selammmmmmmmm
anam ne yazmışlar beee oku oku bitiremedim :))
ee nasılsınız kızlar?
biz tepik tepiğe gidiyoruz vaalla :))
günaydınn canımm ohh ohhh maşallahaaaaaa
sendemi beni görmüosun aşağıda
günaydınn canımm ohh ohhh maşallahaaaaaa
sendemi beni görmüosun aşağıda
yok bitanem gözükmüyosun napıyosun bakalım gelmedi demi kırmızılar :)
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
TopukluAyakkabi, cerenankara, ParadiesAngel+, yelizcem
ordasın işte :))
görmeyenn aykadaşlarr gözlükk takınn bakiyimmmmmm
ben az evvel taktım ama yine görememiştimmmm ama şimdi görüyorummm yaşasınnnn:81::81:
:92::92:
ayy sorma canımm yaaaa yılan hikayesine döndüüügelmedi dahaaa delirtiolar beniii dünnn akşammm belimin tam ortasınaaa sanki tornavida saplıyolardı o kadar çok agrım oldukii öölüyorum sandımm yaaa sabah hastalanırım die düşünüodum ama yokkk gelmemmişş
heheheh çok tatlı bunlar yawfff en çokta bu hoşuma gitti benim:87::87::87::87::87::87::87::87::87:
bende aynı sancıları çektim canım belim çok ağırıyordu ve hala ağırıyor.hatta yataklık olmuştum ne bulduysam belime sarmıştıım.inşallah seninde bebiştir
günaydın kızlaar
hayırlısı canım tabiki ama dedigim gibi bennn hiççç ihtimall vermiorummm gelcek kıymızılarr ama ne zaman gelir bilmiommm pazartesi allah kısmet ederse doktora gidicem ama akşam 4 de boş yer buldugum için kan testi yaptıramıycamm.doktor ultrasonda kist falan görürseee hap vermiyomuş hemen gebelik varmı ona bakıyomuşşş o yüzdende test istiyomuşşş bu akşam yaptırcam mecbur gebelik testini pazarteside doktora giderim hiç degilse hamile olmadıgıma dair bi kanıt olur elimdedoktorda hemen tedaviye başlar bende kavuşurum kırmızılarımaaaaaaaa
günaydınn tatlışımmmmm canım bişe dicem sana sen odasını hazırladınmı bebişinnn. bugünlerde içime bi dekorasyoncunun ruhu kaçtı sanırsammm herkese öneri sunmak istiyommm
anladım canım peki kırmızılar gelirse ve sende de kist falan yoksa, mevsimsel değişiklikten veya stresten geciktiyse sen bebek için çabalıyacak mısın?yoksa bir süre istemiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?