun..eğer bu sınavı kazanırsa görev yerlerimiz cok rahat olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?