Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyiyimm allaha şükürr tatlımmm.aldım türk kahvemi ohh misss misss
bu arada ben hala hastalanmadımm.pazartesi ye alıcam inşallah randevu doktora gidicemm

bence hiç neklemeden hemen doktora git çok gecikti senin kırmızılar...
belkide idrarda çıkmıyordur canım neden kan testi yaptırmıyorsun?

günaydın güzellikler napıyosunuz bakim?

günaydın cerencim hoşgeldin...

günayydınnn ballarrrrrımmmmm. Nasılsınızz bakalımmm.kötü kedimmm hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer gelir bebişinnn
paradiess hayırlısı olsun canım işallah bu ay gelirrr bebişinnnnn

inşallah canımmmm rabbim hepicimiizeeeeeee versin bebeiş

bence hiç neklemeden hemen doktora git çok gecikti senin kırmızılar...
belkide idrarda çıkmıyordur canım neden kan testi yaptırmıyorsun?

günaydın cerencim hoşgeldin...

canım gidicem ama randevu alamadım hemen doluyooo haftasonu hemen alıcam dolmadan pazartesi günü için.direk kan testi yaptırmıycamm yaniii çünkü doktorada görünmek istiyorumm bi baksın alttan egerr bişi yoksa zaten kan testi istiycek hemde gitmişken prolaktinime baktırırım oda çıkmış olur aradann

Kızlar nöbetçiyim bugün, boş derslerimde de ders dolduruyorum çok raporlu öğretmen var bayılacam yaaaaaaaa
Nanem kociş ürolojiye gidip varikosel var mı diye muayene olmak istiyo bakalım gidince test de verecek ama bugünler tam benim yumurtlama günlerim olduğu için perhiz yapamıyo o yüzden yumurtlamadan sonraya erteledik doktor işini onu atlatınca gidecez inşallah şekerim
Kocişle dün akşam topikten ordan burdan konuşuyoduk, sizin durumunuzdan bahsettim, hepinizi tanıyo zaten herşeyi anlatıyorum ben ona çok dua etti sizin için inşallah ilk denemede hemen bebişiniz olur diye, namazında da dua etti bol bol, abisinin de 3 tane tüp bebek denemesi tutmadığı için çok üzülüyo, inşallah onların hemencecik tutar dedi dualarımız sizinle nazlı kepeleğim

Yelizcim daha fazla zaman kaybetme hayatım lütfen bak 1 hafta geçti adetin ve idrarda hala negatifse belki de kist falan oluştu ihmal etme artık hayatım yaa

Yelizcim daha fazla zaman kaybetme hayatım lütfen bak 1 hafta geçti adetin ve idrarda hala negatifse belki de kist falan oluştu ihmal etme artık hayatım yaa
canım kısmetse pazartesi kesin gidicemmmm.dedigim gibi gitmişken kontrolde olmak istiyorummm sadece kan testi yaptırmak istemedim o yüzden mecbur hastaneden randevu almam lazımm ama o kadar dolukiiiii

canım kısmetse pazartesi kesin gidicemmmm.dedigim gibi gitmişken kontrolde olmak istiyorummm sadece kan testi yaptırmak istemedim o yüzden mecbur hastaneden randevu almam lazımm ama o kadar dolukiiiii

canım benım hadi hayırlısı daha olmamışsın bende olmadım daha:))))ama senınle konuştuktan sonra kafaya takmıyorum artık rahatladımm.özel hastaneyemı gıdıyosun canımmm bende haftaya gıdıcemde gun olarak daha karar vermedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…