Canımmm çok sevindim senin adına temiz çıkmış tüm testlerin...Ağrılarında bebişin pozisyonundanmış demek aman napsın çocuklar küçücük yere sığmaya çalışıyorlar ne türlü dursalar kabahat canım
Maşallah ona kocamanda olmuş hepte böyle olsun inşallah
saol bıtanemmmm
ayy evet merve teyzesii maşallahh ıyıymış bebişimmmmama anneciğini azcık bıhuzur edıyorrr ..bır de şimdı hareketlerı azcık daha sertleştı ben çok alışamadım o artçılaraa bakalımmmm ...aman mert kağanım ben sağlıklı olayım da gerısıne katlanırımmm
sennn nasılsın şkercımmm
Maşallah canım benim o yeterki iyi olsun inşallah
Ahh be kuzum ana cefası işte...İnsan daha doğmadan anlıyor ana kıymetini...Hani dinimizde de var ya annemizi alıp sırtımızda Kabe'yi tavaf ettirsek onun karnındaki bir tekme değerinde etmezmiş.Annelik böyle birşey demek ki.Öncelikle Allah ım senine yardımcın olsun hayatım...Kendine dikkat et artçılara da hazırlıklı ol annesi bebiş büyüyor hızla
Ben de iyiyim canım benim bebişimde mandalina oldu sanırım artık
Bulantım ya da başka herhangi bir sıkıntımda yok yalnız çok yemek yiyorum o kadar
Selizzz canım sen nasılsın nerelerdesin bakıyım?
kızlar ben yemek yapamaya gidiyorum ama açığım hatce gelrisen bana yaz
buarada azönce kayınvaldemle çarşıdaydık dr gitmedim bnm yerime eşim gitti yaptırdı sevkimi bana çarşamba günü ankara yolu göründüçok umutluyum bebeğim için herşeye razıyım kayınvaldem bişeyler alıodu beyaz eşyacıdan dur bende bişey alayım dedim anam bi imrendim bi imrendim çay setleri aldı tost makinası aldıı viiiiiyyyy dedim bende bişey alacam uzun zamandır istiyordum fakirin elsüpürgesinden aldım kocişim yere sürekli sigara külü düşürüyor bilmem ne koca makinayı çıkarmaktan nefret ediyordum hatta durun resminide yükleyim inş kullanşlıdır boşa gitmez param
öncelıkle hoşgeldın hayatımm ve kolay gelsınn
ıyı yapmışsın ıyıı gule gule kullann
selamm güzellerr nasılsınızz bekemmm ben giremiyorumm bu aralarrrrrrr özledim sizi ama bu aralar pek bir yoğun geçiyor günlerimmm
yawrum ben 2 saattir burdayım karıştırdın galiba
kızlar yemek yapmaya gidiyorum haberiniz olaa
cok sağol canımm cok teşekkür ederim...evet demiştin canımmm...gamzeli canımcım tebrik ederim seniiiiiiiiiii.......ben sana ne dedim ne dedim kızzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ayyy canımsınn yaaaa cok sağol hayatımm inşalah kan testindede cıkarsa sevincim kat kat artacak..
hatceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmm kuzummmmm çooooooooooook sevindimmm valla çarşıdan koşa koşa geldim ben tahmin ettim daha doğrusu birçok arkadaş tahmin etti ama ben emindim sen olduğuna çünkü sen gidiymi yaptırayımmı falan diyodun
öncelikle tebrik ediyorum bitanem yemin ederim ağladım hamileyim yazını okuyunca Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder
senin için çok dua ettim biliyorum şuan meleğin seninle
ayrıca doktora gelince bakma sen ona kesin hamilesin canım testlerini gördüm sen bu ay geç yumurtladın testlerdeki silik oyüzden.gebeliğin çok erken olduğu için salak doktorun görmemesi gebelik yok demesi çok normal.
bitanem acilen çanakkaleye götürsün eşin hemen kan testi yaptır kesin sonucu al
seni çok seviyrum kuzum yaa hamilesin işteee oldu sonundale le le kalkıp halay çekecem şimdiii
hatta diskoya falan gidiyim bu mutlu haberi kutlayım
buarada yeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz niye haber vermedin(((((
evet selizcim ayşeylede konuştuk oda öyle söyledi ama ama hala korkuyorum bişiy olacak diye..allahım korusun..hatcemmm bak şimdi hayatım hamilesin neden biliyomusun hemen ben sana açıklayım
doktor kist var demiş oyüzden 2.çizginin çıkabileceğini düşünmüşsünüzzz
ama hayııııııııııııııııııııııııııııııır
tatlım biliyosunki bendede nurtopu gibi bir kist var hatta ben 9 aydır test yapıyorum ve testlerimde hep mutlaka 2.çizgi çıkar hatta ben ilk zamanlar hep hamileyim sanıyordum kan testi yaptırıyordum hatta negatif çıktığı halde yinede hamileyim sanıyordum fakaaaaaat;
bendeki çıkan 2.çzigyle sendeki çıkan 2.çizginin alakası bile yok.kist olduğunda çıkan 2.çizgi kırmızı olmuyo yaniii renksiz seninki bariz kırmızı koyu renkte.bnmkii testte hmn çıkmıo yarım saat sonra falan beliriodu ve çok renksiz
canım seninki baya bi belirgin kesinlikle inşallah hamilesin canım bak görürsün
kan testi yaptır ve için rahatlasın seliz demişti diceksin
slmm kızlar ben geldımm dr dann
geçmişi okudumm vee hatçem ın hamılelığını okudum aşırı ama aşırı sevındımmm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ınş.
ben de dr a gıttımmm.. kan verdımm. ıdrarda daa kanda da herhanbır sıkıntı yokk. magnezyum ve cal. ılacı yazdıı yınede kullanmam içinn bunda snra olacak dedı çunkuu..
daha sonra ultrasona aldı benııı.. mert kağan ın kafasıı mıdem ın tam altında baskı yapıormuş ayaklarda rahmıme baskı yapıyormuş bu nedenle bu kasılmalarım ve sancılarım sıklıkla olabılırmışşşş...maşallah hareketlıydıııbu arada 12 gun once 780 gr olan oğlumm şimdı 1.150 gr maşallah dr gayet gusel dedııı ALLAHIM nazarlardan korusun bebişimii ve herkesın bebişinii
daha sonradaa sancılarıma bakıldı bı odaya alındımm bşeye bağlandımm ayyy adını unuttummm neydıı :26: neysee işte dınlendı herhangı bır sıkıntı yokk fakat bılıorsunuz 1 ay sonra ıst a döneceğimmm dr gıtmeden muhakkak bakalım oyle yola çık dedı banaa çnku bebeğin bu pozisyonuu zorlar senı dedıı bakalım hayırlsıııı
sizler de herkesler de ıyı maşallah okudummm
hatııceeeeeeeeeeeee tekrardan soyluyorumm çok ama çok sevındımmmm rabbım kucağına almayı da göstersın ınş..
slmm kızlar ben geldımm dr dann
geçmişi okudumm vee hatçem ın hamılelığını okudum aşırı ama aşırı sevındımmm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ınş.
ben de dr a gıttımmm.. kan verdımm. ıdrarda daa kanda da herhanbır sıkıntı yokk. magnezyum ve cal. ılacı yazdıı yınede kullanmam içinn bunda snra olacak dedı çunkuu..
daha sonra ultrasona aldı benııı.. mert kağan ın kafasıı mıdem ın tam altında baskı yapıormuş ayaklarda rahmıme baskı yapıyormuş bu nedenle bu kasılmalarım ve sancılarım sıklıkla olabılırmışşşş...maşallah hareketlıydıııbu arada 12 gun once 780 gr olan oğlumm şimdı 1.150 gr maşallah dr gayet gusel dedııı ALLAHIM nazarlardan korusun bebişimii ve herkesın bebişinii
daha sonradaa sancılarıma bakıldı bı odaya alındımm bşeye bağlandımm ayyy adını unuttummm neydıı :26: neysee işte dınlendı herhangı bır sıkıntı yokk fakat bılıorsunuz 1 ay sonra ıst a döneceğimmm dr gıtmeden muhakkak bakalım oyle yola çık dedı banaa çnku bebeğin bu pozisyonuu zorlar senı dedıı bakalım hayırlsıııı
sizler de herkesler de ıyı maşallah okudummm
hatııceeeeeeeeeeeee tekrardan soyluyorumm çok ama çok sevındımmmm rabbım kucağına almayı da göstersın ınş..
hoşgeldın canmmmmnasılsınn bakımm ne yoğunluğu hayırdırrr
hatceeeeee cnmm çoooook tebrik ederimmmm testlerini gördümm cnmm hamilesin bence olmazsa çıkmazdıı diktşret o doktoru sennn o ne anlarrrçıkmıışşş işteee inşallahh kandada baktırınca ddoğrulancakkkk hamileliğinnnnnn
cok sağol canımm cok teşekkür ederim...evet demiştin canımmm...
ayyy canımsınn yaaaa cok sağol hayatımm inşalah kan testindede cıkarsa sevincim kat kat artacak...salak dr. korkuttu beni ama sizlerin desteği olduğu sürece herşeyi unutuyorum..
allahım inşallah sevincimi kursağımda koymaz inş. bu defa sağlıklı kucağıma alırım..
darısı inşallah bütün isteyenlere olsun..
evet selizcim ayşeylede konuştuk oda öyle söyledi ama ama hala korkuyorum bişiy olacak diye..allahım korusun..
gökcecim canım cokk teşekkürler allah razı olsun..
seninde mert,in iyiymiş cok sevindim..maşallahhhhh kilosuda gayet iyi allahım nazarlardan korusun...
Merhaba Gökcem...doktordan gelmişsin..
Maşallah MerteAllahım nazarlardan korusun onu...
bak boşyere kendini yiyip bitirdin ay sen de benim gibi çok paniksin kızzz....
HATÇEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
hoşgeldınnnnnnnnnnnnn çok sevındımmm hamıişmişsinnnnn testlerını de gordummmmm rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsınn inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?