Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydin hayirli sabahlar canlarimmmmm

lütfen bu linke tiklayin ve yeni dogan ücüz bebeklerimize dua yasin yardiminda bulunun Allah sizlerden razi olsun
lütfen bu yazimi bütün topiklere kopyalayip yapistirin kk da duyarli kadinlarmiz cok insallahhhh eminim dua eli uzatacaklardir
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16092410#post16092410

Son düzenleme:

allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

e hadi bana sun bakalım önerilerini

aa sunarımm tatlımm tabikiiii yataklarını falan aldınızmı yada bellimi ne tarz bişi alıcagınızzz.hee bu arada hemen sölüyüm sana bi duvara yapıcagınız duvar kagıdı bana çok sade geldiii o yüğzden kesinlikle onu degiştirin bence illa cicili bicili olmasına gerek yokki çokk şık duvar kagıtları varrr hemde rengarenkkk mesela duvar rengi konusunda kesinlikle turkuazı öneririm mobilyalarda beyazz olursa süperrr dururrrr hemde hem kızlara hemdeee erkekimize uyarrr

anam bi dur be ne bu acele

yataklarını almadık ama ne alacağımızı biliyoruz, beyaz olacak..
duvar kağıdında tam emin değiliz zaten. olabilir dedik okadannn
duvar rengi konusunda da kum bejine karar verdik,çünkü odamız zaten çok küçük, turkuaz vs renkler iyice küçük gösterecek
perdeleri renkli yapıyoruz..stor perde olucak,duvar rengiyle aynı,güneşlik olarak.üzerine tül.ama renkli renkli,tek tek olanlar varya onlardan olucak..renklerde uyku setlerinin renklerinde olacak..atıyorum 50-60 cm uzunluğunda turkuaz yanına aynı ölçüde toz pembe,yanına aynı ölçüde açık yeşil canlandırınca güzel oluyor sanırsam..halımızda mavi ve yeşil aldık ikeadan.. öle işte

çigdoşcumm yada şöyle bişiyde yapabilirsin odayı beyaz boyaaaa bi duvarada mavili pembeli bi duvar kagıdı yappp duvar kagıdının oldugu duvara beşikleri koyarsınn.yine pembeli maviliii aksesuarlarla odayı renklendirirsinnnn perde içinde resimdeki gibi bişi yapa bilirsinn hemde maliyeti düşük olurrrr canımm gidersin bi kumaşçıyaa böyle parça parça kestirirsin bi terziyede diktirirsin hemen :87:

Eklentiler

• $üçüz.webp
    15 KB · Görüntüleme: 41

olmass olmazzz kumm bejii olmassss duvarlarıı beyazzz yapınnnnn çünkü kum beji ve beyazzz uyumlu olmass ama beyazzz yaparsanız duvarları bütün renkleri kullanabilirsinizzz eger odadaki dekorasyonn mor olsaydııı lum bejini tavsiye ederdimmmmmmm süper oluyooooooooo

anacım beşiğimiz sadece beyaz değil, ekleyemiyorum buraya dosya tipini beğenmiyo :) değişmiyo da dosya tipi :) ahşap rengi de var birazcık.. o yüzden kum beji olucak inat etme benle :)

günaydınnnnnn ben geldimm şekerlerr..hayırlı hafta sonları..

anacım beşiğimiz sadece beyaz değil, ekleyemiyorum buraya dosya tipini beğenmiyo :) değişmiyo da dosya tipi :) ahşap rengi de var birazcık.. o yüzden kum beji olucak inat etme benle :)

günaydınn gamzelimmm tatlımmmm efet çigdoşlaaa ascık kavga ediozzz
çigdoşum baştann sölesene sadece beyaz olmadıgınıı ayyy çantamıda geçirdim kafana özür vallaaa ama sen başlattınnn

işte halımız bu..yerlerin rengi de orda :) beşikte de o renkten biraz daha açık bi ahşap rengi kullanıcaz..beşiği biz yaptırıcaz marangoza bu arada

günaydınn gamzelimmm tatlımmmm efet çigdoşlaaa ascık kavga ediozzz
çigdoşum baştann sölesene sadece beyaz olmadıgınıı ayyy çantamıda geçirdim kafana özür vallaaa ama sen başlattınnn

seni bi döfersem

neyse sen bu anlattıklarımdan sonra beğendinmi benim fikirlerini onu söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…