Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ye teyzesii
Canım senin adet günün geldi mi test yaptın mı bu arada ne alemdesin?
hele bir doğsun sen yersin bizim yerimize.
canım daha var bugünü saymassak kaldı 2 gün ama cok heyecanlıyım..test yapmamak için cok zor duruyorum..:94:

yeyimm senin o minik göbikini...ayy cok tatlı duruyo ya..
gayet normal bikere kücülmemişki göbikin.

slm kızlaaar :80:
anam ne yoğun bir gündü ya
sizler ne kaynatıyosunuz bakeeeem :78:
Hoşgeldin fıstıkkk

Yok canım bence senin göbüş maşallah hala yerli yerinde
Özellikle kırmızı bluzunun olduğu resimde çok şirin bayıldım...

Ya benim karnımda bir garip oldu hani deri çok kuru pul pul dökülür ya aynen öle
bide benim göbekten çok popom büyüdü

Ben de senin adına çok heyecanlıyım canım!
Allah'ım yüzümüzü güldürür inşallah...

Ay benimki tuhaf bir durumdu 4gün önceden öğrenmiştim ama 31günde adet olurken o ay 28günde olan biri gibi olmuştu yumurtlamam...

yeyimm senin o minik göbikini...ayy cok tatlı duruyo ya..
gayet normal bikere kücülmemişki göbikin.

3 gündür çok takıyorum kafaya ya belki ondan öle geliyordur bana gerçi bgn kuzenimde dedi küçülmemiş aynı duruyor diye ama işte gelde bu manyak fatoşa anlat

Hoşgeldin fıstıkkk

Ya benim karnımda bir garip oldu hani deri çok kuru pul pul dökülür ya aynen öle

hoşbuldum canım:92:
popo büyüyünce kız olur derler ama bakalım:98:
bu arada senin cinsiyeti belli değildi demi

1 gün sonra öğrendim ben canım...
senin günün ne zamannnnn 9umu?
hımm evet canım aslında 8 kasım ama bakalım beklayip görücez.
Canım ben beklenen adet tarihinden 4 gün önce öğrenmiştim...
Ama o ay erken yumurtlamıştım tabii ondan öyle oldu...
ama ben bu ay gec yumurtladım adetimin 18. günü ve yumurtlamadan sonra 11. gün bugün..:26:
! gün geçince ögrenmiştim ben canımmm
bakalım günüm gelsinde dayanamam bende yaparım.:89:
slm kızlaaar :80:
anam ne yoğun bir gündü ya
sizler ne kaynatıyosunuz bakeeeem :78:

hoşgeldin canımmm...
valla bizde fatoşun göbikine bakıyozz..:82:

canım benim inş.en kısa zamanda seninde bebişinden ve göbüşünden bahsederiz:97:

Hoşgeldin fıstıkkk

Hormonsal olabilir hayatım bu dönemde.Saç ve cilt kuruyabiliyor.Bir arada sivilceler basmıştı beni.Bir de derin gerginleşiyor ya göbüşün büyüdükçe bence ondan da olabilir.Aa kız olabilir senin bebişin...Hani derler ya kız bebek popoyu büyütür erkek bebişte karın sivri olur diye...Anam yerim senın kızceni ben

inşallah hayatımm.....evet yaa cok erken öğrenmişsin sen...

3 gündür çok takıyorum kafaya ya belki ondan öle geliyordur bana gerçi bgn kuzenimde dedi küçülmemiş aynı duruyor diye ama işte gelde bu manyak fatoşa anlat

ayy fatoşum takılıcak bişey yokk gayet normal göbüşün..sen içini ferah tut..:87:

ayy çok şirin görünüyo fatoşum ya
göbüş büyüdükçe insan kendini çok özel hissediyo deyil mi:82:

Çok tişükkür ederim canımcım
Aynen öle daha çok büyüsün die hergüğn bakıyorum sanırım 5. aydan sonra hızla büyüyo

hoşbuldum canım:92:
popo büyüyünce kız olur derler ama bakalım:98:
bu arada senin cinsiyeti belli değildi demi

anlamadım ki biri kıza benziyo dedi biri erkege benziyo diyo bu doktorlar kafayı yemiş

ayy bende dün izinliydim kızıma ciciler aldım ama burdan gösteremki
evde de pc yok 2 talım hastane çıkışı ,bornoz seti,2 tane peluş battaniye aldım
bol bol çorap patik aldım
beşiğinide sipariş verdik haftaya gelecek inş
bebek alışverişinin bu kadar zevkli olacağını bilmiyordum acayip keyiflendim ya:78:

Doğru canım bu ay sen geç yumurtladın 3günün daha var adet gününe o zaman...Hadi bakalım çok dayanamazsan adet günü yaparsın ayy ben bile heyecanlıyım:18:

bebe yagı sürüyorum sürmeyince dökülüyo gibi
Valla kız erkek hiç fark etmiyo Saglıkla gelsinde ama erken ögrenim ancak hazırlanırım dimiii

ayy fatoşum takılıcak bişey yokk gayet normal göbüşün..sen içini ferah tut..:87:

ya hatcem beni bilion çok pipirik dilim ama ben takmadıkça başıma bişi gelmeye başladı valla ne bilim bende aptal oldum

Oyy oyy yerim ben onun miniş miniş cicilerini...
İyi günlerde sağlıklı giysin inşallah canım...
Darısı bizlerinde başına sen anlatırken ben bile heveslendim valla..Cinsiyeti belli olsa azcık daha büyüsede bizde ufaktan ufaktan alsak bişiler eminim çook zevklidir!

ayy güle güle iyi günlerde kullanın canım...zvklidir eminimm ben her çarşıya gidince bebek kıyafetlerine nasıl bakıyorum kii almak daha başkadır eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…