suuuucumm hoşgeldinn öncelikleee sonralıklada seliz adet oldu dünnnnn tarihini hesaplayıp bildircekti bi araaa
gökçe son yolladığın halı gerçekten süpermiş balımm:79:
şiddetle katılıorum yelızımeeee :13:
hoşgledın şekerım nanemmm evet onlara da baktım ben gerçekten hoş modeller varr
bılıyordum bunu begeneceğinıı tahmın etmıştımm yanı az çok zevklerını anladımmm
gökçe son yolladığın halı gerçekten süpermiş balımm:79:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cerenimmmmmmm sen delimisin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl böyle bişeye izin verirrrrsinnn benden böyle bi istekteee buluncak eşimm kırarım kafasını gözünüüüüü oldu canımmm ne ala yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımm evet anlamışsın gerçektenn yaa ne biliyim ben bebek kıyafetlerindede eşyalarındada bööleee aşırı kuşlu böcüklü şeyleri sevmiorumm kesinlikleeee sadeeee ama bi o kadarda sevimli olmalı yanii mesela bebek kıyafetlerindeee üzerindeee kuş bözük baskılıları degildeee böle renk renkk hapisane kıyafeti gibi ama rengarenk şeyleri seviorumm.bide mesela geçen günnnn little big de bi bebek pantolonları t shırtleri vardııı allahım bittim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:98:
evet cnaım sana katılıyorummmm bende çok beğendim o halıyııı çok hoşşşş
hoşbulduk canım :)
aa öyle mi gözümden kaçmış tamam canım sileyim
tarih verince ekleriz
suu, beren abla hoş geldınızzzz sevgı pıtırcıklarıııı
hoşbulduk canımcım :80:
dün tansiyonun düşmüş ama herşey yolundaymış balım
kendine dikkat çok geçmiş olsun
suvumm bak perde içinde ben bu öneride bulundum takımı bu zaten perde seçimide böyle bişey olabilir diyorum ben sen nedersinnn
aaa begendın mı sen dee ne guselll 3 e 3 oldukk o zamannn royal den bakıyorudmmm bebek halısı değil ama odama uygun sade şık bı halı gbıme geldıııbegenmenıze sevındım fıkır almaya bayılıorum sızlerden yaa
evet cnaım sana katılıyorummmm bende çok beğendim o halıyııı çok hoşşşş
evet sık sık yaşadığım bır prblem zaten ama dun ıyı salladı benı .. çok şukur bı serum dınlenmel ıyı geldı bugun daha ıyıyımmmm
sen nasılsın nasıl gıdıyorr her şeyy
yeliz benm oğlanın odasının dekarasyonuyla ılgılendı bugun saolsunn
selam kızlarrr
öğlene kadar uyuduk bugün bebeklerimle :))
sonra kalktık duşumuzu aldık,yemeğimizi yedik ve teyzoşlarımız napıyor bakmaya geldikkk
selam kızlarrr
sonra kalktık duşumuzu aldık,yemeğimizi yedik ve teyzoşlarımız napıyor bakmaya geldikkk
selam kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?