Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

misafirleeeeerr kim acabaa..kaçak köçekk okuyolarrrrrrrr...
okumasınlarrr..
heleki biri fatoşsaa...
dedektif kolombo gibisin vallahii
hadi bakalım hayırlısı
ay_she, bellee, idilcan+, ParadiesAngel, SariLale+, Seliz+, superisiyim, Umutotti, yaren0144, Yavyum+, yelizcem
Merhabalar arkadaşlar....
Var mı beni özleyen!

bennn:82:

adetim 15gün gecikti 11.gün kan testi yaptırdım 0.23 çıktı hiç gecikmezdi adetim niye olmuş olabilir ne yapmam lazım

ayyyyyyyyyyyyyy yinemi sen canım yaaaaaaaaaaaaaaa o zamanda dedikk şimdide diyoruzzzzzzzzzzzzzz doktoraaaaaaaaaaaaaa gittttttttttttttttttttttt sonuçta sana alttan bakmıycak ya yaaaaaaaaaa karnından ultrasonla bakıcakkk o kadar bi sorun varsa kist falan gibi tedavi eder ama yoksa verir bi adet söktürücü paşa paşa gelir kırmızıların bu kadar yaniiiiiiiiiiiii

ay_she, bellee, idilcan+, ParadiesAngel, SariLale+, Seliz+, superisiyim, Umutotti, yaren0144, Yavyum+, yelizcem
Var mı beni özleyen!

hosgeldın canımm ben özledım ama sen bizi hiç özlemiyormusun pekiii

hoşşşgeldinnn canımmm döndügüne çokkk sevindimmmmmmmm
Teşekkür ederim canım Esasında ara ara baktım ama toplasan 5 dakika bile değildi.O yüzden varsa havadis haberim yok.İdil de hastane demiş ama anlamadım... :26:
canııııııııımmmm..hoşgeldiinnn..
özledik tabi be yaaaa...
Asıl sen özlemedinmii..gelmediinnnn... (

Hoşbulduk şekercan :))
özleyen de sağıolsun özlemeyen de tabi;o işin şakası!
Sen neler yapıyorsun?Başladın mı çalışmalara falan?

canım fatoş kızlardan biri bugün müjde verecek dedi o yüzden sordum o sensin sanmıştım....

Hayır aklıma biri gelse odur diycem..birtek hatice geliyorr..oda değil diyosunnn... :26:

Var mı beni özleyen!
hoşgeldin smartcım özledik tabikide bende bakıyorum sürekli smart nerde diyee...bizde burda kim hamiş onu bulmaya çalıoz

aaaaa yineee bu kızzzz
neden doktora gitmemekte bukdr ısrarcısın anlayamadım.ben sana ta ozamanda demiştim okdr parayı tahlile vereceğine doktora git diye

hoşbulduk şekercan :))
özleyen de sağıolsun özlemeyen de tabi;o işin şakası!
Sen neler yapıyorsun?başladın mı çalışmalara falan?

canımbenim bana 1 ay korunma süresi yeter demişti dr..doldu o süre ama ben muallaktayımm.yine olurda kalırsam rahim kendini toparlamışmıdır hormonlar falann..bilmiyorumm.sanırım bu ayda korunucaz... :26:

canımbenim bana 1 ay korunma süresi yeter demişti dr..doldu o süre ama ben muallaktayımm.yine olurda kalırsam rahim kendini toparlamışmıdır hormonlar falann..bilmiyorumm.sanırım bu ayda korunucaz... :26:

canım sen birdahaki ayada korun
gel öbür aya birlikte yapalım bebeğimizi

offfffffffffff hala gelen gıden yok nerde bu hamıs bayan yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…