Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Haklısın abla...Aslında o da aklıma gelmiyor değil...
Hiç yaptırıp aklımı karıstırmasam mı diyorum ama yine de böyle geri kalan günlerim boyunca merak olacak içimde...Sadece ense ölçümünü ve 2li testi istiyorum.3lüyü de yaptırmıcam sanırım...

ay napim fatoş ya
7 ay oldu yardımcıyı aldık öğrettim işi sayılır
ama güvenemiyorum mecbur haftada 2gün geliyorum
asıl evde yorgunluk oluyo valla
hazırlıklar beni çok yordu
bi oda yapalım kıza dedik
ev alt üst oldu E alışveriş yıka ütüle v.s. çok yoruldum
nihayet bitti bi tek büyük temizlik kaldı işte haftaya o biter
son 3 haftada dinlenmeyi umut ediyorum

Seliz Bir kist uzmanı olaraktan olaya el koymak isrtedim Kaç cm kistin endometriomamamı yoksa normal bir kistmi birde tüp olayın ne canımcım tıkanıklıkmı varmış

Tabi ki canım üzermiyim kuzuları üzmüyoruz bol bol popomuzu yayıp yatıyoruz:)
Şimdi kötü olan araya bayram giriyor.Hemen gitsem bile 12+6 oluyorum dilerim bir sıkıntı olmaz.Kanda bakılıyor bir de ultasondan bakılıyor mu dimi ense kalınlıgına?

canım merak etme...
galiba yaşla bir ilgisi var, yaş ilerledikce risk de yükseliyormuş diye biliyorum ama doğru mu bilmiyorum tabii....genetik de olabilir...yani hem genetik hem fiziki....
inşallah bir sorun çıkmaz....

evet hem ultrason hem kanda bakılıyor

11.dolduktan sonra yapılıyo benim bildiğim
int.den araştır bence canım
11+3de mi ne yapılmıştı benim

ben çıkar kızlarrr
evden girerim gene öpüyorumm

Bence korkma beni hatırlamıyormusun bende çok korkuyoryum Allahın izni ile bişicik çıkmıcak zaten 2 li test temiz çıkınca 3lü testi baren istemiyorlarmış bile
İçini ferah tut

yirim ben onun odasını zillli pek süslü olacak bak dedi dersin :)))
Ablacım yormasana kendini büyük temizliğe birini al olmazsa sen yapma bak sakın
Dikkat et artık

Bişi olmaz bende 12+3 te falan yaptırmıştım. '.derece ult. deniyor normallerden daha detaylı tabi sen anlamıyorsun farkını dr anlıyo sadece ama gittiginde cinsiyetinide sor çünkü 13 haftada bu ult. da belli olurmuş ben sonradan duydum malesef sormadım Eger özelde yaptırırsan ve gösterirse kesin ögrenirsin

İnşallah canım.İllaki o endişe oluyor tabii...12+6da gidebilicem inşallah sorun olmaz...
Tüm bebişler sağlıklı olsun inşallah...

kızlarr haber vermeden ayrıldım kusura bakmayın..koçişim geldi yemeğe gönderdim ve geldim..
fatoşş ve yavyumm hoşgeldinizzzz...

Son düzenleme:
:92: :92: :92: :92: :92:

Ayyy bunu görünce aklıma şero ve topuklu geldi

ay özürdilerim canım görmemişim
anladım şimdi ozaman dr.una güveneceksin
hayırlısı hakkında
çiğdeminde dediği gibi
tedavisi olan hastalıkdan korkmayın
olmayandan korkun allahım göstermesin
amin ablacım nedense hiç korkmuyorum aksine bu operasyon sayesinde bebeğime kavuşacağımı düşnüüyorum
Seliz Bir kist uzmanı olaraktan olaya el koymak isrtedim Kaç cm kistin endometriomamamı yoksa normal bir kistmi birde tüp olayın ne canımcım tıkanıklıkmı varmış
canım kistim 3cmyken 4,5 olmuş gittikçe büyüyor.doktor kistinin ne olduğunu ancak o kisti operasyonla çıkardıktan sonra öğrenebiliriz dedi büyük ihtimal kötü bişey değil çikolata kisti falan olduğunu sanmıyorum dedi.bitane kistim var zaten.ilaçlada geçmedi küçülmek yerine büyüyor oyüzden eniyisimi bunu lakaroskopiyle almak dedi bende doktorumla aynı fikirdeyim canım sen nediyorsun bir kist uzmanı olaraktan :86:
ayrıca tüplerimle alakalı bişey yok sadece ben doktora bu operasyondan sonra gebe kalma şansım düşermi dedim oda aksine şansın yükselir mesela tüplerin tıkalıysa açılır yada başka bir sorunun varsa bu operasyonda ortaya çıkar dedi yani doktorum çok olumlu benide motivite etti

11.dolduktan sonra yapılıyo benim bildiğim
int.den araştır bence canım
11+3de mi ne yapılmıştı benim

ben çıkar kızlarrr
evden girerim gene öpüyorumm

görüşürz abla sağol ilgin için

Araya bayramın girmesi sıkıntı oldu bizim için ama dilerim zamanlama sıkıntı olmaz...
Tamam canım söylediğin iyi oldu.Zaten çok merak ediyorum kız bebiş mi benimkisi erkek mi diye.Gidince mutlaka sorucam belkide inat etmezde gösterir kendisini...
Ben özel doğum hastanesine gidiyorum canım...

kızlarr haber vermeden ayrıldım kusura bakmayın..koçişim geldi yemeğe gönderdim ve geldim..
hatcem nerdesin yawwww eşimi gönderdim hastaneye bana çok sinirlendi olayı okudunmuu bnm ne suçum varsa bağırdı pazartesi tahlil yaptırıck bende didiom ankaraya:94:
:92: :92: :92: :92: :92:

Ayyy bunu görünce aklıma şero ve topuklu geldi

hatcem nerdesin yawwww eşimi gönderdim hastaneye bana çok sinirlendi olayı okudunmuu bnm ne suçum varsa bağırdı pazartesi tahlil yaptırıck bende didiom ankaraya:94:

okudum canımm..ayy hem üzüldüm hemde cok güldüm...
eee biz kadınlar nasıl kadın doğuma gidip gösteriyosak onlarda ürolokta gösterecekler..boşver biranlık sinirle bağırmıştır gelince özür diler ne olsa..sonucta bir kere oluyo..

hoşbuldum Kuşum Sende hoşgeldinnnnn

Şimcik Canımcım 4,5 cmlik bir kist büyük değil ama büyümesi tabiki kötü bişi. Çikolata kisti oldugunu açıkcası tahmin edilebilirdi etmemesi ilginç Çünkü benim kistim için 16dr falan gittim 16 sıda çikolata dedi o kist sıvı ve yapışkan oluyor ve gebeliği engelliyor o yapışkanlık tüplerine gidiyo ve hamile kalamıyorsun ki benim öleydi.
laporoskopi ameliyatı çok basit 3 günde turp gibi oluyorsun en fazla 4 ay sonra da göbüşün doluyor.Ameliyattan sonra en dikkat etmen gereken şey ise ayakların çünkü kist hemen tekrarlıyor kendini
Ben iyiyki oldum diyorum Ama bence doktoruna çok güvenmelisin çok inanmalısın daha önceli laporoskopik ameliyatlarını incelemelisin basit ama tehlikeli bir ameliyat

Sen Öğrenirsin çünkü çok kişi 2li testte ögrenmiş hadi bakalım hayırlısı neyse o gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…