Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yok canım ben devlet hastanesine gidiyorumm benimm doktorumm ordaaa görev yapıyo ama şimdi geçici olarak başka bi hastaneye gitmiş aralık ta dönücekmiş tekrarr o yüzden başka doktora gidicem muhtemelenn sen test yaptınmı hiçç

bir haftayı geçti canım test yapmadım en son geçen perşembe yapmıştım.çünku hiç bir belirti yokkı bende hastaneye gıdene kadar yapmasammı dıye düşünuyorummm.devlet hastanelerınden telefonla sıra alınıyomu acaba

bilmiorumkii canım yaaa burda alınıyo ama bende hiçç yapmıcamm yok çünkü biliorum muhtemelen kist falan varrr

selam kızlar...ben 4 ünde regli olacaktım genelde günlerim şaşmaz 2 adır bebeiş deniyoz ama geçen ay olmadı bu ayda kafam çok karışık..3 ünden beri karın sancım var sanki adet olacakmışım gibi ve göğüslerim sert ve acıyo..dünde sancılarım vardı sürekli wc ye adet mi oldum diye gidiyom bişi yok..ama bugün ne sancı var ne bişi..olacak diye bekliyorum..ama bir yandanda hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum..test yapmalımıyım yoksa beklemelimiyim:26:

YILDIZ bugün doktra gidecem cnm.inş.sağ salim görürz keseyi

inşallah görürüsünüz canım bence sen kesyi değil kalp atışını bile görürsün çünkü bayağı oldu, sen doktora gitmeyeli şimdi sen tahminen kaç haftalıksın

Hayırlısı olsun canım, umarım hamişsindir istersen bi gün daha bekle yarın da gelmezse kırmızılar ve sancın da olmazsa bi test al yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…