Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aman hiç sorma ya benimde 126 çıkmıştı dr bana hamilelik falan yok demişti
bunlar hakikaten öküz ya

hatcemmmmm inş. hamişsin cnaım yaa test te çıkmışşşş olmasaydı eğer o çizgi çıkmazdı canım yaaaaaaaa çok sevindimmmm bu preseed den bende alcam bu ayy tutmazsa bakalımmmm gelecek aya deniycem bendeeeee artık ayrıntıları banada öğretirsin cnaım:

evet olmasa çıkmazdı..ben de o testten yapmıştım adetten 3 gün önce
ve çıkmıştı..hem onlar erken gebelik testi..bence de hamile hatcem

kızlarrr alıntı yaptım ama almadı hepinizi..
Hepinize canı gönülden teşekkür ederim..dualarınızı eksik etmeyin canlarr..bu defa bebeğim annesine sıkı sıkı tutunsun..

Hepinize canı gönülden teşekkür ederim..dualarınızı eksik etmeyin canlarr..bu defa bebeğim annesine sıkı sıkı tutunsun..

AMİNNNNNNNN kuşumm tutunacak inşallahhh...
dualarımız seninlee

Son düzenleme:

Allahım inşallahhh inşallahhhh...
Rabbim meleğinizi göndersinnnnnn...Allahım inşallahhhh...

amın canım ınsallah allah sarının mukafatını verir bu sefer dualarımız senınle canım ay cok mutlu oldum ben yaaaaa

kızlar ben acık uzanıcam uyumak ıstıyorum bıraz ınsallah uyuyabılırım kafam sallanıyor sankı bugun

cok sağol hatunumm allah razı olsunnn...
evet bu ay cok çalışmıştım..inşallah allahım bundan sonrada hayırlı hamilelik nasip etsin..

galibe derken haticee kan testi yaptırıdnmı
canım burda kan testi yapan yer yok inş. çarşambaya kadar bişiycik olmassa gidip yaptırıcam..
ne demek galibaaaaaa??????
aptal dr. hamile değilsin dedi ve testlerde hamile olduğumu gösteriyo ondan geliba dedim şekercim..
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çokk güzell bi haberrrrrrrrrrrrrrrr allahım işallah saglıkla versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminn yelizimm allahım sizlerde nasip etsin inş..
ayyyyyyy çok sevindiiiimmmmm hayırlı olsun canım benimmmm yaaaa çok duygulandım şuandaaaa allahım sağlıkla doğduğu günü göstersin inşallahhhh :81:
aminnnn inşallahh pericimm..allahım inş. o günleri görmeyi nasip etsin..
aaaaaaaaaa nasıl yani ya:86:
galba derken ?
off sorma karagull dr. kriz gecirtti bize eşim az daha dalacaktı adama ama neyseki beklicez ve görücez..
iyi insan lafının üzerine misali geldim değilmi..
evet canım biz pozitifi gördük ama aptal dr. hamile değilsin adet olacaksın dedi..bakalım beklicez ve görücezz..ama inş. meleğim annesine sıkı sıkı tutunur..

aminnn hatunummm inşallahhhhh..
ay inanamıyorummmmmmmmm çok sevindim bitanem yaa ayyy ellerim titriyor yazarken çok heyecanladım...Allahımmmm harika bi haber buuuu
sağol nanemmm..inşallah kan testi yaptırırsam dahada mutlu olucamm..ister istemez dr. korkuttu beni nedense..
AMİNNNNNNNN kuşumm tutunacak inşallahhh...
dualarımız seninlee

cok sağol suuu inşallahh..allah razı olsun..

kızlar ben azcık uyuycammm çok yordunuz bugün beniiiii özellikle fatoşşşşşşşş çok yordun beniii :))
kendinize iyi bakın hatçemmmm iyi haberlerle gel inşallah hamilesindirrrr yaaaaaaaaaa

canımm hayırlısı işallah yaaaa ama bence hamişsinnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhh aminnn canım..

senın şu son zamanki enerjin yok mu tek sebebi ooo...sana gecende ne dedın hatırlıyonmu bu azim bu istek ve bu kalp olduğu sürece bu işi başarırsın dedim ....ve oldu...çoooooook sevindim canım yaaa
evet bu konuşmayı yapmıştık canım hatırlıyorum ve hamiş olduğumu öğrendiğim anda senin dediğin aklıma geldi..
ayy kızlarr test yaptımda dememişimm ayy salak olmuşum iyice okuyunca fark ettim test yaptım dememişim..
evet bencede tam sömsekkk aptal dr..
yaa bana diya sen neden hamile kaldın ben demendimmi sana tp bebeğe git diye..gerizekalı..
inşallahh canım allahım sevincimizi yarıda koymasın inş..

hatcem bende anlayamadım ama sen test yaptınmı hıc doktor hamıle degılsın dedı ee sen galıba dıyorsun bırı bana anlatsın
kuşum ya kusura bakmayın test yaptım demeden hamileyim demişim...heyecanıma verin ya ..
hatice evde test yaptınmııı??
çift çizgi çıktıysa vardır işteeeeeeeeee...
cıktıııı cıktıı ama deli dr. hamile değilsin dedi..
ay ben de bilemedim :26:
oyy kuzum kafanızı karıştırdım değilmi..
sen nerden anladın canım şüphelerin neler
şüphelerim test yaptım gördünüz zaten...
ayyyyyyyyy canım yaaaa inş hamişsindir tatlım yaaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah kuzmmm inş..
offf evet ya benimde kafam karıştı :78:

karıştırdım hepinizin kafasınııı.....ama testimi gördünüz hepiniz yalan yok bizde...

kızlar ben azcık uyuycammm çok yordunuz bugün beniiiii özellikle fatoşşşşşşşş çok yordun beniii :))
kendinize iyi bakın hatçemmmm iyi haberlerle gel inşallah hamilesindirrrr yaaaaaaaaaa

güle güle canımcım kendine ve bahar'cığa iyi bak

tamam canım uyu dinlen sen..
cok sağol hayatım inşallahhhh...

Haticemm canım benim ya nasılda heyecanlandım anlatamam...
Testlerine baktım aynı benim testimde öyleydi silikti yani bebiş yeniydi ve mini minnacıktı anammm sen hamilesin inşallah hayatım ya!!!
İnan çok ama çok sevindimm canım!

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

GamzeliKiz.....................8 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

nurum84................................13 KASIM
emos9835..............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
hatunsultan...........................3 ARALIK
pembedana..........................6 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…