Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canım hoşgeldin
hoşbuldum canımmmm...:87:
hoşgeldin canımmm :) bizde yelizle dekorasyon için kavga ediyos

hoşbuldum balımm..
evet evet gördüm ne güzel hayalleriniz varr...ben bebeğim olursa oda filan yapmıcam cünki biz zaten 3 yılda bir taşınıyoruz..bir park yatak yeterli olur biraz büyüyüncede alırım genc odası tamam..

seni bi döfersem

neyse sen bu anlattıklarımdan sonra beğendinmi benim fikirlerini onu söle

efett canımm begendimmmm beşikle duvarlarr uyumlu olcakkkk yatakörtüleriyle perdelerrrr halı biras alakasız kaldı ama neyseee oda çokk tatlı bi halı oldugundan yırtıyooooo bu arada perdedeeeee moru yogun kullan benceee kum bejiyle acaip uyumluuuu

bana neden selamm yokkkk
ayy ne alınganım kısss asabiyim ben vasabiiiiii

hayır şekerim hiç de bi kerem
bak şimcik; beşikle duvar uyumlu, yatakörtüleri ve halısıyla perdeler ( erkekimin yatak örtüsü de mavi ve yeşil tonlarında ) mor kullanmam zaten evimin her yeri mor orası bari başka olsun

bakkkkk herşey herşeyle uyumluuuu
hıııhhhhh şiştinmiiiii, naberrrrr

ayy şiştimm kıssss gazmı varr neeeee

güzelmiş duvar kağıdın ama o yatak neden duvara dayalı içindeki dekorasyon canavarı boş duruyo gibi geldi bana

ayy yokk şekerimmm dekorasyonn canavarımm boş durmuyodaa dün yazmışştımmm topigeee benim evdeki eşyalarııı ben seçmedim izmirden gelin geldigim içinn babam göndermedi eşya seçmek için ist bulaaa mecburen eşim seççti o yüzden evdeki hiçç bi eşyayııı begenmiiorumm evde bizim evimizz kredi ödüoruzzz ama o kadar biçimsiz şekilsiz bi evkii anlatamam yatak duvara dayalı olmasaaa eger bize yer kalmıcak yatak odasında mecbur yaneee

benimde öyle hayatım ya ev küçücük hiçbişeyim sığmadı dünya kadar para verdik eşyaya şimdide rahat rahat kullanamıyorum.yatak odasının komidinleri sığmadı odaya bizde tv ünitesi yaptık çok şık oldu tamda uydu oturma odasının da tekli 2 tane koltuğunu çocuk odasına koydum.şimdi bebek olunca napıcam kara kara onu düşünüyorum sanırım bizde 2 yıl sonra daha geniş bir ev alıcaz o zamana kadar böyle idare edicem.

günayydınn canımm iiiyiiiyimm ben sen nasılsınnnn

iyiyim bitanem napiyim uyandım evi toparlıyorum bir yandan.kayınvaldeme gidicem birazdan oda evini yaptırdı şimdide yaptırdığı mobilyalar takılıyomruş beni çağırdı gidip bi bakem bende seneye mutfak yaptırıcm benim kocam ve kayınpederim mobilyacı burdaki herkesin hemen hemen mobilyasını bizimkiler yapar.oyüzden bize pek sıra gelmiyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…