Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

saol bıtanemmmm

ayy evet merve teyzesii maşallahh ıyıymış bebişimmmm ama anneciğini azcık bıhuzur edıyorrr ..bır de şimdı hareketlerı azcık daha sertleştı ben çok alışamadım o artçılaraa bakalımmmm ...aman mert kağanım ben sağlıklı olayım da gerısıne katlanırımmm

sennn nasılsın şkercımmm

Maşallah canım benim o yeterki iyi olsun inşallah
Ahh be kuzum ana cefası işte...İnsan daha doğmadan anlıyor ana kıymetini...Hani dinimizde de var ya annemizi alıp sırtımızda Kabe'yi tavaf ettirsek onun karnındaki bir tekme değerinde etmezmiş.Annelik böyle birşey demek ki.Öncelikle Allah ım senine yardımcın olsun hayatım...Kendine dikkat et artçılara da hazırlıklı ol annesi bebiş büyüyor hızla
Ben de iyiyim canım benim bebişimde mandalina oldu sanırım artık
Bulantım ya da başka herhangi bir sıkıntımda yok yalnız çok yemek yiyorum o kadar

hatceeeeee cnmm çoooook tebrik ederimmmm testlerini gördümm cnmm hamilesin bence olmazsa çıkmazdıı diktşret o doktoru sennn o ne anlarrr çıkmıışşş işteee inşallahh kandada baktırınca ddoğrulancakkkk hamileliğinnnnnn

kızlar ben yemek yapamaya gidiyorum ama açığım hatce gelrisen bana yaz

buarada azönce kayınvaldemle çarşıdaydık dr gitmedim bnm yerime eşim gitti yaptırdı sevkimi bana çarşamba günü ankara yolu göründü çok umutluyum bebeğim için herşeye razıyım kayınvaldem bişeyler alıodu beyaz eşyacıdan dur bende bişey alayım dedim anam bi imrendim bi imrendim çay setleri aldı tost makinası aldıı viiiiiyyyy dedim bende bişey alacam uzun zamandır istiyordum fakirin elsüpürgesinden aldım kocişim yere sürekli sigara külü düşürüyor bilmem ne koca makinayı çıkarmaktan nefret ediyordum hatta durun resminide yükleyim inş kullanşlıdır boşa gitmez param

Eklentiler

• $Rct144.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 23

ahhh ahhh dediğin gbı hayatımmm annemın kıymetını bı evlendiğimde çok ıyı anladımm bır de ben de anne adayı olduğum andan ıtıbarenn anladımmm...ahh annemm ahhhh nasıl odeyeceğiz onların haklarınıı yaaa ..RABBIM hayırlı evlat olmamızı nasıp etsın daimaa ve bızım evlatlarımıza da oyle nasıp etsınnn...

cnmm aman kendıne maşallahh dee harıka bır hamılelık yaşıyorsun açık soyleyeyımm ben neler çekmiştimmm ahh ahhhh allah kımseye yaşatmasınn ne yıyebılıordum ne içebılıordumm ne uyuyordumm sureklı ağlamakkk serumm vs vs vs ama şimdık maşaallahh ıyıyımmm senın de ıyı olmana çok ama çok sevındım canım benımm dıkkat et bebişimizeeee hemencecık buyuyorrr mandalına bırden oluyorr kavun karpuzzz

Selizzz canım sen nasılsın nerelerdesin bakıyım?

iyiyim bitanem sen nasılsın?
kaçgündür gezmelerdeyim canım dünde eşimle birlikte birgün geçirdik evdeydik bi akşam sinamaya gittik
buaralar çok iyiyim cnm çok şükür çarşamba ankaraya gidiyorum tahlillerimi yaptırmaya

selamm güzellerr nasılsınızz bekemmm ben giremiyorumm bu aralarrrrrrr özledim sizi ama bu aralar pek bir yoğun geçiyor günlerimmm

öncelıkle hoşgeldın hayatımm ve kolay gelsınn

ıyı yapmışsın ıyıı gule gule kullann

HATÇEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

hoşgeldınnnnnnnnnnnnn çok sevındımmm hamıişmişsinnnnn testlerını de gordummmmm rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsınn inş..

gamzeli canımcım tebrik ederim seniiiiiiiiiii.......ben sana ne dedim ne dedim kızzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cok sağol canımm cok teşekkür ederim...evet demiştin canımmm...
ayyy canımsınn yaaaa cok sağol hayatımm inşalah kan testindede cıkarsa sevincim kat kat artacak...salak dr. korkuttu beni ama sizlerin desteği olduğu sürece herşeyi unutuyorum..
allahım inşallah sevincimi kursağımda koymaz inş. bu defa sağlıklı kucağıma alırım..
darısı inşallah bütün isteyenlere olsun..

evet selizcim ayşeylede konuştuk oda öyle söyledi ama ama hala korkuyorum bişiy olacak diye..allahım korusun..

gökcecim canım cokk teşekkürler allah razı olsun..
seninde mert,in iyiymiş cok sevindim..maşallahhhhh kilosuda gayet iyi allahım nazarlardan korusun...

Merhaba Gökcem...doktordan gelmişsin..
Maşallah Merte Allahım nazarlardan korusun onu...
bak boşyere kendini yiyip bitirdin ay sen de benim gibi çok paniksin kızzz....

hoşgeldın canmmmm nasılsınn bakımm ne yoğunluğu hayırdırrr

iyiyim balımm yanii bu ayy hiçmi hiç takmamaya çalışıyorum bu konularıı hatta olsun diyede bi çaba vermicemm zaten olucaksa olurr hayırlısı diyorumm ayy ooriflameye başladım yaa onun satışı siparişlerii yok kargosu yok tahsilatıı derkenn günler geçiyoo ama şikayetci deilmi iyi geldi bu iş banaaaaa en azından artık bebek düşünmeye zamnım olmuyooo

cok sağol emoşummmm teşekkürler..testlerde var ama dr. hamile değilsin adet olacaksın dedi..bende çarşıdan test alıp tekrar yaptım ve yine pozitif..
inşallah kandada cıkarsa dahada cok sevineceğiz..
allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah..

allah hepimizdenn razı olsun bıtanemmm
saol teyzeciğiii bız ıyıyızzz sızlerın haberlerını aldıkça daha da ıyı oluyoruzzzz

Merhaba Gökcem...doktordan gelmişsin..
Maşallah Merte Allahım nazarlardan korusun onu...
bak boşyere kendini yiyip bitirdin ay sen de benim gibi çok paniksin kızzz....

maşallah ıdılışko teyzesiii evett ıyımışş
ben hayatım boyunca hep kendımı yıyıp bıtırdım zatennn eeee boşuna en pimpirik seçilmedımm forumdaaa :92: :92:

HATÇEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

hoşgeldınnnnnnnnnnnnn çok sevındımmm hamıişmişsinnnnn testlerını de gordummmmm rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsınn inş..

kuşummmmmmmm..hoşbuldum..
valla canım testler hamilesin diyo ama dr. amca öyle demiyo..
inşallah çarşambaya kadar bir sorun olmassa kan testi yaptırıcaz..
birde alttan baktı cok korkuyorum birşey olmaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…