bencede haticee...
dün fatoş çiğdeme msn e gel bomba var demiş topiktee..bununla alakası olabilir..
ve sanırım haticede birini msn e çağırdı dünn.yanlış hatırlamıyosamm..yani bütün deliller HATİCE lehinee..hadi bakalımm.bekleyelimmmm..
dedektif kolombo gibisin vallahiimisafirleeeeerr kim acabaa..kaçak köçekk okuyolarrrrrrrr...
okumasınlarrr..
heleki biri fatoşsaa...
hadi bakalım hayırlısıcanım aralık 1 dedımmı yanı 6 ay bitince sıkı sıkı korunmayı bırakıcam
eşim hazırana kadar bebek düşünmeyelım diyo bende öyle yapmayı
düşünüyorum acelesi yok biraz zaman geçsin sağlıkla hayırlıısyla olur ıns gene :)))
tickeri bitirmeye gayret edicez bakalım eğer 2011 hazirana kadar hamiş kalmassam
ondan sonra çalışmalara başlıcaz :))))
ay_she, bellee, idilcan+, ParadiesAngel, SariLale+, Seliz+, superisiyim, Umutotti, yaren0144, Yavyum+, yelizcem
Merhabalar arkadaşlar....
Var mı beni özleyen!
adetim 15gün gecikti 11.gün kan testi yaptırdım 0.23 çıktı hiç gecikmezdi adetim niye olmuş olabilir ne yapmam lazım
ay_she, bellee, idilcan+, ParadiesAngel, SariLale+, Seliz+, superisiyim, Umutotti, yaren0144, Yavyum+, yelizcem
Var mı beni özleyen!
Hastane mi....
Ne kaçırdım ben!:26:
Yok gülüm okuldayım ben;hatta dersteyim...
uzzzuuunnnn bir süre de Allah zeval vermezse hastane görmeye niyetim yok
Var mı beni özleyen!
adetim 15gün gecikti 11.gün kan testi yaptırdım 0.23 çıktı hiç gecikmezdi adetim niye olmuş olabilir ne yapmam lazım
dedektif kolombo gibisin vallahii
Teşekkür ederim canımhoşşşgeldinnn canımmm döndügüne çokkk sevindimmmmmmmm
canııııııııımmmm..hoşgeldiinnn..
özledik tabi be yaaaa...
Asıl sen özlemedinmii..gelmediinnnn...(
Teşekkür ederim canımEsasında ara ara baktım ama toplasan 5 dakika bile değildi.O yüzden varsa havadis haberim yok.İdil de hastane demiş ama anlamadım... :26:
Hoşbulduk şekercan :))
özleyen de sağıolsun özlemeyen de tabi;o işin şakası!
Sen neler yapıyorsun?Başladın mı çalışmalara falan?
canım fatoş kızlardan biri bugün müjde verecek dedi o yüzden sordum o sensin sanmıştım....
evet şakayım idilcan sinirlerim bozuk zaten
Ay!Yok canım ya...Ben yaklaşık bir aydır kimseyle görüşmüyorum Fatoş'da dahil.Başka birini kastetmiştir o.
hoşgeldin smartcım özledik tabikide bende bakıyorum sürekli smart nerde diyee...bizde burda kim hamiş onu bulmaya çalıozay_she, bellee, idilcan+, ParadiesAngel, SariLale+, Seliz+, superisiyim, Umutotti, yaren0144, Yavyum+, yelizcem
Var mı beni özleyen!
ayyyyyyyyyyyyyy yinemi sen canım yaaaaaaaaaaaaaaa o zamanda dedikk şimdide diyoruzzzzzzzzzzzzzz doktoraaaaaaaaaaaaaa gittttttttttttttttttttttt sonuçta sana alttan bakmıycak ya yaaaaaaaaaa karnından ultrasonla bakıcakkk o kadar bi sorun varsa kist falan gibi tedavi eder ama yoksa verir bi adet söktürücü paşa paşa gelir kırmızıların bu kadar yaniiiiiiiiiiiii
hoşbulduk şekercan :))
özleyen de sağıolsun özlemeyen de tabi;o işin şakası!
Sen neler yapıyorsun?başladın mı çalışmalara falan?
Hayır aklıma biri gelse odur diycem..birtek hatice geliyorr..oda değil diyosunnn... :26:
canımbenim bana 1 ay korunma süresi yeter demişti dr..doldu o süre ama ben muallaktayımm.yine olurda kalırsam rahim kendini toparlamışmıdır hormonlar falann..bilmiyorumm.sanırım bu ayda korunucaz... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?