Kız daha çok yeni dur acık ne acelen varsen yakında ne zaman tekmelicek de dersin valla
canım benım hadi hayırlısı daha olmamışsın bende olmadım daha:))))ama senınle konuştuktan sonra kafaya takmıyorum artık rahatladımm.özel hastaneyemı gıdıyosun canımmm bende haftaya gıdıcemde gun olarak daha karar vermedım
günaydın canım keseyi gördünmügünaydınn herkesee
yok hayatım ya az kalmış ama zaten niye öyle kızdın ki 1-2 hafta sonra duyarmışım yeliz öyle söyledii
gunaydınnn gusellerrr
güaydın canım hoş geldin:82::98:
yok canım ben devlet hastanesine gidiyorumm benimm doktorumm ordaaa görev yapıyo ama şimdi geçici olarak başka bi hastaneye gitmiş aralık ta dönücekmiş tekrarr o yüzden başka doktora gidicem muhtemelenn sen test yaptınmı hiçç
hoşbulduk bebişimmm nasılsınnn :92:
bir haftayı geçti canım test yapmadım en son geçen perşembe yapmıştım.çünku hiç bir belirti yokkı bende hastaneye gıdene kadar yapmasammı dıye düşünuyorummm.devlet hastanelerınden telefonla sıra alınıyomu acaba
bilmiorumkii canım yaaa burda alınıyo ama bende hiçç yapmıcamm yok çünkü biliorum muhtemelen kist falan varrr
yok hayatım ya az kalmış ama zaten niye öyle kızdın ki 1-2 hafta sonra duyarmışım yeliz öyle söyledii
YILDIZ bugün doktra gidecem cnm.inş.sağ salim görürz keseyi
selam kızlar...ben 4 ünde regli olacaktım genelde günlerim şaşmaz 2 adır bebeiş deniyoz ama geçen ay olmadı bu ayda kafam çok karışık..3 ünden beri karın sancım var sanki adet olacakmışım gibi ve göğüslerim sert ve acıyo..dünde sancılarım vardı sürekli wc ye adet mi oldum diye gidiyom bişi yok..ama bugün ne sancı var ne bişi..olacak diye bekliyorum..ama bir yandanda hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum..test yapmalımıyım yoksa beklemelimiyim:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...zaman-gorulurkalp-atisi-zaman-duyulur-12.html
cereankara bak gülüm burdan cevap bulabilirsin bende bakacam
umarım yoktur canım.daha önceden vramıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?