evet canım gönderdim ve rahatım..Hoşgeldin hayatım...İyi yaptın doyurdun kocişi gönderdin...
hoşbuldum Kuşum Sende hoşgeldinnnnn
Sen Öğrenirsin çünkü çok kişi 2li testte ögrenmiş hadi bakalım hayırlısı neyse o gelsin
Canlar fındığımızın son halini albümüme ekledim baksanıza büyümüş mü fasulyem:)
bende hoşbuldum o zamann.:76:.eee göbik ne alemde büyüdümü...cekte koy bakalım göbikine..:82:
baktım maşallahh kocaman olmuşş.:81:.elleri ayakları belli olmaya başlamış bile..
ya hatcem sanki 2 gündür göbüşüm indi gibi onada moralim bozuluyor accık bekle çekimmm
ya hatcem sanki 2 gündür göbüşüm indi gibi onada moralim bozuluyor accık bekle çekimmm
yesinler senin bızdığınııı emi.Sağol Hatice teyzesi herşeyi oluşmuş gibiydi...Hatta ayaklarını kaldırdı indirdi hareket etti kocişle o kadar heyecanlandık ve mutlu olduk ki onu öyle görünce!Poposunu dikti havaya bızdık
bende bakıcammmmmmmm :81:
yesinler senin bızdığınııı emi.
ceksinde bakalımmmm..:82:
kızlarr hamişliğinizi adetten kac gün sonra öğrenmiştiniz..
kızlarr hamişliğinizi adetten kac gün sonra öğrenmiştiniz..
bende bakıcammmmmmmm :81:
aa neden büyüce yerde iniyomu..kuzumm gaz olduğu zaman kocaman olur..ama gaz gidince sanki kücülmüş gibi gelir sen içini ferah tutt bebemm..
Ben de görmek istiyommm göbüşü
! gün geçince ögrenmiştim ben canımmmkızlarr hamişliğinizi adetten kac gün sonra öğrenmiştiniz..
fatikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hani nerde göbüşün gız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?