Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederiz teyzoşlarrr inşallah mışıl mışıl uyarlar

krem üzerinde duruyoruz bizde... çünkü duvarım birine duvar kağıdı yaptırıcaz .. dur onunda resmini ekleyeyim

renk mavi olmayacak ama ..onu seçebilirmişiz.duvarın birini böyle kaplatıcaz

Son düzenleme:

kısss çok güzelll uyku setleri felannn artık 3 tane bebişee biraz geniş bi oda ayarlarsınız:):):) ne güzel ev cıvıl cıvıl olcak yaaaaaa

kısss çok güzelll uyku setleri felannn artık 3 tane bebişee biraz geniş bi oda ayarlarsınız:):):) ne güzel ev cıvıl cıvıl olcak yaaaaaa

canım maalesef fazla büyük olmayacak odaları..zaten topu topu 2 oda 1 salon evimiz biri yatakodası biri çocuk odası..çocuk odası da büyük değil..biraz sıkışık olacaklar ama,nasipse müstakil bir ev yaptırıcaz,ozaman büyük odaları olabilecek kuzularımın

ohh ohh ne güzelll inşallah cnaım en yakın zamanda olur şimdilik idare edilcek artık olsunn:)

ayy çok güzel canım bayıldım ben...çok güzel düşünmüşsünüz bence... :13:

saol bıtanem oluyor benım boyle ara ara mert kağan buyudukçee ıyıce arttıı sanırım ama ıyıyımm teşekkurlerrr

bayıldımmmmmmmm maşallahhhhh ayy yesın onu teyzesıııı mışıl mışıl uyusunlar ınş.

hoşdeldinnnnnnnnnnnnnn

hoşbuldukkkk guselllerımmmmmmmmmmmmm

kısslaaarr hoşş geldinizz topukklucumm bayıldım güle güle kullannsınnn fındıklarrrr inşallahh.

iyi olmana sevindim canım...kerata büyüyor ya maşallah ne çabuk geçyior günler

Kaçtan beri burdayım tek kelime yazamadım
Herkes iyi mi bakim
Işteyim ben bugün
Dünde azcık temizlik ettim evde amanınnn gece uyuyamadım ağrıdan
korktum da valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…