Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hosgeldın canım ben ıyıym allaha sukur kendı adıma sen nasılsın?

bende iyiyim ruhsal açıdan ama fiziksel olarak sıkıntım var biraz.

hoşgeldin bacuuuuuuu:80: çatlıyoruz biz burdaaaa biri hamileymiş
fatoş hanım söyledi ama kimin olduğu hakkında bir fikrimiz yok

yaa fatoş hanım onu söyleyebilmişte kim olduğunu söyleyemiyomu aaaaa :84:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fatoş çabuk söyle doğurrum heeeeeeeeeee

yaa idilim senin sıkıntı geçti dimi? bende acayip sancı var yaaa. napıcam bilmiyorum dünden beri böyleyim. akşam doğurcam sandım. sendede böyle şiddetli sancılar oldumu hiç.

bencede haticee...
dün fatoş çiğdeme msn e gel bomba var demiş topiktee..bununla alakası olabilir..

ve sanırım haticede birini msn e çağırdı dünn.yanlış hatırlamıyosamm..yani bütün deliller HATİCE lehinee..hadi bakalımm.bekleyelimmmm..

kızlar noooolur cevap verin adetime dört gün var. idrar testi silik. kan testi 16.78. doktor şüpheli pozitif dedi ne yani var mı yok mu

misafirleeeeerr kim acabaa..kaçak köçekk okuyolarrrrrrrr...
okumasınlarrr..
heleki biri fatoşsaa...

kızlar noooolur cevap verin adetime dört gün var. idrar testi silik. kan testi 16.78. doktor şüpheli pozitif dedi ne yani var mı yok mu

canımbenim..adeti geçseydi kimyasaldır falan derdim ama adetine 4 gün varmış..o yüzden var gibi.çok erken olduğu için bu değer çıkmış olabilirr...
sabret canım..adet gününde bi daha yaptır..

yaa idilim senin sıkıntı geçti dimi? bende acayip sancı var yaaa. napıcam bilmiyorum dünden beri böyleyim. akşam doğurcam sandım. sendede böyle şiddetli sancılar oldumu hiç.

ben şu an iyiyim canım...acile gittiğim gün çok fena bir sancım oldu, belim sırtımmm ve kasıklarımacıdı elektrik çarpar gibi.. o günden beri öyle bir ağrım olmadı inşallah olmaz....
bence ihmal etme doktorunu ara, bakalım ne diycek...ben ilaç kullanıyorum şimdi kasılmalar için..

kızlar hatce değil yani onun olmasınıda çok isterim ama onun akıntıları başlamıştı kırmızılar gelmek üzere demişti ama valla sölemyim azıcık kaldı 1 saate en gec burda olur

ayse asagıda tıckerında yazan sureyı beklıcenmı yoksa daha erken baslıcanmı denemeye

canım aralık 1 dedımmı yanı 6 ay bitince sıkı sıkı korunmayı bırakıcam

eşim hazırana kadar bebek düşünmeyelım diyo bende öyle yapmayı

düşünüyorum acelesi yok biraz zaman geçsin sağlıkla hayırlıısyla olur ıns gene :)))

tickeri bitirmeye gayret edicez bakalım eğer 2011 hazirana kadar hamiş kalmassam

ondan sonra çalışmalara başlıcaz :))))

canımm degerin çok düşük ama daha adet günün geçmedigi için muhtemelen katlanarak çogalır degerin yani degerin düşük oldugu için doktor ümitlendirmemek adına şüpheli demiştirrr

ay_she, bellee, idilcan+, ParadiesAngel, SariLale+, Seliz+, superisiyim, Umutotti, yaren0144, Yavyum+, yelizcem
Merhabalar arkadaşlar....
Var mı beni özleyen!

ay_she, bellee, idilcan+, ParadiesAngel, SariLale+, Seliz+, superisiyim, Umutotti, yaren0144, Yavyum+, yelizcem
Merhabalar arkadaşlar....
Var mı beni özleyen!

hahhhhhhh ne dedim ben size smart dedim dimiiiii smart geldiiii
hoşgeldin smart ifadeni alalım hemen :))) hastaneden gelen sen misin?

arıycam zaten doktoru yaa. çok fena çünkü bu sancı.

kızlar hatce değil yani onun olmasınıda çok isterim ama onun akıntıları başlamıştı kırmızılar gelmek üzere demişti ama valla sölemyim azıcık kaldı 1 saate en gec burda olur

hmmm o söylesin diyosun yani hadi bakalım bekloruuuuzzzzz

ay_she, bellee, idilcan+, paradiesangel, sarilale+, seliz+, superisiyim, umutotti, yaren0144, yavyum+, yelizcem
merhabalar arkadaşlar....
Var mı beni özleyen!

canııııııııımmmm..hoşgeldiinnn..
özledik tabi be yaaaa...
Asıl sen özlemedinmii..gelmediinnnn... (

Son düzenleme:
hahhhhhhh ne dedim ben size smart dedim dimiiiii smart geldiiii
hoşgeldin smart ifadeni alalım hemen :))) hastaneden gelen sen misin?

Hastane mi....
Ne kaçırdım ben!:26:
Yok gülüm okuldayım ben;hatta dersteyim...
uzzzuuunnnn bir süre de Allah zeval vermezse hastane görmeye niyetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…