tatlı korkular canım.ama güzel ve doğru anlatmış.en çok gece uykusuzlukları korkutuyo ama olsun.
kızz ne güzel işte :)) valla ben de heyecanlandım :)) bi de ikizlerin olursaaa süppeeeeer coşarız burdaa sositosositosositososito
yaa sucum farkındamısın biz hep aynı tepkileri veriyoruz seninle:roflol:
canım yaaa ne güzel işte bu ay %65 hamile kalıcaksın ya biz napalım sürekli denemeye devam %25 ihtimalle
kızz ne güzel işte :)) valla ben de heyecanlandım :)) bi de ikizlerin olursaaa süppeeeeer coşarız burdaa sositosositosositososito
evet canım benimde dikkatimi çekti :)) cümleleriimiz bile aynı kimi zaman :roflol: e kalplerimiz bir işte napcaksın kaydirigubbakcemile5
kızlar ben çıkıyorum işlerım var belkı ugrarım sonra yıne görüşürüz hoşcakalın
yaa bide ikiz olursaaa :)) yandımm :))) ayy yerim yaaa ben onları
şaka bi tarafa maddi olarakta düşündürüyor açıkcası off ne bilim acaba diyorum acelemi ediyorum sonuçta ayyy neyse yaa boşverin heyecandan aptallaştım
:1hug::1hug::1hug:
tüh ipek ya sana yetişemedim yetişseydim yan yana doğururduk:)
ipek26 güzel bi yazı ne yalan söyliyim ben uykuya düşkünüm ama beni en çok düşündüren ya ağladığında susturamazsam me biliyim ya elimden düşürürsem üç tane yeğenim var ikisinden baya tecrübeliyim ama kendimin ki başka olcakmış gibi geliyo bana
ipek26 güzel bi yazı ne yalan söyliyim ben uykuya düşkünüm ama beni en çok düşündüren ya ağladığında susturamazsam me biliyim ya elimden düşürürsem üç tane yeğenim var ikisinden baya tecrübeliyim ama kendimin ki başka olcakmış gibi geliyo bana
uyku gibisi yok kızlar...düşün sabah işe gideceksin gece saat 3-4 ve ayaktasın.Allah veriyo galiba sabrını ama zor görünüyo..
ben de ya arkadaşımın bebeği var kucağıma alınca ona birşey olcak diye çok korkuyorum dediğin gibi sanki elimden düşecek falan çok garip bir duygu ahh ahh bi anne olsakta biz de yaşasak o güzel duyguyu mafoldumben
sadece uykusuz geceleri deilki. hayattaki herşeyiniz o olacağı için başka sohbet bulamıcaksınız. yok aşı oldu ateşlendi yok kakası yeşil üşüttü yok gazı çok damla verdi yok uyumadı yok elektrikli süpürgeyle uyuyo benimki v.s.v.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?