Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin canımmm..
cok gecmiş olsun şuanda iyi olmana sevindim...dikkat et kendine görüşürüzz öpüyorum..

idilcim canım çok gecmiş olsun. bol bol dinlen artık riskli döneme girdin . bak ben son ana kadar çaloıstım erken dogum yaptım. kızcen için hiç birsey yapmamaan lazım.

gecmiş olsun gökcecim..ne oldu bizim hamişlere yav.. devirin totoları yatın bakim :)))

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm ben bi hamiş olayım 9 ay devirecem totoyu yatacam bütün işleri kociş yapsın hehe he :76: :76: :76:

Son düzenleme:
Bu akşam itibariyle pre~seedli günlerin startını veriyoruz kızlar :78: vatana millete ve de topiğimize hayırlı uğurlu olsun şekercileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :81: :81: :81:

Son düzenleme:
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm ben bi hamiş olayım 9 ay devirecem totoyu yatacam bütün işleri kociş yapsın hehe he :76: :76: :76:

hhehhehehehhehe günaydınnnn yappp kızzz totoyu devir:)))))))))) ayy sabah sabah güldürdün benii....

iddin iyi olmasına sevindimmm çok geçmiş olsun canmmm..

buarada dün dr a gittim alttan baktııı temiz dedi bir sorun yok dedi yumurta takibi yapcakmış c.tesi tekrar gel dediii bakalım bu ay seni gebe bırakcaz dedi allah a şükürler olsun ki bi sorun çıkmadıı bakalım...

günaydın kıslar idilim geçmiş olsun kurban neyin var yoksa baharımız erkenmi gelecek
Bu akşam itibariyle pre~seedli günlerin startını veriyoruz kızlar :78: vatana millete ve de topiğimize hayırlı uğurlu olsun şekercileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :81: :81: :81:
hade bakalım iyi çalışmalar . :94::92::92::98:

hade bakalımmm...
hayırlı uğurlu olsunnn...

çok sevindim canımm.cumartesi çağırdığına göre yumurtan varr...
incir ye bol bol...

Günaydın kızlarr...eski sayfalara dalmışım ne çok şey yazmışsınız öyle yaaaa....
canlarım benim beni çok merak etmişsiniz....özür dilerim öyle çıktığım için ama giremedim topiğe hep hastanedeydim biraz sonra tekrar gidicem zaten...

Fatoş canım geçmiş olsun dikkat et kendine

Nanem üzme kendini hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez

Son düzenleyen: Moderatör:
hade bakalımmm...
Hayırlı uğurlu olsunnn...

çok sevindim canımm.cumartesi çağırdığına göre yumurtan varr...
Incir ye bol bol...

evet cnaım yumurtam varmışş işte anladıgım kadarıyla onun büyüyüp büyümediğine bakcak yumurta takibi yapalım dedi rahim temizmişş öyle iştee

günaydın canım
dün izinliydim giremedim topiğe
az önce geldim işe hemen pc açtım neyseki iyi haberini aldık:81:
çok geçmiş olsun canım lütfen dikkat et kendine:94:

günaydınnn kızlarrrr

ayyy idilimmmm öldük meraktan valla ama çok şükürki bebek de sen de iyiymişsiniz...aman canım bundan sonra bırak işi gücü yat aşşagı ya ne zorunuz var şurda azıcık zaman kalmışken bidaha duymucam bak

sarı çiçeğimmmm benimmm seni napmalı bilmem ama iyi bi azarlamak lazım seni...kız sen ne diye halı çırpıyorsun Allahım yarebim totonuzu vurun yatın ya...
topikteki bütün hamilelere temizlik yapmayı yasaklıyoruz yapanın vay haline diyorum :94:

hadi bakalım balımm inşallah presseed vesile olur size canım benim...eşin test yaptırcaktı naptı yaptırdımı?
inşallah hiçbir problem yoktur...

çok sevindim canım ya senin adına ohh mis gibi herşey yolunda bak doktorunda demiş seni bu ay hamile yapacagım diye ay inşallah yaaa

günaydın idilimmm hoşgeldin...
bugün yinemi gidiceksin doktora bizi haberdar et yine gelişmelerden olurmu merakta bırakma....
saol canım benim hakkımızda hayırlısı böleymiş napalım bizede tüpbebek nasip olcak inş..

iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine

günayydınnn ballarrrrrımmmmm. nasılsınızz bakalımmm.kötü kedimmm hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer gelir bebişinnn
paradiess hayırlısı olsun canım işallah bu ay gelirrr bebişinnnnn

günayydınnn ballarrrrrımmmmm. nasılsınızz bakalımmm.kötü kedimmm hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer gelir bebişinnn
paradiess hayırlısı olsun canım işallah bu ay gelirrr bebişinnnnn

günaydın yelizcim hoşgeldin...
ben kendi adıma iyiyims en nasılsın bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…