hosgeldın canım ben ıyıym allaha sukur kendı adıma sen nasılsın?
hoşgeldin bacuuuuuuu:80: çatlıyoruz biz burdaaaa biri hamileymiş
fatoş hanım söyledi ama kimin olduğu hakkında bir fikrimiz yok
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fatoş çabuk söyle doğurrum heeeeeeeeeee
wuww cok korkunc bır haber bu bu nasıl bır anne yazıklar olsun
kızlar noooolur cevap verin adetime dört gün var. idrar testi silik. kan testi 16.78. doktor şüpheli pozitif dedi ne yani var mı yok mu
yaa idilim senin sıkıntı geçti dimi? bende acayip sancı var yaaa. napıcam bilmiyorum dünden beri böyleyim. akşam doğurcam sandım. sendede böyle şiddetli sancılar oldumu hiç.
ayse asagıda tıckerında yazan sureyı beklıcenmı yoksa daha erken baslıcanmı denemeye
kızlar hatce değil yani onun olmasınıda çok isterim ama onun akıntıları başlamıştı kırmızılar gelmek üzere demişti ama valla sölemyim azıcık kaldı 1 saate en gec burda olur
kızlar noooolur cevap verin adetime dört gün var. idrar testi silik. kan testi 16.78. doktor şüpheli pozitif dedi ne yani var mı yok mu
ay_she, bellee, idilcan+, ParadiesAngel, SariLale+, Seliz+, superisiyim, Umutotti, yaren0144, Yavyum+, yelizcem
Merhabalar arkadaşlar....
Var mı beni özleyen!
ben şu an iyiyim canım...acile gittiğim gün çok fena bir sancım oldu, belim sırtımmm ve kasıklarımacıdı elektrik çarpar gibi.. o günden beri öyle bir ağrım olmadı inşallah olmaz....
bence ihmal etme doktorunu ara, bakalım ne diycek...ben ilaç kullanıyorum şimdi kasılmalar için..
kızlar hatce değil yani onun olmasınıda çok isterim ama onun akıntıları başlamıştı kırmızılar gelmek üzere demişti ama valla sölemyim azıcık kaldı 1 saate en gec burda olur
ay_she, bellee, idilcan+, ParadiesAngel, SariLale+, Seliz+, superisiyim, Umutotti, yaren0144, Yavyum+, yelizcem
Merhabalar arkadaşlar....
Var mı beni özleyen!
arıycam zaten doktoru yaa. çok fena çünkü bu sancı.
hmmm o söylesin diyosun yanihadi bakalım bekloruuuuzzzzz
ay_she, bellee, idilcan+, paradiesangel, sarilale+, seliz+, superisiyim, umutotti, yaren0144, yavyum+, yelizcem
merhabalar arkadaşlar....
Var mı beni özleyen!
hahhhhhhh ne dedim ben size smart dedim dimiiiii smart geldiiii
hoşgeldin smart ifadeni alalım hemen :))) hastaneden gelen sen misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?