canım inşallah bebeğin çok sağlıklıdır her sonucu çok güzel çıkar inşallah.buarada hangi soru ben görmedim
tamam canım valla artık bekliyorum yapacak bişey yok.şimdi eşim aradı nasıl sinirli noldu dedim hastaneye gitmiş üroloji bölümüne 2 tane kız varmış o bölüme ne diye kız otutturmuşlar diye bana bağrıyor :90: sonra doktorun yanına girmiş doktor soyun demiş kocamın soymuş yaa adam hemen muane etmiş ama eşim çok sinirlenmiş sen bana muane edecekler dememiştin diyee sanki yüzkere spermiogram testi yaptırdık nebiliyim bendoktor muane etmiş kızlarda içerde diyo çok rahatsız olmuşşş ve sinirden bana bağırdı
benim ne suçum varrrrr:84:
canım menimmm...
dr.a gitmişsinnn.tüpleremi bakılacak senin..kistini tedavi ettir...sonrada tüplere baktırırsınn.ve eşinde test yaptırsınn.niye sorun sende gibi düşünülüyokiii..hıh...
kesin teşhis konunca insan rahatlıyo bak emin ol...ben sorunum biliyorumm mesela..yumurtalarım yeterli olgunluğa gelmiyo..Rabbim beterinden korusunn..
sende içini ferah tut..hemi datlımmm...
kıyamammm
ama olsun bak bazen yalnızlık bana çok güzel geliyor
dinlendiğimi hissediyorum gerçekten.
2 cuma gitmedim evimdeydim ohhhhhh yan gel yat osman oldum
ayy soba miss gibi ya iliklerine kadar ısınıyor insan
hele bide üstünde ekmek kızartacaksın üstüne yağ bide çay peynir
hele o kokusu varya burnuma geldi sanki :)))
daha çok genetik duruma bakıyor dr.lar
ama biliyosun gen demek 7kuşak demek
bizim bilmediğimiz soyumuzda belkide down lu var
ihtimal düşük gerçi.. O yüzden şimdiden telaş yapma
benim yaşımdan dolayı amnstz. önerdi dr.um
ayrıca prf.e gittim yani perinotolog gerek yok dedi.
Yaptırmadım.. Ama risk çıkıpta amns.de bişi çıkmayan
çoooooook insan tanıyorum:13:
kızlar buarada listeyi yenilermisiniz adet oldum dün.yeni tarihim 5 aralık ama yazmayın isterseniz çünkü laparoskopi olcağım için hamile kalmam zaten imkansızz
buarada laparoskopiden sonraki ay hamile kalmak için çalışmalara başlayabilcekmy,m, acaba ainş bekleme süresi vermzeler offf:97:
Ayy yirim seni de efkarını da ben
Kıyamam sana...Allah'ım tez zamanlarda sen rakıya bağlanmadan buluştursun kocişine kavuştursun seni kuşum...
Hakkı abim söylesin bakalım damardan damardan
canım inşallah bebeğin çok sağlıklıdır her sonucu çok güzel çıkar inşallah.buarada hangi soru ben görmedim
tamam canım valla artık bekliyorum yapacak bişey yok.şimdi eşim aradı nasıl sinirli noldu dedim hastaneye gitmiş üroloji bölümüne 2 tane kız varmış o bölüme ne diye kız otutturmuşlar diye bana bağrıyor :90: sonra doktorun yanına girmiş doktor soyun demiş kocamın soymuş yaa adam hemen muane etmiş ama eşim çok sinirlenmiş sen bana muane edecekler dememiştin diyee sanki yüzkere spermiogram testi yaptırdık nebiliyim bendoktor muane etmiş kızlarda içerde diyo çok rahatsız olmuşşş ve sinirden bana bağırdı
benim ne suçum varrrrr:84:
ayy soba miss gibi ya iliklerine kadar ısınıyor insan
hele bide üstünde ekmek kızartacaksın üstüne yağ bide çay peynir
hele o kokusu varya burnuma geldi sanki :)))
anladım ablacım çok sağol teşekkür ederim cevabın için.
Genetik oluyor düşündüğüm gibi yani.biz eşimle hastada olsa aldırmayı düşünmüyoruz zaten.allah ım sağlıklı oldugunun haberini almayıda nasip eder inşallah
yata yata bir karpuz bide biz büyüyoruz hehehe nabersiniz yavrular
Anladım ablacım çok sağol teşekkür ederim cevabın için.
Genetik oluyor düşündüğüm gibi yani.Biz eşimle hastada olsa aldırmayı düşünmüyoruz zaten.Allah ım sağlıklı oldugunun haberini almayıda nasip eder inşallah
yata Yata bir karpuz bide biz büyüyoruz hehehe nabersiniz yavrular
Sizin ikili testiniz geldi demi hadi hayırlısı korkma bşicik çıkmaz
vermezler hayatımm vermezler..ne varki onda.laporoskopi tüplerine bakılcak demek dimi... :26:
Eğer öyleyse vermexler süre..sanmıoyrumm...
Amin canımbenimm...
Ee doktora bağıramıyacağına göreee...
Hırsını kimden çıkaracakk...zavallı karısındaaaaaaaaaaaaaannn...
Kurbanız anacım bizz.günah keçisiyizzz...
E o kadar zahmeti var ısıtmasında göriyimmm...
Ay benimde canım çekti..nicedir yemiyorum kızarmış ekmekkk...
Ben fakirim abiiiiii...
sağol bitanem doktora gittim evet tüpler için değil kistim için oluyorum.eşimde gitmiş hastaneye yukarda anlattım bi dolu bağırdı bana zaten akşam hesabını alıcam ben onundoktor soyun demiş ona sinirlenmiş yok kızlar var diye sinirlenmiş bizde soyunuozz alla alla napalım her ay doktora gidiyorum cnm yokmu bnm
canım içim rahat Allahımın ziniyle laparoskopiden sonra hamile kalabileceğime inanıyoruminş
henüz değil canım ama bayramdan sonraki salı günü nasipse gidicem doktoruma.
Ense kalınlığına bakılcakmış bir de 2li test yapılcakmış...siz atlattınız çok şükür ki hayırlısıyla darısı başımıza canım...
afferin arkadaşımmaa... :13:
valla Allahtan umut kesilmezmiş..asla kesmeyi düşünmüyorummm...
kocişinede aynen söylüyosun bu dediklerini..niçün sana bağırıyomuşş.ben düşük yaptığım ay görmeyen kalmadı bi taraflarımı..bende kocişime bağırıyım o zaman sende dr.a gittiğinde ona bağır kızzz..anlasınnn....
evet demi bende laparoskopiden sonra ona bağırıcam bol bol neyse o hatasını anlar özürdiler zaten ayhhh bakıyorum araştırıyorum laparoskopiden sonra 6 ay olmuyormuş bebek ama ben inanıyorumki benim olacak inşallahhhh
bak canım zaten ult.da ense kalınlığı ve burun kemiği ölçsü
normalse kan değerinde normalse korkma
ama bu risk araştırmasında bu verilerle kan değeri ve yaş kilo da devreye girince abuk subuk rakamlar çıkıyo insanı tedirgin ediyolar
ben çok üzülmüştüm herşey normaldi ama yaşımdan dolayı yüksek riskte çıkıyodum.. Genede yaptırmadım amns.zi tabi perinotolog un yapacağı yorumda çok önemli..:13:
yata Yata bir karpuz bide biz büyüyoruz hehehe nabersiniz yavrular
deliiii
Kızarmış ekmek yediğin içinmi fakirsin
soba yaktığın içinmi
yoksa kızarmış ekmek yemediğin içinmi
kalorifer olmadığı içinmi
selizcim az öncede yazdım sana görmedin
benimde 4,5 cm kistim vardı eşşek kadan
2ay d.kontrol hapı kullandım geçti bitti
başka bi dr.a daha gitsen diyorum
hazır adette olmuşsun ilacı kullansan bu ay
inşallah abla hepsi iyi çıkar.ilk önce ultrasondan bakıcakmış.sonra kana göndericek sanırım. Yaşım 24,5:)) kilomda aldıklarımıda sayarsam 56-57 falan..ama kaderimizde ne varsa o olcak tabi..ben de risklide olsa yaptırmayı düşünmüyorum amniyo sentezi çünkü hiçbiri %100 hasta diyemez ki.belkide çok sağlıklı doğacak...kim bilir.neticede öyle bir çocuğu dünyaya getirmenin en çok ona sıkıntısı olacak belki herşeyi düşünüyorum ama yine de aldıramam sanırım...sınavım der doğururum...allah'ım böyle düşüncelerle baş başa bırakmasn insanı
Gönder gulum Gönder anca taşır beni 57kgyide gördüm şükürdozer göndercem sana ben artık
Iyii nossun yorgunluk
sen nassın yok dimi kanama neyim
Olsun canım olsun ohh sefanız olsun valla büyüyün tabi...
Ben iyiyim canım kociş maçta ben evdeyim dinlenıorum ben de...
Ense kalınlıgı dediği zaten 2li test ense ölçülüyor bide kan veriyorsun ama 13 haftayı geçirme 12+ larda gitmen lazımHenüz değil canım ama bayramdan sonraki salı günü nasipse gidicem doktoruma.
Ense kalınlığına bakılcakmış bir de 2li test yapılcakmış...Siz atlattınız çok şükür ki hayırlısıyla darısı başımıza canım...
abla cevap yazdım sana sen görmemişsin
bende bu kist 6 aydır var ben 3 ay ilaçla korundum ama kist küçülmedi bile
ben heray doktor kontrolundeyim zaten
ama doktorum bu kistin dirençli olduğunu ve asla ilaçla geçmeyeceğini söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?