Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selammmmmmmmm
anam ne yazmışlar beee oku oku bitiremedim :))
ee nasılsınız kızlar?
biz tepik tepiğe gidiyoruz vaalla :))

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
TopukluAyakkabi, cerenankara, ParadiesAngel+, yelizcem

ordasın işte :))

yok bitanem gözükmüyosun napıyosun bakalım gelmedi demi kırmızılar :)

ayy sorma canımm yaaaa yılan hikayesine döndüüü gelmedi dahaaa delirtiolar beniii dünnn akşammm belimin tam ortasınaaa sanki tornavida saplıyolardı o kadar çok agrım oldukii öölüyorum sandımm yaaa sabah hastalanırım die düşünüodum ama yokkk gelmemmişş

ben az evvel taktım ama yine görememiştimmmm ama şimdi görüyorummm yaşasınnnn:81::81:

bende aynı sancıları çektim canım belim çok ağırıyordu ve hala ağırıyor.hatta yataklık olmuştum ne bulduysam belime sarmıştıım.inşallah seninde bebiştir

bende aynı sancıları çektim canım belim çok ağırıyordu ve hala ağırıyor.hatta yataklık olmuştum ne bulduysam belime sarmıştıım.inşallah seninde bebiştir

hayırlısı canım tabiki ama dedigim gibi bennn hiççç ihtimall vermiorummm gelcek kıymızılarr ama ne zaman gelir bilmiommm pazartesi allah kısmet ederse doktora gidicem ama akşam 4 de boş yer buldugum için kan testi yaptıramıycamm.doktor ultrasonda kist falan görürseee hap vermiyomuş hemen gebelik varmı ona bakıyomuşşş o yüzdende test istiyomuşşş bu akşam yaptırcam mecbur gebelik testini pazarteside doktora giderim hiç degilse hamile olmadıgıma dair bi kanıt olur elimde doktorda hemen tedaviye başlar bende kavuşurum kırmızılarımaaaaaaaa

Son düzenleme:

anladım canım peki kırmızılar gelirse ve sende de kist falan yoksa, mevsimsel değişiklikten veya stresten geciktiyse sen bebek için çabalıyacak mısın?yoksa bir süre istemiyor musun?

günaydınn tatlışımmmmm canım bişe dicem sana sen odasını hazırladınmı bebişinnn. bugünlerde içime bi dekorasyoncunun ruhu kaçtı sanırsammm herkese öneri sunmak istiyommm

yok hayatım ben oda hazırlamıcam şimdilik karyola alıcam:78:
babasının genç odası var ceviz krem tonlarında hemde yeni almıştı onu kullanır ilerde
ama kendi evime geçersem tabiiki güzel bir oda yaparım

anladım canım peki kırmızılar gelirse ve sende de kist falan yoksa, mevsimsel değişiklikten veya stresten geciktiyse sen bebek için çabalıyacak mısın?yoksa bir süre istemiyor musun?

canım ben diger hamişligimdede hiç çabalamadımki oluruna bırakıyorum hepp kısmetse zaten olur die düşünüyorum.ama kürtajdan sonra hemen hamile kalmak istedim ama o düşüncede yavaş yavaş geçiyo o yüzden kısmetse olura döndük eminimki fazla bekletmiycekk zaten melegimin öldügü gün rüyamda gördüm çünkü hemde erkek olucak benim bebegim allah kısmet ederde olursaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…