ayy güle güle iyi günlerde kullanın canım...zvklidir eminimm ben her çarşıya gidince bebek kıyafetlerine nasıl bakıyorum kii almak daha başkadır eminim..
ayy bende dün izinliydim kızıma ciciler aldım ama burdan gösteremki
evde de pc yok2 talım hastane çıkışı ,bornoz seti,2 tane peluş battaniye aldım
bol bol çorap patik aldım
beşiğinide sipariş verdik haftaya gelecek inş
bebek alışverişinin bu kadar zevkli olacağını bilmiyordum acayip keyiflendim ya:78:
bebe yagı sürüyorum sürmeyince dökülüyo gibi
Valla kız erkek hiç fark etmiyo Saglıkla gelsinde ama erken ögrenim ancak hazırlanırım dimiii
ya hatcem beni bilion çok pipirik dilim ama ben takmadıkça başıma bişi gelmeye başladı valla ne bilim bende aptal oldum
evet ben büyük ihtimalle dayanamam ve testi yaparım zaten evde test boll..Doğru canım bu ay sen geç yumurtladın 3günün daha var adet gününe o zaman...Hadi bakalım çok dayanamazsan adet günü yaparsın ayy ben bile heyecanlıyım:18:
ya hatcem beni bilion çok pipirik dilim ama ben takmadıkça başıma bişi gelmeye başladı valla ne bilim bende aptal oldum
hayırlı olsun kuzum Allah saglıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin
Eeee evde pc yokmuş sen işten çıkınca biz senden nasıl haber alcaz bakimmm
ayyy haticem bu ay artık bize müjdeyi ver ya
inan senden çok biz istiyoruz heee:97:
bende size hamiş olmayan göbiğimi gösterim..
hamiş kalınca ne olucak bilemiyorum..
ya hatçe çok şirin ya:98:
o zaman hamiş kaldığında kocaman bi göbüşün olacak :81::81:
Enemm göbüşe bak;kız tıpkı hamiş göbüşü gibi...
Çok yakışacak sana inşallah
evet benim diğer hamişliklerde kocamandı..eminim ben top gibi bişiy olurum..
Evet canım bebe yağını kullanıyorlar genelde hem çatlakların olursa ki inşallah olmaz ona iyi gelir hem de kuruyan cildine...Tabiki canım sağlıkla gelsinler ister kız ister erkek olsunlar dünyalar kadar sevilecekler neticede...Tabii belli olsunda yavaş yavaş cicilerini alırsın minişin...
Hem sakın öyle kendini olur olmaz vesveselerle yorma emi.Göbüşün inan eskisinden de belirgin maşallahBebeğinde iyi sen de iyisin.Sadece temkinlisin ve kendini yormayarak en güzelini yapıyorsun.Ama sakın öyle ayna karşılarına geçip büyümüyor mu deyip dinleme kendini canım ki bebeğinde etkilenmesin...
evet ya sen bu kadar takmazdın..ama canım dr. gidince e ufakta olsa bir sorun olduğunu öğrendin tabiki kafaya takman normal ama daha fazla takıpta stres yapma..allahım sizi korusun inş.. [/B]
saol canım
işten çıkmadan alıcaz inş yoksa evde kafayı yerim ben sıkıntıdan :95:
evet son 3 gündür böylee gaz var sanırım...ayy inşallah hamiş olduğum günleride görürüm. .o zaman şişsinde nerem şişerse şişsin..
valla düşünüyorum da ameliyat olcagım zamanıyumurtalıgımın alınma ihtimali bile vardı ama bu kadar korkup takıntı yapmamıştım
Aslında hep inandıgım bişi var sakınan göze çöp batar hep buna göre yaşadım ama işte 3 gündür beceremiyordum ama bgn daha iyiyim
Birde dün ayşeye anlattım faceden dün bebegim tekmeledi beni bayagı bayagı hissettim önce dedim ki yok artık çok küçük hissetmem mümkün değil ama ayşe dediki belki çok üzüldün orda iyi oldugunu belli etmek için yaptı hani zor ama olabilir diye düşünmeye başladım bende Valla hayırlısını diliyorum artık yaradandan hakkımızda ne hayırlı ise onu versin
senin göbüşünü sevsinler belki sıpa yerini hazırlamıştır ne dersin
Hamile kalmak zormuş kalınca dogurmak zormuş Allah yardımcımız olsun vallahi
valla düşünüyorum da ameliyat olcagım zamanıyumurtalıgımın alınma ihtimali bile vardı ama bu kadar korkup takıntı yapmamıştım
Aslında hep inandıgım bişi var sakınan göze çöp batar hep buna göre yaşadım ama işte 3 gündür beceremiyordum ama bgn daha iyiyim
Birde dün ayşeye anlattım faceden dün bebegim tekmeledi beni bayagı bayagı hissettim önce dedim ki yok artık çok küçük hissetmem mümkün değil ama ayşe dediki belki çok üzüldün orda iyi oldugunu belli etmek için yaptı hani zor ama olabilir diye düşünmeye başladım bende Valla hayırlısını diliyorum artık yaradandan hakkımızda ne hayırlı ise onu versin
Evet evet bencede yoksa biz naparıs haber aladan deli edersin bizi meraktan vallaaaa
senin göbüşünü sevsinler belki sıpa yerini hazırlamıştır ne dersin
off kızlar çok acıktım ben ya saat 9 olsada evime gidip yemek yesem ya
üstelik bide diyetteyim ne yiceğimi şaşırdım vallaha :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?