Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıslar hatice hamilemi benmi yanlış okudum oleyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyy biliyodum bu kadar çabadan sonraaaaaaaaaa allahım kucağına almayı nasip eder inşallah benimkide silik çıkmıştı, doktora bakma sen tahlil yapmamış bile :82::84::84::84::87:

cok sağol mervecim allah razı olsun..
inşallah hamileyimdir...

evet canım hamileyimdir inşallahhhh...
benimde lekenlenmelerim var ve dr. sana kim söyledi hamile olduğunu deyince kötü oldum..
çarşambaya kadar beklicem bakalım o zaman kanda bakırıcam..
cok teşekkür ederim tatlım...

cok sağol mervecim allah razı olsun..
inşallah hamileyimdir...

adetten iki gün önce benimde lekelenmem olmuştu kesinlikle hamilesin testler yanılmıyor canım 4 kez yapmışsın yanılmaz
hayırlı olsun tebrikler canım kupayı hak ettin
:92::92:

kesinlikle hamileisn testlerini gördüm var çizgi
bak buda beimkiydi ne kadar silik
Eki Görüntüle 60081

evet seninkilerde silikmiş ama dr. korkuttu beni bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
inşallah minik fasulyem annesiyledir..
birde ayşeme ultrasonda yazanları yazdım pek olumlu şeyler demedi oda bakalım beklicez ve görücez hayatımm..
inşallah allahım sevincimizi kursağımızda koymaz..

adetten iki gün önce benimde lekelenmem olmuştu kesinlikle hamilesin testler yanılmıyor canım 4 kez yapmışsın yanılmaz
hayırlı olsun tebrikler canım kupayı hak ettin
:92::92:

sorma valla evdeki testlere güvemedim ve gittim eczaneden aldım bir tane ondada cıktı..
yani boşboşuna cıkacak hali yokya bu cizgilerin..
cok sağoll canım...

banada hep yok gözüyle baktılar taki keseyi görene kadar işleri güçleri dış gebelik tahmininde bulunmak ben kaç kez kan verdim değer artıyormu diye bakma doktora başkasına git bu sefer ben doktorumu değiştirdim :92::92::92:

neyse kızlarr ben cıkıyorum uzanıcam biraz..
sizlere cok teşekkür ederim aileme anlatamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum..
hepinizi cok ama cok seviyorummmm canlarımsınız hepinizde...öptümm en kocamanından.

sorma valla evdeki testlere güvemedim ve gittim eczaneden aldım bir tane ondada cıktı..
yani boşboşuna cıkacak hali yokya bu cizgilerin..
cok sağoll canım...

şimdiden ultrasyonda bilinmezki sadece rahm duvarı kalınlaşır sen hele bi kan tahlili yaptır bakem orda kesin çıkacak canını sıkma 9 unu bekle düşün ben gün geçmişti gitmiştim yoktu 15 gün geçince kese göründü

biz de seni çok seviyoruz balım
görüşürüz

gamzeli canımcım tebrik ederim seniiiiiiiiiii.......ben sana ne dedim ne dedim kızzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

selamm kızlarr ben geldim...galiba fatoş bugün sizi catlattı..
evet kızlarr galiba HAMİLEYİMMMMMMMM

kızlarr bunlarda testlerim..
diğer üçü üç gün önceden kast tipide bugün dr. güvenmeyerek aldığım yaptığım test..

hatceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmm kuzummmmm çooooooooooook sevindimmm valla çarşıdan koşa koşa geldim ben tahmin ettim daha doğrusu birçok arkadaş tahmin etti ama ben emindim sen olduğuna çünkü sen gidiymi yaptırayımmı falan diyodun
öncelikle tebrik ediyorum bitanem yemin ederim ağladım hamileyim yazını okuyunca Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder
senin için çok dua ettim biliyorum şuan meleğin seninle
ayrıca doktora gelince bakma sen ona kesin hamilesin canım testlerini gördüm sen bu ay geç yumurtladın testlerdeki silik oyüzden.gebeliğin çok erken olduğu için salak doktorun görmemesi gebelik yok demesi çok normal.
bitanem acilen çanakkaleye götürsün eşin hemen kan testi yaptır kesin sonucu al
seni çok seviyrum kuzum yaa hamilesin işteee oldu sonunda le le le kalkıp halay çekecem şimdiii

hatta diskoya falan gidiyim bu mutlu haberi kutlayım

buarada yeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz niye haber vermedin(((((

Son düzenleme:
kızlarr bunlarda testlerim..
diğer üçü üç gün önceden kast tipide bugün dr. güvenmeyerek aldığım yaptığım test..

hatcemmm bak şimdi hayatım hamilesin neden biliyomusun hemen ben sana açıklayım
doktor kist var demiş oyüzden 2.çizginin çıkabileceğini düşünmüşsünüzzz
ama hayııııııııııııııııııııııııııııııır
tatlım biliyosunki bendede nurtopu gibi bir kist var hatta ben 9 aydır test yapıyorum ve testlerimde hep mutlaka 2.çizgi çıkar hatta ben ilk zamanlar hep hamileyim sanıyordum kan testi yaptırıyordum hatta negatif çıktığı halde yinede hamileyim sanıyordum fakaaaaaat;
bendeki çıkan 2.çzigyle sendeki çıkan 2.çizginin alakası bile yok.kist olduğunda çıkan 2.çizgi kırmızı olmuyo yaniii renksiz seninki bariz kırmızı koyu renkte.bnmkii testte hmn çıkmıo yarım saat sonra falan beliriodu ve çok renksiz
canım seninki baya bi belirgin kesinlikle inşallah hamilesin canım bak görürsün
kan testi yaptır ve için rahatlasın seliz demişti diceksin

slmm kızlar ben geldımm dr dann

geçmişi okudumm vee hatçem ın hamılelığını okudum aşırı ama aşırı sevındımmm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ınş.

ben de dr a gıttımmm.. kan verdımm. ıdrarda daa kanda da herhanbır sıkıntı yokk. magnezyum ve cal. ılacı yazdıı yınede kullanmam içinn bunda snra olacak dedı çunkuu..

daha sonra ultrasona aldı benııı.. mert kağan ın kafasıı mıdem ın tam altında baskı yapıormuş ayaklarda rahmıme baskı yapıyormuş bu nedenle bu kasılmalarım ve sancılarım sıklıkla olabılırmışşşş...maşallah hareketlıydııı bu arada 12 gun once 780 gr olan oğlumm şimdı 1.150 gr maşallah dr gayet gusel dedııı ALLAHIM nazarlardan korusun bebişimii ve herkesın bebişinii

daha sonradaa sancılarıma bakıldı bı odaya alındımm bşeye bağlandımm ayyy adını unuttummm neydıı :26: neysee işte dınlendı herhangı bır sıkıntı yokk fakat bılıorsunuz 1 ay sonra ıst a döneceğimmm dr gıtmeden muhakkak bakalım oyle yola çık dedı banaa çnku bebeğin bu pozisyonuu zorlar senı dedıı bakalım hayırlsıııı

sizler de herkesler de ıyı maşallah okudummm

hatııceeeeeeeeeeeee tekrardan soyluyorumm çok ama çok sevındımmmm rabbım kucağına almayı da göstersın ınş..

canım çok sevindim bak gördünmü boşuna endişe etttin ama seni ii anlıyorum biz daha bebek yokken bukdr endişeliyiz sizin içinizde bir bebek var tabikide endişe duymanız çok doğal
buarada sanırım nst'ye girmişsin ablamdan biliyorum onuda çok götürdüm
nazar değmesin oğluşunda baya büyümüş

oyyy maşallah bebişine. allahımm sağlıkla kucaklarımıza alacağımız günüde göstersin inşallah. bende en son gittim denizimin gözü açıktı ultrasonda bize bakıyodu oğlum benim çok güzel duygular bunlar. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

ayy evet evett nst anacımm unutyorum ben ısımlerını yaaa valla aklım nerede bılmıorum aammmmaaa evet teyzesi maşallahımız varr buyumuşş darısı sana ınş. canım benımmm

amınnnnnnn inş. hayatımmmmmm

Canımmm çok sevindim senin adına temiz çıkmış tüm testlerin...Ağrılarında bebişin pozisyonundanmış demek aman napsın çocuklar küçücük yere sığmaya çalışıyorlar ne türlü dursalar kabahat canım
Maşallah ona kocamanda olmuş hepte böyle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…