Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun kuzum Allah saglıkla huzurla giydirmeyi nasip etsin

Eeee evde pc yokmuş sen işten çıkınca biz senden nasıl haber alcaz bakimmm

Evet canım bebe yağını kullanıyorlar genelde hem çatlakların olursa ki inşallah olmaz ona iyi gelir hem de kuruyan cildine...Tabiki canım sağlıkla gelsinler ister kız ister erkek olsunlar dünyalar kadar sevilecekler neticede...Tabii belli olsunda yavaş yavaş cicilerini alırsın minişin...
Hem sakın öyle kendini olur olmaz vesveselerle yorma emi.Göbüşün inan eskisinden de belirgin maşallahBebeğinde iyi sen de iyisin.Sadece temkinlisin ve kendini yormayarak en güzelini yapıyorsun.Ama sakın öyle ayna karşılarına geçip büyümüyor mu deyip dinleme kendini canım ki bebeğinde etkilenmesin...

Doğru canım bu ay sen geç yumurtladın 3günün daha var adet gününe o zaman...Hadi bakalım çok dayanamazsan adet günü yaparsın ayy ben bile heyecanlıyım:18:
evet ben büyük ihtimalle dayanamam ve testi yaparım zaten evde test boll..
ya hatcem beni bilion çok pipirik dilim ama ben takmadıkça başıma bişi gelmeye başladı valla ne bilim bende aptal oldum

evet ya sen bu kadar takmazdın..ama canım dr. gidince e ufakta olsa bir sorun olduğunu öğrendin tabiki kafaya takman normal ama daha fazla takıpta stres yapma..allahım sizi korusun inş..

Hamile kalmak zormuş kalınca dogurmak zormuş Allah yardımcımız olsun vallahi

evet ya sen bu kadar takmazdın..ama canım dr. gidince e ufakta olsa bir sorun olduğunu öğrendin tabiki kafaya takman normal ama daha fazla takıpta stres yapma..allahım sizi korusun inş..[/B]

valla düşünüyorum da ameliyat olcagım zamanıyumurtalıgımın alınma ihtimali bile vardı ama bu kadar korkup takıntı yapmamıştım
Aslında hep inandıgım bişi var sakınan göze çöp batar hep buna göre yaşadım ama işte 3 gündür beceremiyordum ama bgn daha iyiyim
Birde dün ayşeye anlattım faceden dün bebegim tekmeledi beni bayagı bayagı hissettim önce dedim ki yok artık çok küçük hissetmem mümkün değil ama ayşe dediki belki çok üzüldün orda iyi oldugunu belli etmek için yaptı hani zor ama olabilir diye düşünmeye başladım bende Valla hayırlısını diliyorum artık yaradandan hakkımızda ne hayırlı ise onu versin

saol canım
işten çıkmadan alıcaz inş yoksa evde kafayı yerim ben sıkıntıdan :95:

Evet evet bencede yoksa biz naparıs haber aladan deli edersin bizi meraktan vallaaaa

hamiş kalınca ne olucak bilemiyorum..

senin göbüşünü sevsinler belki sıpa yerini hazırlamıştır ne dersin

off kızlar çok acıktım ben ya saat 9 olsada evime gidip yemek yesem ya
üstelik bide diyetteyim ne yiceğimi şaşırdım vallaha :84:

ayyy canım ya bak görüyomusun bebşin cok iyi annesine ben burdayım bile demiş..ayy yerim ben onun o tatlı ayaklarını..evet canım herşye yaradandan allahım ne derse onu yaşacağız ama dileyelimki hayırlısıyla sağlıklı kucağına al..

belkide hazırladı bilemiyorum beklicez ve görücezz ama inşallahh ordadır..

Haklısın canım...Hayatta her şey sorun ama neticede Allah herşeyin kolaylığını da vermiş kullarına;zorda bırakmaz bizi.Bebeğini veren O en iyisi her zaman O'na sığınmak.Ama dediğim gibi bebişin seninle sana tutunuyor,sana bağlı yaşıyor.Üzülürsen üzülür sevinirsen seninle birlikte sevinir..Eee hayat bayram değil hep gülmekte olmuyor ama elimizden geldiği kadar onlar için gülücez herşeye herkese inat.Ben de sen gibi düşünüyorum sakınan göze çöp batar.O yüzden birazda oluruna bırakmaz lazım hem kaderde varsa önüne geçemiyoruz.Ayy demek bebiş hareket etti seni tekmeledi olabilir canım neden olmasın ki daha bile erken hissedeni duydum annesi bak sana ben iyiyim sen de iyi ol diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…