Selam canım iyiyim ben çok şükür.Okuldan yeni geldim sayılır toplantı vardı nöbet vardı yorucu ve yoğun bir gündü ama neyseki geldim evime.Sen nasılsın kuzun nasıl?
Valla ne bilim çidoşum sanırım iyiyiz yata yata büyütüyoruz karpuzları Hakkımızda hayırlısı
Benim zıpzıplar tekmelemeye başlamışlarEeee nasıl bi his anlat bakalım
Çok yorma kendini Bak heleki aman iyi geçiyor benim bişiyim yok deyip sakın yüklenme kendine bak ben bi halı çırptım başıma gelmeyen kalmadı 2 gündür yataktan kalkmıyorum aman dikkat deyim canımcım
Ben Çıkıyorum Kızlar başım agrıyo azıcık uyuyim
Çok yorma kendini Bak heleki aman iyi geçiyor benim bişiyim yok deyip sakın yüklenme kendine bak ben bi halı çırptım başıma gelmeyen kalmadı 2 gündür yataktan kalkmıyorum aman dikkat deyim canımcım
kociş geldiiii çıktım bennn :98:
yat yat kalkma sakınvalla sorma şekerim yaa, bol bol tepikleniyorum ben ama gerçekten müthiş bir şeymiş darısı başına inşallahh
suuuuuuuuuuu naberrr..:79:
çıktınmıııı..
hiç konuşmuyoruzz..
yoksam küstükmüü zannımcaaa... :85:
yafu nezaman belli olacak cinsiyettt??
okdum gerçi biliyorumm.özele gittin görmedi uyuzlaarrr.. :89:
canım aşkolsun niye küselimm denk gelemedik ondan konuşamadık :)
ben de tam çıkıyodum misafir gelicekte :)
iyiym canım nolsun evet özele gittim daha erken falan dedi
belli olmaz dedi ama baktı büyük ihtimalle kız dedi bilmiyorum ne kadar doğru :)
bayramdan sonra kendi doktoruma gidicem o zaman kesin belli olur sanırım..
sen nasılsın
iyiym hayatım bende çok şükürr.şaka yapıyorumm niye küselimm..
herşey yolunda olsunda nasılsa öğrenirsinizz...tamam canım işine bak..öpüyorum senii...
selam herkezeee ben geldim..:92:.gerci kimseler kalmamış..:96:
sonunda idilim gelmiş herşeyin yolunda olmasına sevindim..:81:
varya kızlarr alıcam sizi elime kızımm temizlik sizin neyinize heebiri halı cırpar biri ev temzlicem der.. artık siz hamilesiniz iki can taşıyosunuz sizin yatıpta dinleniceniz zaman ama siz iş iş iş artık iş filan yok yatın dinlenin bakim..
Merhaba kızlar, mesajlarınızın hepsini okuyamadım ama beni merak ettiğinizi biliyorum...ayrıca özür dilerim haber veremedim...
Bir kaç dakika önce evime geldim.
Size durumu anlatayım kısaca, çok fena bir sancıyla tuvalete koştum iç çamaşırımda kanla karışık yeşilimsi ve çok katı bir akıntım oldu...korktum tabii ki..hemen acile gittim (eşim çalıştığı için yürüyerek gitmek zorunda kaldım o ayrı mesele).
Kontrol altına alındım, suyum gelebilirmiş 24 saat içinde...her neyse şimdi iyiyim bebiş de iyi :) yarın tekrar hastaneye gidicem. Bol bol dinlenmem lazım, iş yapmamam lazım,temizlik, yemek bitti artık...Doğurmadım yani henüz... :)kızım beni biraz korkuttu o kadar. anneye kötü bir şaka yaptı diyelim.
Bu arada Yeliz beni aramışsın galiba ama ben bir kaç hafta önce yeni bir hat aldım yani numaram değişti...çok teşekkür ederim beni merak edip aramışsın :)
sizi öpüyorum kızlar ben şimdi yatağıma gidip uzanayım....yarın size bütün ayrıntıları anlatırım.
Merhaba canım!Biz de kocişle yemek yedik doyduk:)
Evet İdil geldi iyiyim dedi hepimiz kocaman rahat bir nefes aldık.
Haklısın ya riskli dönem geçti deyip temizliğe fazla girişmemek lazım aman Allah korusun!Ben de okulda yoruluyorum zaten eve gücüm kalmıyor.Bir de sürekli uykum var:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?