selamm kızlarr ben geldim...galiba fatoş bugün sizi catlattı..
Evet kızlarr galiba hamileyimmmmmmmm
hoşbulduk canım..
geçmiş olsun dikkat et kendine
amanınnn kurban olsunlar onun ağzına yaaa
maşallahh maşallahh yerimmmm
kızlar bu kadar gec söylememin sebebi koyu kahve akıntım geliyodu önce dr. gidip sonra size söylemek istedim..
ve dr. bana söylediği söz (sana kim söyledi hamile olduğunu) manyak herif yaa koçişim az daha üstüne atlıcaktı adamın..ultrasonla baktı ve hamile değilsin dedi adetin gelicek dedi.
eğer adet olmassam çarşamba kan testi yaptırıcam cünki burda yok kanda gebeliğe bakan yer.
evet kızlarr galiba HAMİLEYİMMMMMMMM
kızlar bu kadar gec söylememin sebebi koyu kahve akıntım geliyodu önce dr. gidip sonra size söylemek istedim..
ve dr. bana söylediği söz (sana kim söyledi hamile olduğunu) manyak herif yaa koçişim az daha üstüne atlıcaktı adamın..ultrasonla baktı ve hamile değilsin dedi adetin gelicek dedi.
eğer adet olmassam çarşamba kan testi yaptırıcam cünki burda yok kanda gebeliğe bakan yer.
kızlarrr cok sağolun yaaa
sevinsemmi sevinmesemmi belmedim
aptal dr.
kızlarrr cok sağolun yaaa
sevinsemmi sevinmesemmi belmedim
aptal dr.
ayyyyyyyyy canım yaaaa inş hamişsindir tatlım yaaaselamm kızlarr ben geldim...galiba fatoş bugün sizi catlattı..
Evet kızlarr galiba hamileyimmmmmmmm
ay nasıl yaaaa...nerden vardın hamile olduğun sonucunaa.kanda bakmadıysa nerden anlıycak dr. Hamile olduğunu..kanda baktıran yere gitseydin yaa.ayrıca hemen düşük tehlikesine karşı progesteronda verirdi dr..hani daha öncekilere istinadennn..
Ama varsa gülüm menimm..çooooookkk sevinirimmm...şu an senden daha fazla sevineceğim kimse yoktu açıkçasıı..hadiii inşallahh..rabbimm tamamına erdirsinnnnnnnnnn......................
hatcem bende anlayamadım ama sen test yaptınmı hıc doktor hamıle degılsın dedı ee sen galıba dıyorsun bırı bana anlatsın
bencedee.kesinlikleeeeeeeee...Allahım inşallahhh..
haticeee dün SU'yu msn e çağırdıuı..biliyom ben..benden kaçmazzz... :82:
sonracığımada fatoş çiğdeme dedi bomba var diyee...
Tamam kesin HATÇEEEEE.............NOKTA....
kızlarr bunlarda testlerim..
diğer üçü üç gün önceden kast tipide bugün dr. güvenmeyerek aldığım yaptığım test..
kızlarr bunlarda testlerim..
diğer üçü üç gün önceden kast tipide bugün dr. güvenmeyerek aldığım yaptığım test..
doktora gelınce 67 cıkan kan degerıme bakıpta sen hamıle degılsın buyuk ıhtımal dıyen öküz doktorlar var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?