- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
günaydınn tatlışımmmmm canım bişe dicem sana sen odasını hazırladınmı bebişinnn. bugünlerde içime bi dekorasyoncunun ruhu kaçtı sanırsammm herkese öneri sunmak istiyommm
yok hayatım ben oda hazırlamıcam şimdilik karyola alıcam:78:
babasının genç odası var ceviz krem tonlarında hemde yeni almıştı onu kullanır ilerde
ama kendi evime geçersem tabiiki güzel bir oda yaparım
canım ben diger hamişligimdede hiç çabalamadımki oluruna bırakıyorum hepp kısmetse zaten olur die düşünüyorum.ama kürtajdan sonra hemen hamile kalmak istedim ama o düşüncede yavaş yavaş geçiyo o yüzden kısmetse olura döndük eminimki fazla bekletmiycekk zaten melegimin öldügü gün rüyamda gördüm çünkü hemde erkek olucak benim bebegim allah kısmet ederde olursaa
e hadi bana sun bakalım önerilerini
Günaydin hayirli sabahlar canlarimmmmm
lütfen bu linke tiklayin ve yeni dogan ücüz bebeklerimize dua yasin yardiminda bulunun Allah sizlerden razi olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16092410#post16092410
aa sunarımm tatlımm tabikiiii yataklarını falan aldınızmı yada bellimi ne tarz bişi alıcagınızzz.hee bu arada hemen sölüyüm sana bi duvara yapıcagınız duvar kagıdı bana çok sade geldiii o yüğzden kesinlikle onu degiştirin bence illa cicili bicili olmasına gerek yokki çokk şık duvar kagıtları varrr hemde rengarenkkk mesela duvar rengi konusunda kesinlikle turkuazı öneririm mobilyalarda beyazz olursa süperrr dururrrr hemde hem kızlara hemdeee erkekimize uyarrr
anam bi dur bene bu acele
yataklarını almadık ama ne alacağımızı biliyoruz, beyaz olacak..
duvar kağıdında tam emin değiliz zaten. olabilir dedik okadannn
duvar rengi konusunda da kum bejine karar verdik,çünkü odamız zaten çok küçük, turkuaz vs renkler iyice küçük gösterecek
perdeleri renkli yapıyoruz..stor perde olucak,duvar rengiyle aynı,güneşlik olarak.üzerine tül.ama renkli renkli,tek tek olanlar varya onlardan olucak..renklerde uyku setlerinin renklerinde olacak..atıyorum 50-60 cm uzunluğunda turkuaz yanına aynı ölçüde toz pembe,yanına aynı ölçüde açık yeşilcanlandırınca güzel oluyor sanırsam..halımızda mavi ve yeşil aldık ikeadan.. öle işte
olmass olmazzz kumm bejii olmassssduvarlarıı beyazzz yapınnnnn çünkü kum beji ve beyazzz uyumlu olmass ama beyazzz yaparsanız duvarları bütün renkleri kullanabilirsinizzz eger odadaki dekorasyonn mor olsaydııı lum bejini tavsiye ederdimmmmmmm süper oluyooooooooo
günaydınnnnnn ben geldimm şekerlerr..hayırlı hafta sonları..
anacım beşiğimiz sadece beyaz değil, ekleyemiyorum buraya dosya tipini beğenmiyo :) değişmiyo da dosya tipi :) ahşap rengi de var birazcık.. o yüzden kum beji olucakinat etme benle :)
işte halımız bu..yerlerin rengi de orda :) beşikte de o renkten biraz daha açık bi ahşap rengi kullanıcaz..beşiği biz yaptırıcaz marangoza bu arada
Eki Görüntüle 59725
günaydınn gamzelimmm tatlımmmm efet çigdoşlaaa ascık kavga ediozzz
çigdoşum baştann sölesene sadece beyaz olmadıgınıı ayyy çantamıda geçirdim kafana özür vallaaa ama sen başlattınnn
işte halımız bu..yerlerin rengi de orda :) beşikte de o renkten biraz daha açık bi ahşap rengi kullanıcaz..beşiği biz yaptırıcaz marangoza bu arada
Eki Görüntüle 59725
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?