hoşşgeldinizzzzzzzzzzzzz
hoşgeldiniz
slm ballarımmmmm hoşgeldinizz
ohhh mis gibi...
ben yemek yapmaya gidiyorum görüşürüzzzz
hoşbuldukkk
ayyy badana yaptırcaz ama bebeklerin odasını ne rank yaptırcaz karar veremedik yaa
üff ne zormuş bee
görüşürz suyummmm
ne yemegi yapıcaksınnnnnnn bende eve gidince yapıcamda ne yapsam diye düşünüyorum :97:
ıspanak yapıcam canım yanına da makarna :))
ama sen eve gidince ıspanak ayıkla temizle uzun olur
başka zaman yaparsın :)
turuncuuuuuuuu :)
TURUNCU
Yaratıcılık, kendine güven ve mutluluğun rengi turuncu, coşkuyu, neşeyi, iletişimi simgeler. Geniş mekanlarda rahatlıkla kullanlabilir, küçük odalada beyaz ya da ekru gibi çok sade renklere kontrast yatamak için tercih edilmelidir. Zihinsel faaliyetleri uyardığı, metabolizmayı hızlandırdığı bilinmekte ve çocuğunu emziren annelere önerilmektedir.
hmm ewet canım bayagı geç olur yemegim.. zeytinyağlı dolmabibermi yapsam diyorum nasıl olur?
ama turuncu bizim dekorasyona hiç uymuyor ki:26:
enfes olur
hmm ewet canım bayagı geç olur yemegim.. zeytinyağlı dolmabibermi yapsam diyorum nasıl olur?
hımm süper olurr
yanına da çorba yapabilirsin
dekorasyonunuz nasıl canım fotoları varmı ne renk?
:13: :13: bencedeeee evet ben akşam zeytinyaglı dolma biber yapcam... :87:
ewet canım yanına da mercimek çorba yaparım ohh mis gibi:))
saolasın bitanemmm
canım fotoları yok ama hem erkek hem kıza uygun bişeyler tasarladık eşimle.. halısı hazır, uyku setlerini beğendik,bayramdan sonra alıcaz.. uyku setlerinin birisini ( oğluşumunkini) ekliyorum amakızlarımın kini de bulayım eklerim.
canım fotoları yok ama hem erkek hem kıza uygun bişeyler tasarladık eşimle.. halısı hazır, uyku setlerini beğendik,bayramdan sonra alıcaz.. uyku setlerinin birisini ( oğluşumunkini) ekliyorum amakızlarımın kini de bulayım eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?