Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:85: bize de söyleyinnnn

fatşunda kafasını krıcam sımdı heeeee

hanfendünün ağzında da bakla ılsnamıyomuş maşallahh

afferim fatoş
kız hemen inanmayın şaka yaptım fatoşumun bir suçu yok
fatos banada yaz özelden canımya çıkıcam oglum mızırdanıyo zaten meraktan çatlarım sımdı ben

ayse senmısın yoksa hamıle

kız o numarayı yemedi fatoş bende yaptım

ayse senmısın yoksa hamıle

ay yok kız bekliyrouz biz daha :))) açılışı yapınca haber vercem ben sizee

ayşem yoksam senmisin?

benimde aklıma gelmedi değil ama burda haberi vermek için neden beklesinki?

yok selizcim ben değilim evet haklısın burdayım neden yazmayayaım dimi ama :)))

pre dede öle yazıyo ilk 6 diye binbir cesıdı var vallahı...çok kusan bebeklere aptamıl ar verıyolar oooo...ama benımkı sımdı doymuyo pre ıle 1 e gecmem sart...

vallahı çesıdı çok kafamda karısıyo zaten o yuzden neyse artık elımdekı mama bıtsınde alırız yenısını artık çok sukur kusmamız yok

vallahı çesıdı çok kafamda karısıyo zaten o yuzden neyse artık elımdekı mama bıtsınde alırız yenısını artık çok sukur kusmamız yok

ay ne guzel hemen emzık tutmus bızımkı anca uyku sersemı emme pozısyonunda tutuyo ayıkken hayatta almaz agzına öğürüyo kerata neler denedım bakkal emzıgını bıle...o da mübarek naylon balon gıbı..en son avent aldım onu aldı ama dedıgım gıbı anca uykuluyken...bu arada rüzgar ismi harika...bende cok severımde esım ıstemedı

kızlar bugün hatcem çanakkeleye gidicekti bişey almış onu değiştirmek için
banada onu değiştirirken kan tahlilide yaptırsammı demişti ben yaptırma negatif çıkarsa üzülürsün adetin geçsin demiştim
sanırım hatcem beni dinlemedi ve gitti yaptırdı tahlili şuandada ya sonucu beklio yada evine dönüyor bizi mutlu haberi getiriyor olabilir
benim tahiminim hatcem hamiş.inşallah hayırlısı kendisi gelsin söylesin
nede olsa sonuç olarak mutluyum topiğimizde biri daha hamiş kalmayı becerdi

kızlar fatos baskıya dayanamadı ve kactı yaa hahahah

Yok yok şero değil inşAllah onuda alcaz ama ben sölemicem doktora gitti gelsin haber verecek

Yok yok değil ama böle sayarak giderseniz en son bulacaksınız heyecanı arttırim çok sevineceksiniz ama şimdi doktorda gelince haber verecek

yaaa sen çook kötüsünnn yaaaaaaaaaaaaaaaa....söyleeeee :84: :84: :84:

Elif neredeee elif mi yoksaaaaaaaaaa

yok be anacımm.ben daha gıdaklama dönemindeyimmm...

elifde olabilir vallahi haaaaa.... ayın kaçıydı onun günü.... çok gaz verdüm ben ona amaaa

anacım daha dün akşam konuştuk senlee...
korunsammı bu ayda diye sordum sana...şaaaşkınnnn...

bencee eliffffffffffffffffffffff

nayıııııııııııırrrrr..üzgünümmmm....

Elif geldiiiiiiiiiiiiiii Elifimmmmmmmm kuşummm sen misin kızzz

ah kıyamam..bebişimmm iyiyimde..size bomba falan patlatamıycamm......üzgünümmm...

haberi yok yawrumun bişiden ;!!!!:82:

hee yaaaa...bende fransızım olaya... :26:

fatoş söyleee yaaaaaaaaaa...
HATİCE olabilirmi yaaa..
çünkü bugün hiç gelmedii..topikteki kişilere bakıyorummm...hamile olanlar belli..oolmayanların günü bellii..beklediğimiz kişler karasu haticee...karasu çalışıyo bu ara..offffffff yorma bizi fatoş yaaaaaaaaa....

Son düzenleme:

:84: :84: :84::84: :84: :84::84: :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…