Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gökçe son yolladığın halı gerçekten süpermiş balımm:79:

aaa begendın mı sen dee ne guselll 3 e 3 oldukk o zamannn royal den bakıyorudmmm bebek halısı değil ama odama uygun sade şık bı halı gbıme geldııı begenmenıze sevındım fıkır almaya bayılıorum sızlerden yaa

canımm evet anlamışsın gerçektenn yaa ne biliyim ben bebek kıyafetlerindede eşyalarındada bööleee aşırı kuşlu böcüklü şeyleri sevmiorumm kesinlikleeee sadeeee ama bi o kadarda sevimli olmalı yanii mesela bebek kıyafetlerindeee üzerindeee kuş bözük baskılıları degildeee böle renk renkk hapisane kıyafeti gibi ama rengarenk şeyleri seviorumm.bide mesela geçen günnnn little big de bi bebek pantolonları t shırtleri vardııı allahım bittim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:98:

yok güzelim ya bişey deyince öyle olmuyor ama eşim bana o zaman sen sadece takılarınla ev mi alabilirdin bak ev sahibi olduk diyordu boşanma aşamasına geldik ama sonuçta beraberiz çok şükür mutluyuzda ama benim takılarım gitti.artık onların ayıbı olsun.ne diyeyim el kapısı baba evi gibi olmuyor çok farklı şeylerle karşılaşıyorsun.

evet cnaım sana katılıyorummmm bende çok beğendim o halıyııı çok hoşşşş

hımm herkesler anlaşılannn hemfıkırrrr sevındımm

hoşbulduk canımcım :80:
dün tansiyonun düşmüş ama herşey yolundaymış balım
kendine dikkat çok geçmiş olsun

evet sık sık yaşadığım bır prblem zaten ama dun ıyı salladı benı .. çok şukur bı serum dınlenmel ıyı geldı bugun daha ıyıyımmmm

sen nasılsın nasıl gıdıyorr her şeyy

yeliz benm oğlanın odasının dekarasyonuyla ılgılendı bugun saolsunn

evet canım ben de beğendim dediğiniz gibi illa cici bici olması gerekmiyor
hem odasıyla uyumlu hem de sade ve şık :13:

evet cnaım sana katılıyorummmm bende çok beğendim o halıyııı çok hoşşşş

çok sevindim canım iyi olmana tekrar geçmiş olsun..
ben de iyiym canım çok şükür..
evet baktım geçmişe ne güzel fikir alışverişi yapmışsınız
ben de o zamanlara gelince fikir alırım sizden :))

off çok sıkıcı birgün...
vakit de geçmiyor...

gökçecim ya sen dün rahatsızlanmışsın daha yeni okudum çok geçmiş olsun bitanem ya ayakta fazla kalmaktan kendini çok yormaktan dolayı tansiyonun düşmüştür...
aman daha çok dikkat et balım benim... :96:

selam kızlarrr
öğlene kadar uyuduk bugün bebeklerimle :))
sonra kalktık duşumuzu aldık,yemeğimizi yedik ve teyzoşlarımız napıyor bakmaya geldikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…