ne diyeti yahuuuoff kızlar çok acıktım ben ya saat 9 olsada evime gidip yemek yesem ya
üstelik bide diyetteyim ne yiceğimi şaşırdım vallaha :84:
ayyy canım ya bak görüyomusun bebşin cok iyi annesine ben burdayım bile demiş..ayy yerim ben onun o tatlı ayaklarını. .evet canım herşye yaradandan allahım ne derse onu yaşacağız ama dileyelimki hayırlısıyla sağlıklı kucağına al..
belkide hazırladı bilemiyorum beklicez ve görücezz ama inşallahh ordadır..
seninde işin zor canım yaa..şimide ne yiyeceğim düşünüyosun...ac kalmada ye bişiyler artık diyetini bozmadan..
bilmiezmiyim kuşummm biliyorum tabii.Hatcem inşAllah sende bu ay kalırsın Valla gönlümden geçenleri biliyorsun hayırlısı ile sanada hemencecik saglıkla verir
aman napıyım çok az kaldı o yüzden takmıyorum artık kafaya
allahtan dün evdeydim birkaç günlük yemeğim var gidince sadece ısıtıcam :81:
Haklısın canım...Hayatta her şey sorun ama neticede Allah herşeyin kolaylığını da vermiş kullarına;zorda bırakmaz bizi.Bebeğini veren O en iyisi her zaman O'na sığınmak.Ama dediğim gibi bebişin seninle sana tutunuyor,sana bağlı yaşıyor.Üzülürsen üzülür sevinirsen seninle birlikte sevinir..Eee hayat bayram değil hep gülmekte olmuyor ama elimizden geldiği kadar onlar için gülücez herşeye herkese inat.Ben de sen gibi düşünüyorum sakınan göze çöp batar.O yüzden birazda oluruna bırakmaz lazım hem kaderde varsa önüne geçemiyoruz.Ayy demek bebiş hareket etti seni tekmeledi olabilir canım neden olmasın ki daha bile erken hissedeni duydum annesi bak sana ben iyiyim sen de iyi ol diyor
ne diyeti yahuuu
canım benim hem şeker hem kolesterol yüksek çıktı
aslında çokta dikkat ediyorum ama anlayamadım neden böyle olduğunu
o yüzden dr diyet verdi :84:
ki ben hayatım boyunca diyet yapmış insan değilim yani
o yüzden biraz stresliyim salı günü şeker için tekrar gidicem 100 gr glikoz yüklicekler bakalım yaptığım diyet işe yaramışmı görücem:97:
bilmiezmiyim kuşummm biliyorum tabii..inşallahh haytım inanıyorum olucak..
[/B]
Öyle tabi canım Allah ne verirse boynumuz kıldan ince...
ya hissettim vallahi çok tuhaftı inşAllah sende kısa zamanda yaşarsın ama bgn yok mesela dün tıklattı bgn durdu gerçi dün ev çok sessizdi yanlızdım hep belki ondan rahat duydum bgn ev kalabalıktı artık bakalım yarın ne olacak
canım benim hem şeker hem kolesterol yüksek çıktı
aslında çokta dikkat ediyorum ama anlayamadım neden böyle olduğunu
o yüzden dr diyet verdi :84:
ki ben hayatım boyunca diyet yapmış insan değilim yani
o yüzden biraz stresliyim salı günü şeker için tekrar gidicem 100 gr glikoz yüklicekler bakalım yaptığım diyet işe yaramışmı görücem:97:
Ayyy okuyunca aklıma ne geldi biliomusun ali agaoğlunun reklamı varya
YAPTIM, OLACAK
Öyle tabi canım Allah ne verirse boynumuz kıldan ince...
ya hissettim vallahi çok tuhaftı inşAllah sende kısa zamanda yaşarsın ama bgn yok mesela dün tıklattı bgn durdu gerçi dün ev çok sessizdi yanlızdım hep belki ondan rahat duydum bgn ev kalabalıktı artık bakalım yarın ne olacak
canım benim daha çok erken olduğu için devamı gelmezse üzülme sakın
hemen panik yapma çünkü daha zamanı var
evetttt yaptımm tabii bu ay cokk çalıştımm kuşumm...
YAPTIMM OLACAKK.
tabiki öncelikle rabbim ol dediyse ki inşallahhhh..
Tabii ortamına da bağlı...Yatıyordun rahat rahat belki sessizlikte olunca bebişini duyabildin çünkü o zaten kıpır kıpırdır...
Ayy inşallah canım o günleri ben de görürüm.Ultrasonda gördüm kıpırdanışını ama tabii hissetmek eminim eşsiz bir duygudur..Allah ım herkese nasip etsin...
Yok yok aslında çok erken oldugunun farkındayım ama yani öle gaz gibi değildi bölesini hiç hissetmemiştim ama beklicem devamı için panik yok kuzucummmm
ayyy hadi, inşAllah Allah yuzunuze gülsün
Belki de belkide neyse artık 1 ay sonra falan iyice hissederim ee sende 2 ay sonra azıcık sabır diyelim
fatoş battaniyeyi ne yaptın..
Tabiki canım sabretmeden olmaz;beklicez yeterki onlar iyi olsunlar...
Buyrun pattaniyemmmm
Buyrun pattaniyemmmm
beklemek biraz can sıkıcı oluyo ya:78:
ben 23.haftada hisstmeye başlamıştım
ama gerçekten muhteşem bişey ya :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?