ayyyyyyyyyyy çok ciciymişş halııı kıss tek beşikmi yaptırcanıss kocamannnnn
hoşbuldum canımmmm...:87:günaydın canım hoşgeldin
hoşgeldin canımmm :) bizde yelizle dekorasyon için kavga ediyos
seni bi döfersem
neyse sen bu anlattıklarımdan sonra beğendinmi benim fikirlerini onu söle
ayyyyyyyyyyy çok ciciymişş halııı kıss tek beşikmi yaptırcanıss kocamannnnn
çok güzel bi halıymış gerçekten
hoşbuldum canımmmm...:87:
hoşbuldum balımm..
evet evet gördüm ne güzel hayalleriniz varr...ben bebeğim olursa oda filan yapmıcam cünki biz zaten 3 yılda bir taşınıyoruz. .bir park yatak yeterli olur biraz büyüyüncede alırım genc odası tamam..
efett canımm begendimmmm beşikle duvarlarr uyumlu olcakkkk yatakörtüleriyle perdelerrrr halı biras alakasız kaldı ama neyseeeoda çokk tatlı bi halı oldugundan yırtıyooooo bu arada perdedeeeee moru yogun kullan benceee kum bejiyle acaip uyumluuuu
hayır şekerim hiç de bi kerem
bak şimcik; beşikle duvar uyumlu, yatakörtüleri ve halısıyla perdeler ( erkekimin yatak örtüsü de mavi ve yeşil tonlarında ) mor kullanmam zaten evimin her yeri mororası bari başka olsun
bakkkkk herşey herşeyle uyumluuuu
hıııhhhhh şiştinmiiiii, naberrrrr
kızlarr bakın duvar kagıdımınn resmiii
güzelmiş duvar kağıdın ama o yatak neden duvara dayalıiçindeki dekorasyon canavarı boş duruyo gibi geldi bana
kızlarr bakın duvar kagıdımınn resmiii
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakemm
ayy yokk şekerimmm dekorasyonn canavarımm boş durmuyodaa dün yazmışştımmm topigeee benim evdeki eşyalarııı ben seçmedim izmirden gelin geldigim içinn babam göndermedi eşya seçmek için ist bulaaa mecburen eşim seççti o yüzden evdeki hiçç bi eşyayııı begenmiiorumm evde bizim evimizz kredi ödüoruzzz ama o kadar biçimsiz şekilsiz bi evkii anlatamam yatak duvara dayalı olmasaaa eger bize yer kalmıcak yatak odasında mecbur yaneee
günayydınn canımm iiiyiiiyimm ben sen nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?