günaydın yelizcim hoşgeldin...
ben kendi adıma iyiyims en nasılsın bakalım?
iyiyimm allaha şükürr tatlımmm.aldım türk kahvemi ohh misss misss
bu arada ben hala hastalanmadımm.pazartesi ye alıcam inşallah randevu doktora gidicemm
yok tatlımm yaa degilim hamişş eger olsaydımm çıkardıı testlerdeee bak seninki nasıl çıktı hemencikkkk:81:yelizim sen hamilesin bencee
yok tatlımm yaa degilim hamişş eger olsaydımm çıkardıı testlerdeee bak seninki nasıl çıktı hemencikkkk:81:
belkide olabilirrrr tabiki ama ne biliyim bende kist var bence ondan gelmiooooama sen başkalarına diyosun belki geç döllenme olmuştur diye belki sende de öyle bir durum söz konusudur.
iyiyimm allaha şükürr tatlımmm.aldım türk kahvemi ohh misss misss
bu arada ben hala hastalanmadımm.pazartesi ye alıcam inşallah randevu doktora gidicemm
günaydın güzellikler napıyosunuz bakim?
günayydınnn ballarrrrrımmmmm. Nasılsınızz bakalımmm.kötü kedimmm hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer gelir bebişinnn
paradiess hayırlısı olsun canım işallah bu ay gelirrr bebişinnnnn
bence hiç neklemeden hemen doktora git çok gecikti senin kırmızılar...
belkide idrarda çıkmıyordur canım neden kan testi yaptırmıyorsun?
günaydın cerencim hoşgeldin...
bence hiç neklemeden hemen doktora git çok gecikti senin kırmızılar...
belkide idrarda çıkmıyordur canım neden kan testi yaptırmıyorsun?
günaydın cerencim hoşgeldin...
belkide olabilirrrr tabiki ama ne biliyim bende kist var bence ondan gelmioooo
kızlar ben şimdi bebeğimin kalp atışlarını ne zman duyucam?
canım kısmetse pazartesi kesin gidicemmmm.dedigim gibi gitmişken kontrolde olmak istiyorummm sadece kan testi yaptırmak istemedim o yüzden mecbur hastaneden randevu almam lazımm ama o kadar dolukiiiiiYelizcim daha fazla zaman kaybetme hayatım lütfen bak 1 hafta geçti adetin ve idrarda hala negatifse belki de kist falan oluştu ihmal etme artık hayatım yaa
kızlar ben şimdi bebeğimin kalp atışlarını ne zman duyucam?
canım kısmetse pazartesi kesin gidicemmmm.dedigim gibi gitmişken kontrolde olmak istiyorummm sadece kan testi yaptırmak istemedim o yüzden mecbur hastaneden randevu almam lazımm ama o kadar dolukiiiii
canım genelde 6. hafta ile 7. hafta arası görürsün kalp atışlarınıı sen keseyi gördünmükü dahaaaa
yooo keseyide görmedim p.tesi gel dedi doktor o zaman gözükür mü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?