Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ufff bı yerlerden fındık bahçesı alacakmış yıneee eşim de yapma etme dıyıp duruyooo babasıo alıoo benm eşim oduyoo bıktım yaaaaaaaa :95:

ayy bende anlamıyom bu insanları yaaa...babanda olsa olmaz yani bence kanımca. ya hiç demiyolar değilmi durumunuz varmı diye..:95:
boşver canım sıkma canını..

canlarrrr selammmm ben geldimmm teldenn girebiliom gecmise bakiyim diyene kadarrr bi suru sey konusulmusss :)
laleee hareketini hissetmis sanirimm ohh masallah ama diorum onun kizi olcakkk yayilmiss gibi geldi banaaa.bu arada hatcem senin gobuste cok sekeyyy bende hamisken kocamann olmustumm yaa dusunun 9 haftallikken laleninkindenn cok cok buyuktuu goren 4-5 aylik dioduu :)

Canlar ben de çıkayım kocişim geldi bişiler atıştıralım midemde acayip yanıyor ya...off çok fenayım.Sizleri seviyorum!Hayırlı geceleriniz olsun!

selam canım hoşgeldin..
cok sağol canım inş. en kısa zamanda gercekten şiştiği görmek nasip olur..
sende demekki bendensinn bende hemen şişerim..

Canlar ben de çıkayım kocişim geldi bişiler atıştıralım midemde acayip yanıyor ya...off çok fenayım.Sizleri seviyorum!Hayırlı geceleriniz olsun!

iyi geceler canımmmm..görüşürzz yarın öpüldünn..

ayyy isallah canim bu ay gelmistir bebeginnn ve isallah sagliklaaaa gelir bu seferrr bende sanirimmm bugun hastalanirimmm belimin tam ortasi cokkk agriyoo evet ya bende hemen sismistimm hic bi kiyafetimm olmuyoduuu :) yasasaydi kocamann bise olurdum herall

inşallahh canımm allahım sağlıklısını nasip etsin hepimize..

kızlar kusura bakmayın haber vermeden acele çıktım zil çaldı koştum baktım kayınvaldemgil bu forumu hmene kapattım yemekten sonra geleceklerdi yemekten önce geldiler malum bende kendimize göre yemekler ayarlamıştım hemen yemek telaşına düştüm anca mutfaktan çıktım size haber vereyim dedim öpüyorum canlarım görüşmek üzere
buarada bnm durumumu okuyan herkes lütfen bana yorum yapsın:96:
sevgilerle:92:

canım benim laparoskopimi yapacak doktor bu konuda uzmanmış.oyüzden ona gidiyorum iyi ve bu konuda başarılıymış.inşallah fatoşum yaa şunu olayım belki bakarsınız bnmde 4 aya kdr göbüşüm dolar.ben öyle umut ediyorum Allahım büyük bence bnm bebeğim gelecek ve bebeğimin gelmesi için bende gidip paşa paşa laparoskopimi olucam ondan sonrada inanıyorumki meleğim çok geçmeden geelecek.
bide doktorum çikolata kisti olduğunu sanmıyorum dedi kistim koyu renkli değilmiş ve yusyuvarlakmış genelde çikolata kistleri koyu ve şekilli oluyrmuş yada 2 tane falan oluyor dedi.bence bu dirençli bir kist dedi alındıktan sonrada tekrarlıcanı sanmıyorum dedi.inş canım bende çok yakında bu topikte hamiş olucam
seninde benden önce laparoskopi olman beni dahada bi ümitlendirdi sen bu operasyondan nekdr süre sonra hamiş kaldın canım????

canım sen adet olmadınmı???

selizcim gelmedi benim kirmizilar muhtemelen bu gece gelir inanilmaz bi bel agrisi cekiyorum ama ege gelmezse pazartesi doktora gidicem.seninde hakkinda hayirlisi cnm hicc korkma ve canini sikma artik kisir olan insanlarin bile bebisi oluyo seninde olur canim sadece zamani degilmis demekki zamani gelince rabbim doldururr gobusunu insallah

arkadaşlar ne olur kusura bakmayın,sohbetinizi bölüyorum...öncelikle bebek bekleyen tüm arkadaşlara çok sağlık ve mutluluk diliyorum,Allah isteyen herkese versin inşallah...benimkiler büyüdüler bile ama şimdi sıkıntım başka,uzun süredir işsizim ve madden çökmüş durumdayım:)lütfen ev temizliği vs.gibi konularda ihtiyacı olan arkadaşlar bana ulaşabilir mi?çok makbule geçer inanın,iş bulana kadar bir şekilde idare etmek durumundayım,şimdiden teşekkürler...

günaydıııın kimse yok birtek topuklu ayakkabı varmış nasılsın? canım aslında adınla hitap etmek isterim ama böyle bi tuhaf oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…