Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tatlı korkular canım.ama güzel ve doğru anlatmış.en çok gece uykusuzlukları korkutuyo ama olsun.

evet canım doğru söylüyorsun ama o bebek kokusu o minicik eller ayaklar ayy yerim yerimmm o zaman uyku muyku kalmaz :))

kızlar ben çıkıyorum işlerım var belkı ugrarım sonra yıne görüşürüz hoşcakalın

canım yaaa ne güzel işte bu ay %65 hamile kalıcaksın ya biz napalım sürekli denemeye devam %25 ihtimalle

kızz ne güzel işte :)) valla ben de heyecanlandım :)) bi de ikizlerin olursaaa süppeeeeer coşarız burdaa sositosositosositososito

yaa bide ikiz olursaaa :)) yandımm :))) ayy yerim yaaa ben onları

şaka bi tarafa maddi olarakta düşündürüyor açıkcası off ne bilim acaba diyorum acelemi ediyorum sonuçta ayyy neyse yaa boşverin heyecandan aptallaştım

olsun kız ikisini bir arada çıkarırsın işte bidaha uğraşmazsın ama doğruda söylüyosun maddi olarak biraz yıkım oluyo ama napalım onlar için değer

ipek26 güzel bi yazı ne yalan söyliyim ben uykuya düşkünüm ama beni en çok düşündüren ya ağladığında susturamazsam me biliyim ya elimden düşürürsem üç tane yeğenim var ikisinden baya tecrübeliyim ama kendimin ki başka olcakmış gibi geliyo bana

uyku gibisi yok kızlar...düşün sabah işe gideceksin gece saat 3-4 ve ayaktasın.Allah veriyo galiba sabrını ama zor görünüyo..

ben de ya arkadaşımın bebeği var kucağıma alınca ona birşey olcak diye çok korkuyorum dediğin gibi sanki elimden düşecek falan çok garip bir duygu ahh ahh bi anne olsakta biz de yaşasak o güzel duyguyu mafoldumben

uyku gibisi yok kızlar...düşün sabah işe gideceksin gece saat 3-4 ve ayaktasın.Allah veriyo galiba sabrını ama zor görünüyo..

olsun ya kimi zaman sinirlensekde o durumlarda sonuçta okadar bekledikten sonra gelen bişe onlar kıymeti olcaklar
hem ertelesek ne olcakki sırfuyku yüzünden 40 yaşındada doğursakyne aynı şeyleri yaşıycaz ama bu yaşlarda dahakeyifliolur çkmek.

çok zor gerçektende kızlar. bende zorlandım ki 2yaşındaydı oğlum işe başladığımda ve öyle olduğu halde hala gece sütü maması ağrısı sancısı ağlaması işe gidiyodum sabah lökeşe gibi. düşünün 2aylıkken işe başlamak zorunda olan bayanlar için daha zor

inş canım anlatırız artık brbirimize uykuuz gecelerimizikaydirigubbakcemile3

sadece uykusuz geceleri deilki. hayattaki herşeyiniz o olacağı için başka sohbet bulamıcaksınız. yok aşı oldu ateşlendi yok kakası yeşil üşüttü yok gazı çok damla verdi yok uyumadı yok elektrikli süpürgeyle uyuyo benimki v.s.v.s

ne süpürgesi kız:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…