offfffffffffff hala gelen gıden yok nerde bu hamıs bayan yaaaa
aaa kızlarrr tamam ama gelicekmiş işte bir saate kadarrrr o zaman ögrenirizzz tahmin etmekten vazgeçinkiii süprizzzii kaçmasınnnn kendi sölemekk istiodur dogl olarakkk oyüzden sakin olun ve bekleyinnn valla yoksa topikte toplu dogum olcakk allah korusunnn
nasıl bir sancı canım tarif ettiğim gibi mi?
evet şakayım idilcan sinirlerim bozuk zaten
canım sen birdahaki ayada korun
gel öbür aya birlikte yapalım bebeğimizi
valla benimde aklımdaki isim bencede hatceeee
belkide fatoş hatce kızarsa değil falan diyee masus yapıo olabilir
idilim valla baya bi şiddetli sancı giriyor. doktoru aradım şimdi bana dedi gel bi nst çekelim istersen dedi. benim erken doğum riskimden dolayı kortizon vuruldum vurulalı acayip şeyler oluyo bünyem sarsıldı yaa. doktor yatınca geçiyomu diye sordu hayır dün akşam yatarken başladı zaten dedim. napayım bilemedim yaa. yaa adet olcakmışım gibi bacaklarım filan ağrıyo kasıklarım ağrıyo belimde.
sinirlerini bozacağına hastaneye git.
hoşgeldin canım...hayırlısı olsun canım...çok sevindim..
günaydııııınnn balıııımmmm...
eşine deseydin yaa bu topiğe katılmamın amacı derdimi paylaşmak...
herkesin derdi var desydinnn..
Rabbim dermansız dert vermesinn..
bi an önce başlayınn..moralinizde iyiymişş..
Allahın izniyle gelicek inşallaahh bebeğinizzz bitanemm....
iyi olmana sevindim canım bugün dinlenir ilacı alır bikaç gün kullanırım. bakarım geçmesse öyle giderim çünkü dedi çok olmadı sana bakalı durumunda anormallik görünmüyordu dedi. gelip yorulma dedi
canım benim yazdıklarını okuyunca yüzüme bi gülümseme yayıldı inan ki çok mutlu oldum
önemli olanda bu senın mutlu olman moralının iyi olması ve bu işe inanarak başlaman
canım inşallah önce hayırlısıyla sonra sağlıkla bir melekte senin göbüşüne kondursun
Rabbim İnşallah....sen elinden geleni yap sonra tevekkül et Allah kuluna kâfidir canım
canım benım hakkından hayırlısı olsun ınş. adına sevındımmmm.. allahım tez zamanda bebeişinı versın göbüşünee ınş.
Selam kızlar..nasılsınız?
Şeker taraması yaptırdım geldim...bebişim şişkoymuş öyle dedi doktor 2 kilo 300 gram (33+6 haftalık hamileymişim)........offf ne zaman bitecek bu stresli günler yarabbim.... inşallah sonuçlar iyi çıkar yarın sabah alıcam...
sizdee ne var ne yok teyzoşlar?
bu arada baharıma bakınnn 3boyutlu resmi :) burnu büyük mü neee
Teşekkür ederim canımEsasında ara ara baktım ama toplasan 5 dakika bile değildi.O yüzden varsa havadis haberim yok.İdil de hastane demiş ama anlamadım... :26:
Hoşbulduk şekercan :))
özleyen de sağıolsun özlemeyen de tabi;o işin şakası!
Sen neler yapıyorsun?Başladın mı çalışmalara falan?
patlatın artık şu bombayııııııııııı........
hoşgeldin suuuuuuuuuuu
hoşgeldin canıımmm..
canım git bakalım ne diycek doktorun...işi ne zaman bırakıcaksın canım? evde dinlensen daha iyi olmaz mı?
bene topuklu 4.ye hamileee :1
ben de biliyorum kim olduğunu ama kendisi versin müjdeyi
hoşbulduk canlarr
idil canım iyi misin geçen gün çok korkuttun bizi aman diyim dikkat et
yoksa seni döveriz:))
bu arada kızçeni yerim ben ne tatlı öyle maşallah
yumuk yumuk :)
bayramdan sonra gelmiycem zaten bayramdan sonraki hafta sonunda 32ye giriyorum yasal izin başlıycak. allahım inşallah erken doğum yapmamda evde yatmaya sıkılmaya razıyım.
evet evet benimmmmmmm
nerde kupammmmm hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?