aminn canım benim inşallahh sağlıklı olurlar
ama madem aldırmayı düşünmüyosun kesinlikle,
neden ikili üçlü testleri yaptırıp canını boşyere sıkacaksın ki
ben olsam yerinde böle net bir kararım varken
hiç bi şekilde test yaptırıpta hayatı kendime zehir etmem
gönder gulum gönder anca taşır beni 57kgyide gördüm şükür
çok şükür yok kanama
sende son dakkalarda yorma kendini valla yersin dayagı
Dinlen tabi kuzumu yorma senide döverim bak
Ense kalınlıgı dediği zaten 2li test ense ölçülüyor bide kan veriyorsun ama 13 haftayı geçirme 12+ larda gitmen lazım
sende atlatırsın içini ferah tut
Gönder gulum Gönder anca taşır beni 57kgyide gördüm şükür
Çok şükür yok kanama
sende son dakkalarda yorma kendini valla yersin dayagı
Dinlen tabi kuzumu yorma senide döverim bak
Ense kalınlıgı dediği zaten 2li test ense ölçülüyor bide kan veriyorsun ama 13 haftayı geçirme 12+ larda gitmen lazım
Sende atlatırsın içini ferah tut
Kızlar bayramdan sonra nasipse 2li teste gidicem.Hem de ense kalınlığına bakılcak bebeğin.
Çok heyecanlı ve de az da olsa endişeliyim.Bu test sonucunda bebeğin "down sendromlu"olup olmadığı çıkıyor yanılmıyorsam.Riskli çıkarsa amniyo sentez öneriyorlarmış hatta gerekli görüyorlarmış.Ama bizim eşimle ortak kararımız tabii başa gelmeden büyük konuşmaya her zaman karşıyım ama böyle de olsa bebeğimi aldırmak istemiyoruz;belkide bizim sınavımız budur diyoruz.Onunda yaşamaya hakkı var diyoruz.O yüzden sanırım amniyo sentez yaptırmam.Benim merak ettiğim çocugun bu şekilde hasta olması genetik bir durum mu yoksa bunu etkileyen fiziki koşullarda var mı?
Kızlar benim sorumu kimsecikler görmedi sanırım.Bilen arkadaslarım yardım eder misiniz bana?
Tabi ki canım üzermiyim kuzuları üzmüyoruz bol bol popomuzu yayıp yatıyoruz:)
Şimdi kötü olan araya bayram giriyor.Hemen gitsem bile 12+6 oluyorum dilerim bir sıkıntı olmaz.Kanda bakılıyor bir de ultasondan bakılıyor mu dimi ense kalınlıgına?
tabi ki canım üzermiyim kuzuları üzmüyoruz bol bol popomuzu yayıp yatıyoruz:)
şimdi kötü olan araya bayram giriyor.hemen gitsem bile 12+6 oluyorum dilerim bir sıkıntı olmaz.kanda bakılıyor bir de ultasondan bakılıyor mu dimi ense kalınlıgına?
Bence korkma beni hatırlamıyormusun bende çok korkuyoryum Allahın izni ile bişicik çıkmıcak zaten 2 li test temiz çıkınca 3lü testi baren istemiyorlarmış bileHaklısın abla...Aslında o da aklıma gelmiyor değil...
Hiç yaptırıp aklımı karıstırmasam mı diyorum ama yine de böyle geri kalan günlerim boyunca merak olacak içimde...Sadece ense ölçümünü ve 2li testi istiyorum.3lüyü de yaptırmıcam sanırım...
ay napim fatoş ya
7 ay oldu yardımcıyı aldık öğrettim işi sayılır
ama güvenemiyorum mecbur haftada 2gün geliyorum
asıl evde yorgunluk oluyo valla
hazırlıklar beni çok yordu
bi oda yapalım kıza dedik
ev alt üst olduE alışveriş yıka ütüle v.s. çok yoruldum
nihayet bitti bi tek büyük temizlik kaldı işte haftaya o biter
son 3 haftada dinlenmeyi umut ediyorum
11.dolduktan sonra yapılıyo benim bildiğim
int.den araştır bence canım
11+3de mi ne yapılmıştı benim
ben çıkar kızlarrr
evden girerim gene öpüyorumm
Tabi ki canım üzermiyim kuzuları üzmüyoruz bol bol popomuzu yayıp yatıyoruz:)
Şimdi kötü olan araya bayram giriyor.Hemen gitsem bile 12+6 oluyorum dilerim bir sıkıntı olmaz.Kanda bakılıyor bir de ultasondan bakılıyor mu dimi ense kalınlıgına?
Bence korkma beni hatırlamıyormusun bende çok korkuyoryum Allahın izni ile bişicik çıkmıcak zaten 2 li test temiz çıkınca 3lü testi baren istemiyorlarmış bile
İçini ferah tut
yirim ben onun odasını zillli pek süslü olacak bak dedi dersin :)))
Ablacım yormasana kendini büyük temizliğe birini al olmazsa sen yapma bak sakın
Dikkat et artık
amin ablacım nedense hiç korkmuyorum aksine bu operasyon sayesinde bebeğime kavuşacağımı düşnüüyorumay özürdilerim canım görmemişim
anladım şimdi ozaman dr.una güveneceksin
hayırlısı hakkında
çiğdeminde dediği gibi
tedavisi olan hastalıkdan korkmayın
olmayandan korkun allahım göstermesin
canım kistim 3cmyken 4,5 olmuş gittikçe büyüyor.doktor kistinin ne olduğunu ancak o kisti operasyonla çıkardıktan sonra öğrenebiliriz dedi büyük ihtimal kötü bişey değil çikolata kisti falan olduğunu sanmıyorum dedi.bitane kistim var zaten.ilaçlada geçmedi küçülmek yerine büyüyor oyüzden eniyisimi bunu lakaroskopiyle almak dedi bende doktorumla aynı fikirdeyim canım sen nediyorsun bir kist uzmanı olaraktan :86:Seliz Bir kist uzmanı olaraktan olaya el koymak isrtedim Kaç cm kistin endometriomamamı yoksa normal bir kistmi birde tüp olayın ne canımcım tıkanıklıkmı varmış
11.dolduktan sonra yapılıyo benim bildiğim
int.den araştır bence canım
11+3de mi ne yapılmıştı benim
ben çıkar kızlarrr
evden girerim gene öpüyorumm
Bişi olmaz bende 12+3 te falan yaptırmıştım. '.derece ult. deniyor normallerden daha detaylı tabi sen anlamıyorsun farkını dr anlıyo sadece ama gittiginde cinsiyetinide sor çünkü 13 haftada bu ult. da belli olurmuş ben sonradan duydum malesef sormadım Eger özelde yaptırırsan ve gösterirse kesin ögrenirsin
hatcem nerdesin yawwww eşimi gönderdim hastaneyekızlarr haber vermeden ayrıldım kusura bakmayın..koçişim geldi yemeğe gönderdim ve geldim..
fatoşş ve yavyumm hoşgeldinizzzz...
:92: :92: :92: :92: :92:
Ayyy bunu görünce aklıma şero ve topuklu geldi
kızlarr haber vermeden ayrıldım kusura bakmayın..koçişim geldi yemeğe gönderdim ve geldim..
hatcem nerdesin yawwww eşimi gönderdim hastaneyebana çok sinirlendi olayı okudunmuu bnm ne suçum varsa bağırdı pazartesi tahlil yaptırıck bende didiom ankaraya:94:
kızlarr haber vermeden ayrıldım kusura bakmayın..koçişim geldi yemeğe gönderdim ve geldim..
canım kistim 3cmyken 4,5 olmuş gittikçe büyüyor.doktor kistinin ne olduğunu ancak o kisti operasyonla çıkardıktan sonra öğrenebiliriz dedi büyük ihtimal kötü bişey değil çikolata kisti falan olduğunu sanmıyorum dedi.bitane kistim var zaten.ilaçlada geçmedi küçülmek yerine büyüyor oyüzden eniyisimi bunu lakaroskopiyle almak dedi bende doktorumla aynı fikirdeyim canım sen nediyorsun bir kist uzmanı olaraktan :86:
ayrıca tüplerimle alakalı bişey yok sadece ben doktora bu operasyondan sonra gebe kalma şansım düşermi dedim oda aksine şansın yükselir mesela tüplerin tıkalıysa açılır yada başka bir sorunun varsa bu operasyonda ortaya çıkar dedi yani doktorum çok olumlu benide motivite etti
Araya bayramın girmesi sıkıntı oldu bizim için ama dilerim zamanlama sıkıntı olmaz...
Tamam canım söylediğin iyi oldu.Zaten çok merak ediyorum kız bebiş mi benimkisi erkek mi diye.Gidince mutlaka sorucam belkide inat etmezde gösterir kendisini...
Ben özel doğum hastanesine gidiyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?