ehhhhh sımdı anladımmm evet tatlım hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yuppıııııııııııııııııııı cok cokkk sevındım canım benım sonunda ALLAH yüzünü güldürdü sizinde şükürler olsunn
doktora gelınce 67 cıkan kan degerıme bakıpta sen hamıle degılsın buyuk ıhtımal dıyen öküz doktorlar var canım
hatcemmmmm inş. hamişsin cnaım yaa test te çıkmışşşş olmasaydı eğer o çizgi çıkmazdı canım yaaaaaaaa çok sevindimmmm bu preseed den bende alcam bu ayy tutmazsa bakalımmmm gelecek aya deniycem bendeeeee artık ayrıntıları banada öğretirsin cnaım:
selamm kızlarr ben geldim...galiba fatoş bugün sizi catlattı..
evet kızlarr galiba HAMİLEYİMMMMMMMM
aman hiç sorma ya benimde 126 çıkmıştı dr bana hamilelik falan yok demişti
bunlar hakikaten öküz ya
kızlarrr alıntı yaptım ama almadı hepinizi..
Hepinize canı gönülden teşekkür ederim..dualarınızı eksik etmeyin canlarr..bu defa bebeğim annesine sıkı sıkı tutunsun..
kızlarrr alıntı yaptım ama almadı hepinizi..
Hepinize canı gönülden teşekkür ederim..dualarınızı eksik etmeyin canlarr..bu defa bebeğim annesine sıkı sıkı tutunsun..
cok sağol hatunumm allah razı olsunnn...valla ben de hatçem diye tahmin ediyorum daha doğrusu içimden öyle geçiyor çünkü smart ve karasu listede yok ee onlar değilse birtek hatice kalıyor geriye.
ÇOK ÇALIŞTI BU AY ÇOKKKKKKKKKKKKKK.
Umarım hatçemdir ya
canım burda kan testi yapan yer yok inş. çarşambaya kadar bişiycik olmassa gidip yaptırıcam..galibe derken haticee kan testi yaptırıdnmı
aptal dr. hamile değilsin dedi ve testlerde hamile olduğumu gösteriyo ondan geliba dedim şekercim..ne demek galibaaaaaa??????
aminn yelizimm allahım sizlerde nasip etsin inş..canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çokk güzell bi haberrrrrrrrrrrrrrrr allahım işallah saglıkla versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnn inşallahh pericimm..allahım inş. o günleri görmeyi nasip etsin..ayyyyyyy çok sevindiiiimmmmm hayırlı olsun canım benimmmm yaaaa çok duygulandım şuandaaaa allahım sağlıkla doğduğu günü göstersin inşallahhhh:81:
off sorma karagull dr. kriz gecirtti bize eşim az daha dalacaktı adama ama neyseki beklicez ve görücez..aaaaaaaaaa nasıl yani ya:86:
galba derken ?
iyi insan lafının üzerine misali geldim değilmi..bencedee.kesinlikleeeeeeeee...Allahım inşallahhh..
haticeee dün SU'yu msn e çağırdıuı..biliyom ben..benden kaçmazzz... :82:
sonracığımada fatoş çiğdeme dedi bomba var diyee...
Tamam kesin HATÇEEEEE.............NOKTA....
aminnn hatunummm inşallahhhhh..canımmmmmmmmm, canımmmmmmsın ya,
biliyordum vallahi de biliyordum içime doğmuştu..
Allahım ne güzel, çok şükür
şükürler olsun..
Hatçeeeeeemmmmmmm, tebrik ederim tatlım, inşallah kucağına alırsın
sağol nanemmm..inşallah kan testi yaptırırsam dahada mutlu olucamm..ister istemez dr. korkuttu beni nedense..ay inanamıyorummmmmmmmm çok sevindim bitanem yaa ayyy ellerim titriyor yazarken çok heyecanladım...Allahımmmm harika bi haber buuuu
AMİNNNNNNNN kuşumm tutunacak inşallahhh...
dualarımız seninlee
inşallahhh aminnn canım..canımm hayırlısı işallah yaaaa ama bence hamişsinnnnnnnnnnnnnnnn
evet bu konuşmayı yapmıştık canım hatırlıyorum ve hamiş olduğumu öğrendiğim anda senin dediğin aklıma geldi..
senın şu son zamanki enerjin yok mu tek sebebi ooo...sana gecende ne dedın hatırlıyonmu bu azim bu istek ve bu kalp olduğu sürece bu işi başarırsın dedim ....ve oldu...çoooooook sevindim canım yaaa
ayy kızlarr test yaptımda dememişimm ayy salak olmuşum iyice okuyunca fark ettim test yaptım dememişim..ay nasıl yaaaa...nerden vardın hamile olduğun sonucunaa.kanda bakmadıysa nerden anlıycak dr. hamile olduğunu..kanda baktıran yere gitseydin yaa.ayrıca hemen düşük tehlikesine karşı progesteronda verirdi dr..hani daha öncekilere istinadennn..
Ama varsa gülüm menimm..çooooookkk sevinirimmm...şu an senden daha fazla sevineceğim kimse yoktu açıkçasıı..hadiii inşallahh..Rabbimm tamamına erdirsinnnnnnnnnn......................
evet bencede tam sömsekkk aptal dr..haticem sen bakma o sömsek doktorun dediğine... bekle çarşambaya kadar ama sakın onun dediğine bakıp ta ümitsizliğe kapılma...
inşallah çarşamba günü tam anlamıyla bayram yapıcaz burda..
dualarımız seninle..
kuşum ya kusura bakmayın test yaptım demeden hamileyim demişim...heyecanıma verin ya ..hatcem bende anlayamadım ama sen test yaptınmı hıc doktor hamıle degılsın dedı ee sen galıba dıyorsun bırı bana anlatsın
cıktıııı cıktıı ama deli dr. hamile değilsin dedi..hatice evde test yaptınmııı??
çift çizgi çıktıysa vardır işteeeeeeeeee...
oyy kuzum kafanızı karıştırdım değilmi..ay ben de bilemedim :26:
şüphelerim test yaptım gördünüz zaten...sen nerden anladın canım şüphelerin neler
inşallah kuzmmm inş..ayyyyyyyyy canım yaaaa inş hamişsindir tatlım yaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
offf evet ya benimde kafam karıştı :78:
kızlar ben azcık uyuycammm çok yordunuz bugün beniiiii özellikle fatoşşşşşşşş çok yordun beniii :))
kendinize iyi bakın hatçemmmm iyi haberlerle gel inşallah hamilesindirrrr yaaaaaaaaaa
kızlar ben azcık uyuycammm çok yordunuz bugün beniiiii özellikle fatoşşşşşşşş çok yordun beniii :))
kendinize iyi bakın hatçemmmm iyi haberlerle gel inşallah hamilesindirrrr yaaaaaaaaaa
evet bencede tam sömsekkk aptal dr..
yaa bana diya sen neden hamile kaldın ben demendimmi sana tp bebeğe git diye..gerizekalı..
ay lafa bak yaa kusura bakma deseydinn
uyuz şey
ona neyseee aptall..ister yaparım ister yapmam..
ona neyseee aptall..ister yaparım ister yapmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?