neysee kızlar ben çıkayımm eşim sterslendıı babasıyla konuşunca onunla ılgıleneyımm canm kocam yaa
bende çıkim can'lar yoruldum kocişte gelir şimdi yemek falan hadi hepinizi kocamannnn öpüyorum
ufff bı yerlerden fındık bahçesı alacakmış yıneee eşim de yapma etme dıyıp duruyooo babasıo alıoo benm eşim oduyoo bıktım yaaaaaaaa :95:
neysee kızlar ben çıkayımm eşim sterslendıı babasıyla konuşunca onunla ılgıleneyımm canm kocam yaa
selam canım hoşgeldin..canlarrrr selammmm ben geldimmm teldenn girebiliom gecmise bakiyim diyene kadarrr bi suru sey konusulmusss :)
laleee hareketini hissetmis sanirimm ohh masallah ama diorum onun kizi olcakkk yayilmiss gibi geldi banaaa.bu arada hatcem senin gobuste cok sekeyyy bende hamisken kocamann olmustumm yaa dusunun 9 haftallikken laleninkindenn cok cok buyuktuu goren 4-5 aylik dioduu :)
Canlar ben de çıkayım kocişim geldi bişiler atıştıralım midemde acayip yanıyor ya...off çok fenayım.Sizleri seviyorum!Hayırlı geceleriniz olsun!
ayyy isallah canim bu ay gelmistir bebeginnn ve isallah sagliklaaaa gelir bu seferrr bende sanirimmm bugun hastalanirimmm belimin tam ortasi cokkk agriyooselam canım hoşgeldin..
cok sağol canım inş. en kısa zamanda gercekten şiştiği görmek nasip olur..
sende demekki bendensinn bende hemen şişerim..
iyi geceler canımmmm..görüşürzz yarın öpüldünn..
ayyy isallah canim bu ay gelmistir bebeginnn ve isallah sagliklaaaa gelir bu seferrr bende sanirimmm bugun hastalanirimmm belimin tam ortasi cokkk agriyooevet ya bende hemen sismistimm hic bi kiyafetimm olmuyoduuu :) yasasaydi kocamann bise olurdum herall
canım benim laparoskopimi yapacak doktor bu konuda uzmanmış.oyüzden ona gidiyorum iyi ve bu konuda başarılıymış.inşallah fatoşum yaa şunu olayım belki bakarsınız bnmde 4 aya kdr göbüşüm dolar.ben öyle umut ediyorum Allahım büyük bence bnm bebeğim gelecek ve bebeğimin gelmesi için bende gidip paşa paşa laparoskopimi olucam ondan sonrada inanıyorumki meleğim çok geçmeden geelecek.hoşbuldum Kuşum Sende hoşgeldinnnnn
Şimcik Canımcım 4,5 cmlik bir kist büyük değil ama büyümesi tabiki kötü bişi. Çikolata kisti oldugunu açıkcası tahmin edilebilirdi etmemesi ilginç Çünkü benim kistim için 16dr falan gittim 16 sıda çikolata dedi o kist sıvı ve yapışkan oluyor ve gebeliği engelliyor o yapışkanlık tüplerine gidiyo ve hamile kalamıyorsun ki benim öleydi.
laporoskopi ameliyatı çok basit 3 günde turp gibi oluyorsun en fazla 4 ay sonra da göbüşün doluyor.Ameliyattan sonra en dikkat etmen gereken şey ise ayakların çünkü kist hemen tekrarlıyor kendini
Ben iyiyki oldum diyorum Ama bence doktoruna çok güvenmelisin çok inanmalısın daha önceli laporoskopik ameliyatlarını incelemelisin basit ama tehlikeli bir ameliyat
canlarrrr selammmm ben geldimmm teldenn girebiliom gecmise bakiyim diyene kadarrr bi suru sey konusulmusss :)
laleee hareketini hissetmis sanirimm ohh masallah ama diorum onun kizi olcakkk yayilmiss gibi geldi banaaa.bu arada hatcem senin gobuste cok sekeyyy bende hamisken kocamann olmustumm yaa dusunun 9 haftallikken laleninkindenn cok cok buyuktuu goren 4-5 aylik dioduu :)
günaydıııın kimse yok birtek topuklu ayakkabı varmış nasılsın? canım aslında adınla hitap etmek isterim ama böyle bi tuhaf oldu
slslsl ceren benii görmüomusun yaaaaaaaaa
canım bende görmüyom seniiii aşağıda yoksun yani:):):)):82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?