Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
offfffffffffff hala gelen gıden yok nerde bu hamıs bayan yaaaa

aaa kızlarrr tamam ama gelicekmiş işte bir saate kadarrrr o zaman ögrenirizzz tahmin etmekten vazgeçinkiii süprizzzii kaçmasınnnn kendi sölemekk istiodur dogl olarakkk oyüzden sakin olun ve bekleyinnn valla yoksa topikte toplu dogum olcakk allah korusunnn

ayyy walla tansıyonum dustu heee sıte acık uzanayım bırazzcıkkk barııı

nasıl bir sancı canım tarif ettiğim gibi mi?

idilim valla baya bi şiddetli sancı giriyor. doktoru aradım şimdi bana dedi gel bi nst çekelim istersen dedi. benim erken doğum riskimden dolayı kortizon vuruldum vurulalı acayip şeyler oluyo bünyem sarsıldı yaa. doktor yatınca geçiyomu diye sordu hayır dün akşam yatarken başladı zaten dedim. napayım bilemedim yaa. yaa adet olcakmışım gibi bacaklarım filan ağrıyo kasıklarım ağrıyo belimde.

evet şakayım idilcan sinirlerim bozuk zaten

sinirlerini bozacağına hastaneye git.

canım sen birdahaki ayada korun
gel öbür aya birlikte yapalım bebeğimizi

valla hatulsultan da olabilirrrr...
adeti geçtiydi onun..menopoza girdim diye geyik yapıyordu....

valla benimde aklımdaki isim bencede hatceeee
belkide fatoş hatce kızarsa değil falan diyee masus yapıo olabilir

temem canımmmmm.beraber büyütelim göbecikleriii..

kızlar ben acilen çıkıyorum
kayınvaldem çarşıdaymış mutfağa davlumbaz ve lavabo alıymuş beğenememiş bensiz acilen beni çağrıo
ilk yardım selizzzz koşarak uçuyor
yelizcim bana haber ver mutlaka tamamı gerçi gelirim 1 saate kdr ama bnm kayınvaldeciğimin işi belli olmaz
öpüyorum kızlarr hepinizi

canım git bakalım ne diycek doktorun...işi ne zaman bırakıcaksın canım? evde dinlensen daha iyi olmaz mı?

hoşgeldin canım...hayırlısı olsun canım...çok sevindim..

saol canım benim inş hayırlısı olur...

aminnn canım aminnnn...ewet çok şükür moraller iyi bu moralle inş hamiş kalırım ilk denememizde aminnnnnnnnnnnnn
saol balım benimm...

saol canım benim...
sende kendine dikkat et ve ne olursa olsun doktoruna danışmayı ihmal etme

saol canım benim...haftasonu oturup eşimle güzelce konuştuk anlaştık gülüştük :))
çok iyi geldi gerçekten...doktor tüpbebekten başka türlü çocuk sahibi olamazsınız sözü beni çok üzmüştü ama eşimin destegiyle bayagı toparladım kendimi..
ikimizde heyecanlıyız şuan aralıgın ilk hatası başlıcaz tedaviye inş.
inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür...
Allahım tüm isteyen bütün anne adaylarına yaşatsın bu duyguyu...

canım benım hakkından hayırlısı olsun ınş. adına sevındımmmm.. allahım tez zamanda bebeişinı versın göbüşünee ınş.

inşallah bitanem inşallah aminnn...

bu arada canım çok geçmiş olsun...ayagına kramplar girmiş inş şimdi daha iyisindir aman dikkat et kendine...

canım maşallah çok tatlı yaa...Allahım kucagına alacagı günleride göstersin inşallah...
nazarlardan korusun onu Allahım...

smarttttt tatlımmmmm hoşgedlinn nasılsın
kız özlemezmiyiz hiç seniiiii
neler yapıyosun anlat bakalım?

bu arada kızlar biraz geç cvp yazdım ama bayagı yogunum fırsat buldukça yazıyorum haberiniz olsun...

hatunsultan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Elif haklı olabilirrrrr kızzzzz hatunsultan sen misin o :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
canım git bakalım ne diycek doktorun...işi ne zaman bırakıcaksın canım? evde dinlensen daha iyi olmaz mı?

bayramdan sonra gelmiycem zaten bayramdan sonraki hafta sonunda 32ye giriyorum yasal izin başlıycak. allahım inşallah erken doğum yapmamda evde yatmaya sıkılmaya razıyım.

ben de biliyorum kim olduğunu ama kendisi versin müjdeyi

ay bana da söyle kızz

hoşbulduk canlarr

idil canım iyi misin geçen gün çok korkuttun bizi aman diyim dikkat et
yoksa seni döveriz :))
bu arada kızçeni yerim ben ne tatlı öyle maşallah
yumuk yumuk :)

evet canım iyiyim şimdi :) ben de çok korktum o yüzden zaman kaybetmeden acile gittim...
diğer ult.resmini gördün mü esnerken çekti doktor

bayramdan sonra gelmiycem zaten bayramdan sonraki hafta sonunda 32ye giriyorum yasal izin başlıycak. allahım inşallah erken doğum yapmamda evde yatmaya sıkılmaya razıyım.

inşallah canım....dikkat et kendine...kendini yorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…